Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δεν ειναι δικαιωμα σου να παιζεις (online) τα παιχνιδια της Blizzard, προνομιο ειναι. Οταν πατας το κουμπακι "I agree" συμφωνεις με αυτο, και επεισης συμφωνεις στο γεγονος οτι αμα γουσταρει η Blizzard θα σου αφαιρεσει αυτο το προνομιο οποτε αυτη θελησει, χωρις να σε ρωτησει.. Αν δε συμφωνεις με αυτο μην αγορασεις τα παιχνιδια της, ή αν εισαι μαγκας σαν την Blizzard φτιαξε ενα δικο σου SC2 και βαλτου μεσα και LAN για να παιζεις οπως σου αρεσει.. Με 40 ευρω που θα δωσεις για να αγορασεις το SC2 ή με τα 13 ευρω που εδινες για να παιζεις WoW μηπως νομιζεις οτι κερδισες και μια θεση στο διοικητικο συμβουλιο της εταιριας και μπορεις να κανεις και παραγγελιες αναλογα με τις προτιμησεις σου? Μερικοί άνθρωποι πραγματικά έχετε ΜΠΕΙ μέσα στη φιλοσοφία ζούγκλας που προσπαθούνε να μας περάσουνε οι εταιρίες και όχι μόνο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και άμα δε σου αρέσει δε μας νοιάζει, να κάνεις κι εσύ ότι θέλεις. Γνωρίζετε ότι ζούμε σε οργανωμένη κοινωνία; Αυτό μας έλειπε ο καθένας να κάνει ότι θέλει και σ' όποιον αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Εγώ έχω να πω πως από την ώρα που έγινε αυτό το αναθεματισμένο merge με την Activision, η αγαπημένη blizz δεν μας τα λέει καλά. Δεν με ενδιαφέρει το lan, είμαι εξάλλου ο μόνος από την παρέα μου που ασχολείται με games (οι άλλοι αποκλειστικά και μόνο με το pro, κλασσικά πράγματα). Το νέο bnet ακούγεται άκρως συναρπαστικό ωστόσο η αφαίρεση του lan είναι το λιγότερο ανόητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μερικοί άνθρωποι πραγματικά έχετε ΜΠΕΙ μέσα στη φιλοσοφία ζούγκλας που προσπαθούνε να μας περάσουνε οι εταιρίες και όχι μόνο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και άμα δε σου αρέσει δε μας νοιάζει, να κάνεις κι εσύ ότι θέλεις. Γνωρίζετε ότι ζούμε σε οργανωμένη κοινωνία; Αυτό μας έλειπε ο καθένας να κάνει ότι θέλει και σ' όποιον αρέσει. +1 Δεν ειναι δυνατον να εχεις -μερικα- δικαιωματα για κατι που πληρωνεις σε φουλ τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 εγω μιλησα μονο για το online κομματι του προιοντος. το διευκρινησα κιολας για να φενεται καθαρα αλλα ως συνυθως δε το προσεξατε, και το ξεφτιλισατε το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reinhart84 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Γενικά μια εταιρεία μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει από ένα προιόν της ό,τι γουστάρει είτε λέγεται lan είτε συσκευασία είτε manual...Ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει το προιόν ή απλά να το απορρίψει...Επίσης έχει κάθε δικαίωμα να πει τη γνώμη του, όποια κι αν είναι, για το προιόν αυτό.. Κατά τη γνώμη μου: 1) κακώς βγήκε το lan από το παιχνίδι 2)Επίσης κακώς κάποια άτομα αντιδρούν τόσο υπερβολικά στην απόφαση αυτή και 3)Κακώς κάποια άλλα άτομα υποστηρίζουν με τόση θέρμη, φανατισμό και δίχως κέρδος μια εταιρεία που αποφάσισε την αφαίρεση ενός χαρακτηριστικού που και να υπήρχε, προσωπικά δεν θα τους έβλαπτε...αν θες παίζεις ή δεν παίζεις lan... Όσον αφορά τώρα συνδρομές ώς καταναλωτής το θεωρώ λάθος αφού θα πρέπει να πληρώνω πολλά περισσότερα πράγμα που δεν με συμφέρει και ειλικρίνα δεν πρόκειται να κάνει έναν τίτλο καλύτερο.Δεν παίζω wow αλλά από έναν καλό μου φίλο που παίζει, τα πράγματα μου είπε πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Τα μονοπώλεια ή τεσπα τα σχεδόν μονοπώλεια ποτέ δεν έκαναν καλό σε καμία αγορά..Όλα είναι εις βάρος των καταναλωτών και προς όφελος των εταιρειών που ανήκουν σε πολύ λίγους...Προσωπικά δεν θα υποστήριζα καμία εταιρεία ούτε καν αυτή που δουλεύω αν δεν είχα όφελος από αυτό και από την άλλη δεν θα σταύρωνα καμία εταιρεία για μια απόφαση που πήρε για την τελική εμφάνιση ενός προιόντος, που μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 NOT SC2... F.U. very much Blizzard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 πολλες νεες πληροφοριες για το single player campaign http://starcraft.incgamers.com/articles/comments/coverage-starcraft-ii-single-player-reveal/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο το single player. multi > everything. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο το single player. multi > everything. Εγω παλι ειμαι στη φαση που με ενδιαφερουν και τα 2. Εξαλου το πρωτο παιχνιδι με ειχε τραβηξει τοσο πολυ απο την ιστορια του και το mission design. Χρονια μπροστα απο το αντιστοιχο C&C της εποχης (η ακομα και απο τα σημερινα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 http://gamevideos.1up.com/video/id/25910 http://gamevideos.1up.com/video/id/25911 http://gamevideos.1up.com/video/id/25908'>http://gamevideos.1up.com/video/id/25908 http://gamevideos.1up.com/video/id/25908 http://gamevideos.1up.com/video/id/25909 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 StarCraft II single-player event - everything in one place We went to California last month and played some of StarCraft II’s single-player Campaign. It was “cool”. Below is all the news, impressions and all the rest of it from the event, which, quite frankly, was one of the best things ever. Hands-on: StarCraft II single-player Campaign Interview - VG247 Vs Blizzard’s Rob Pardo StarCraft II: Wings of Liberty gets new logo StarCraft II has planned trial versions, says Blizzard Blizzard’s Pardo: LAN will be a “great footnote in our history” StarCraft II: “There is no co-op campaign” StarCraft II has online verification, but Battle.net connection not necessary for single-play StarCraft II: First Campaign screens and movies released Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Μάλιστα... Για να εγκαταστήσεις το παιχνίδι θες σύνδεση. Για να κρατάς τα achievements θες σύνδεση. Αν το παίξεις off-line χάνεις τα achievements. LAN δε θα υπάρχει. Multi μόνο online... Και ο Pardo ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ δηλώνει ότι το lan θα είναι μια "υποσημείωση" στην ιστορία... Αν μέχρι τώρα είχα αποφασίσει να μην αγοράσω, τώρα πεισμώνω ακόμα περισσότερο. Ειλικρινά αν δε δοθεί το μήνυμα ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ στην blizzard θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες. Αποκαλώ το φαινόμενο wow-ποίηση των games. Ελπίζω όποιος διαβάζει αυτές τις γραμμές να το σκεφτεί διπλά πριν πάει να αγοράσει. Όχι μόνο ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ, όχι μόνο συναινείτε στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΑΣ ως καταναλωτής, αλλά βοηθάτε και στην υιοθέτηση τέτοιων ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ τακτικών και από τις άλλες εταιρείες. Μην επιτρέψετε στον επιδεικτικό και αλαζόνα Pardo να δικαιωθεί. Υπάρχουν και άλλα υπέροχα παιχνίδια. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2009 από kostacurtas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο το single player. multi > everything. Για μένα σημαντικότερο είναι το single player - ειδικά όταν μιλάμε για SC2, λόγω: 1) εξαιρετικού σεναρίου 2) ατμόσφαιρας Οταν χορτάσω από αυτό, κοιτάμε και το multi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Και για μένα, μόνο το single player μετράει. To multi θέλει χρόνο κι έχει ένα μεγάλο ελάττωμα. Δεν τελειώνει ποτέ. Το single το παίζεις, το χορταίνεις και μετά επιστρέφεις στη ζωή σου. Δε χάνεσαι για 5 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Και για μένα το single γιατί παίζω για να χαλαρώσω. Το multi με αγχώνει εκτός και αν παίζω με δικούς μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα