Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειναι δικαιωμα σου να παιζεις (online) τα παιχνιδια της Blizzard, προνομιο ειναι. Οταν πατας το κουμπακι "I agree" συμφωνεις με αυτο, και επεισης συμφωνεις στο γεγονος οτι αμα γουσταρει η Blizzard θα σου αφαιρεσει αυτο το προνομιο οποτε αυτη θελησει, χωρις να σε ρωτησει..

Αν δε συμφωνεις με αυτο μην αγορασεις τα παιχνιδια της, ή αν εισαι μαγκας σαν την Blizzard φτιαξε ενα δικο σου SC2 και βαλτου μεσα και LAN για να παιζεις οπως σου αρεσει..

Με 40 ευρω που θα δωσεις για να αγορασεις το SC2 ή με τα 13 ευρω που εδινες για να παιζεις WoW μηπως νομιζεις οτι κερδισες και μια θεση στο διοικητικο συμβουλιο της εταιριας και μπορεις να κανεις και παραγγελιες αναλογα με τις προτιμησεις σου?

Μερικοί άνθρωποι πραγματικά έχετε ΜΠΕΙ μέσα στη φιλοσοφία ζούγκλας που προσπαθούνε να μας περάσουνε οι εταιρίες και όχι μόνο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και άμα δε σου αρέσει δε μας νοιάζει, να κάνεις κι εσύ ότι θέλεις. Γνωρίζετε ότι ζούμε σε οργανωμένη κοινωνία; Αυτό μας έλειπε ο καθένας να κάνει ότι θέλει και σ' όποιον αρέσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έχω να πω πως από την ώρα που έγινε αυτό το αναθεματισμένο merge με την Activision, η αγαπημένη blizz δεν μας τα λέει καλά.

Δεν με ενδιαφέρει το lan, είμαι εξάλλου ο μόνος από την παρέα μου που ασχολείται με games (οι άλλοι αποκλειστικά και μόνο με το pro, κλασσικά πράγματα). Το νέο bnet ακούγεται άκρως συναρπαστικό ωστόσο η αφαίρεση του lan είναι το λιγότερο ανόητη.

Μερικοί άνθρωποι πραγματικά έχετε ΜΠΕΙ μέσα στη φιλοσοφία ζούγκλας που προσπαθούνε να μας περάσουνε οι εταιρίες και όχι μόνο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και άμα δε σου αρέσει δε μας νοιάζει, να κάνεις κι εσύ ότι θέλεις. Γνωρίζετε ότι ζούμε σε οργανωμένη κοινωνία; Αυτό μας έλειπε ο καθένας να κάνει ότι θέλει και σ' όποιον αρέσει.

+1

Δεν ειναι δυνατον να εχεις -μερικα- δικαιωματα για κατι που πληρωνεις σε φουλ τιμη.

εγω μιλησα μονο για το online κομματι του προιοντος. το διευκρινησα κιολας για να φενεται καθαρα αλλα ως συνυθως δε το προσεξατε, και το ξεφτιλισατε το θεμα.

Γενικά μια εταιρεία μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει από ένα προιόν της ό,τι γουστάρει είτε λέγεται lan είτε συσκευασία είτε manual...Ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει το προιόν ή απλά να το απορρίψει...Επίσης έχει κάθε δικαίωμα να πει τη γνώμη του, όποια κι αν είναι, για το προιόν αυτό..

Κατά τη γνώμη μου:

1) κακώς βγήκε το lan από το παιχνίδι

2)Επίσης κακώς κάποια άτομα αντιδρούν τόσο υπερβολικά στην απόφαση αυτή και

3)Κακώς κάποια άλλα άτομα υποστηρίζουν με τόση θέρμη, φανατισμό και δίχως κέρδος μια εταιρεία που αποφάσισε την αφαίρεση ενός χαρακτηριστικού που και να υπήρχε, προσωπικά δεν θα τους έβλαπτε...αν θες παίζεις ή δεν παίζεις lan...

Όσον αφορά τώρα συνδρομές ώς καταναλωτής το θεωρώ λάθος αφού θα πρέπει να πληρώνω πολλά περισσότερα πράγμα που δεν με συμφέρει και ειλικρίνα δεν πρόκειται να κάνει έναν τίτλο καλύτερο.Δεν παίζω wow αλλά από έναν καλό μου φίλο που παίζει, τα πράγματα μου είπε πάνε από το κακό στο χειρότερο..

Τα μονοπώλεια ή τεσπα τα σχεδόν μονοπώλεια ποτέ δεν έκαναν καλό σε καμία αγορά..Όλα είναι εις βάρος των καταναλωτών και προς όφελος των εταιρειών που ανήκουν σε πολύ λίγους...Προσωπικά δεν θα υποστήριζα καμία εταιρεία ούτε καν αυτή που δουλεύω αν δεν είχα όφελος από αυτό και από την άλλη δεν θα σταύρωνα καμία εταιρεία για μια απόφαση που πήρε για την τελική εμφάνιση ενός προιόντος, που μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό..

Προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο το single player. multi > everything.

Εγω παλι ειμαι στη φαση που με ενδιαφερουν και τα 2. Εξαλου το πρωτο παιχνιδι με ειχε τραβηξει τοσο πολυ απο την ιστορια του και το mission design. Χρονια μπροστα απο το αντιστοιχο C&C της εποχης (η ακομα και απο τα σημερινα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα...

Για να εγκαταστήσεις το παιχνίδι θες σύνδεση. Για να κρατάς τα achievements θες σύνδεση. Αν το παίξεις off-line χάνεις τα achievements.

LAN δε θα υπάρχει. Multi μόνο online...

Και ο Pardo ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ δηλώνει ότι το lan θα είναι μια "υποσημείωση" στην ιστορία...

Αν μέχρι τώρα είχα αποφασίσει να μην αγοράσω, τώρα πεισμώνω ακόμα περισσότερο. Ειλικρινά αν δε δοθεί το μήνυμα ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ στην blizzard θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες. Αποκαλώ το φαινόμενο wow-ποίηση των games. Ελπίζω όποιος διαβάζει αυτές τις γραμμές να το σκεφτεί διπλά πριν πάει να αγοράσει. Όχι μόνο ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ, όχι μόνο συναινείτε στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΑΣ ως καταναλωτής, αλλά βοηθάτε και στην υιοθέτηση τέτοιων ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ τακτικών και από τις άλλες εταιρείες.

Μην επιτρέψετε στον επιδεικτικό και αλαζόνα Pardo να δικαιωθεί. Υπάρχουν και άλλα υπέροχα παιχνίδια.

Επεξ/σία από kostacurtas

Προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο το single player. multi > everything.

Για μένα σημαντικότερο είναι το single player - ειδικά όταν μιλάμε για SC2, λόγω:

1) εξαιρετικού σεναρίου

2) ατμόσφαιρας

Οταν χορτάσω από αυτό, κοιτάμε και το multi.

Και για μένα, μόνο το single player μετράει. To multi θέλει χρόνο κι έχει ένα μεγάλο ελάττωμα. Δεν τελειώνει ποτέ. Το single το παίζεις, το χορταίνεις και μετά επιστρέφεις στη ζωή σου. Δε χάνεσαι για 5 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...