Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν είναι η άτιμη παράγκα, είναι ότι από το ύφος των posts σου σε έχουμε πάρει χαμπάρι όλοι, απλά δεν υπάρχει σίγουρη απόδειξη για να πέσει ban μιας και απαγορεύονται τα double accounts

Εντάξει έχεις δίκιο.

300-500ms ping? ακόμα και στο WoW που γίνεται χαμός δεν είναι τόσο αλλά πολύ χαμηλότερο, κάτω από 150ms!

Ναι πώς... Κάθε βράδυ 8-10 θα έχουμε 150 ms. Σίγουρα.

Τέσπα, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι όταν θέλω να παίξω με φίλους μου και βρισκόμαστε στον ίδιο φυσικό χώρο ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να παίζουμε μέσω b.net. Απλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εντάξει έχεις δίκιο.

τo ξέρω μου το έχει πει και ο γιατρός :P :-D

Ναι πώς... Κάθε βράδυ 8-10 θα έχουμε 150 ms. Σίγουρα.

Τέσπα, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι όταν θέλω να παίξω με φίλους μου και βρισκόμαστε στον ίδιο φυσικό χώρο ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να παίζουμε μέσω b.net. Απλά.

γιατί στο WoW πως έχουν? τώρα βέβαια αν ξεσκίζεται η HOL/Forthnet/Tellas/On Telecoms/Otenet δεν φταίει η Blizzard και η κάθε Blizzard

το καταλαβαίνω, αλλά σε περίπτωση που δεν το αγοράσεις και στην τελική δεν βάλει ποτέ lan feature η blizzard χάνεις και την επιλογή του battlenet...

οπότε προτιμάς να μην παίξεις καθόλου multiplayer από το να το αγοράσεις, αλλά τι θα κάνεις σε περίπτωση που το game γαμάει και δέρνει άσχημα? θα περιμένεις hack/patch για lan/hamachi/garena ή θα την βγάλεις με το campaign?

πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν αντιδρώ στο ότι θες lan ή ότι διαφωνώ με αυτό...μόνο με τον τρόπο σου είχα πρόβλημα...

Επεξ/σία από ThReSh

no lan = latency = no e-sports = no pro gaming = no serious community = 14 χρονα και casual gamers

Αφήνω την Activision Blizzard με τις επιλογές της. Το SC1 είναι θρύλος λόγω των e-sports. Ένα σημαντικό μέρος των fans πλήττονται από την απόφαση αυτή της blizzard και δε νομίζω ότι θα τρέξουν όλοι να αγοράσουν άβουλα (όπως αγοράζουν π.χ. windows χωρίς να καταλαβαίνουν οι περισσότεροι τι αγοράζουν και αν το χρειάζονται). Πιστεύω ότι οι πωλήσεις θα πληχτούν καίρια ώστε η Blizzard να αναθεωρήσει και ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ να "διαρρεύσει" το private b.net hack aka lan.

Το παιχνίδι θα το κατεβάσω και θα παίζω το campaign και skirmish. Θα κάνω αυτό ακριβώς που "φοβάται" η blizzard, για να τους αποδείξω πόσο ηλίθιοι και κουτοπόνηροι είναι.

Υ.Γ. wow ≠ SC2. Πείτε το στην Activision Blizzard

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:44 ----------

The No-LAN Controversy - A Closer Look

Όταν μαζεύεται μια παρέα σε εξοχικό όπου δεν υπάρχει ADSL, παρά ένα 3G stick το οποίο έχει 250-300msec ping σε ελληνικά site, και θέλει να παίξει στο τοπικό δίκτυο, τι θα γίνει;

το έχετε ξεχειλώσει το θέμα με το lan. Πόσες φορές θα βρεθείτε σε εξοχικό δηλαδή; Πρέπει οποσδήποτε να παίξετε starcraft; Ενταξει ενοχλητικό είναι αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου. ΌΠως ειπε πριν και ο ThReSh 9 στις 10 φορές battlenet θα προτιμούμε. Ας βγει πρώτα να το δούμε, να δούμε αν είναι όπως το περιμένουμε σε όλους τους τομείς και μετά παραπονιόμαστε όσο θέλουμε. Πάντως μην νομίζετε οτι θα "εκβιάσετε" την blizzard να προσθέσει lan.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές φορές η Blizzard έχει "αποκαταστήσει" προβλήματα όταν γίνονται μαζικές διαμαρτυρίες στα forums της και γενικά όταν υπάρχει κατακραυγή.

Δεν είναι μόνο θέμα εξοχικού. Σε πάρα πολλά σπίτια υπάρχουν πλέον άνω του ενός pc και το lan για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι καθημερινή πρακτική. Άσε που με τα laptop είναι πολύ εύκολο να γίνουν lan-άκια από 4-6 φίλους εύκολα και απλά. Δεν είναι δυνατόν να μπορώ να παίξω με 0-10 ms latency και να με υποχρεώνει η bliz. να παίξω με 150-500 ms μέσω battle.net. και ενδεχομένως να "στηθώ" και στην ουρά του battle.net. Και πιστέψτε με για παίκτες με 100-150 και άνω apm το latency ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ.

Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει αναθεώρηση και σε αυτό το θέμα.

Υ.Γ. Το petition έχει σχεδόν 100k υπογραφές.

να κανουμε συλλαλητηριο διαμαρτυριας στην Ironforge

cancel-wow-for-sc2-lan-590x598.png

Επεξ/σία από linuxovios

Κατά τη γνώμη μου δυο πράγματα πρέπει να γίνουν για να παίξουμε σοβαρά, όχι όπως γινόταν και γίνεται στο warcraft 3.

1) Να έχει τριμηνιαία συνδρομή πράγμα που σημαίνει ότι δε θα παίζουν παιδάκια σε τόσο μεγάλο βαθμό δηλαδή θα έχουμε λιγότερους leavers και noobs. Παράλληλα θα είναι πολύ πιο κοντά η blizzard στο παιχνίδι και θα το βελτιώνει συνεχώς. Για να μη μιλήσω για τους πολύ καλύτερους servers άρα και το μικρότερο delay που θα έχουμε.

2) Να καταργηθεί το LAN (πολύ σωστά) έτσι ώστε ο καθένας να έχει το δικό του account και ότι κάνει να καταγράφεται στο profile του. Να έχω πλήρη εικόνα του παίχτη που παίζω και να ξέρω ότι όταν παίζω εγώ παίζουν και όλοι οι άλλοι στον ίδιο server και δεν κρύβονται στα LAN. Η βελτίωση κάθε παίκτη να γίνεται ONLINE (και single player) και όχι στα LAN. Έτσι λοιπόν, όλα τα replays να ανεβαίνουν κάπου και να έχουμε πρόσβαση στα replays των αντιπάλων μας και στα στατιστικά του μιας και ότι έχει κάνει, το έχει κάνει ONLINE. Έτσι θα ανεβεί πολύ πιο γρήγορα και το επίπεδο όλων των παικτών.

Επίσης να υπάρχει δυνατότητα να ξέρει ο καθένας πόση ώρα παίζει συνολικά ώστε να διαφέρουν οι λιωμένοι από τους πιο light gamers. Έτσι θα υπάρχει υγιέστερος ανταγωνισμός. Επιπλέον επειδή όλοι θα παίζουμε στο bnet δε θα υπάρχουν προβλήματα του τύπου ''εγώ παίζω garrena, μπείτε στον garrena αλλιώς δε παίζω, το bnet κολλάει κλπ.

το έχετε ξεχειλώσει το θέμα με το lan.

Και καλά κάνουν. Αν περάσει στο ντούκου, θα πάρουν αέρα όλες οι εταιρείες και θα γεμίσουμε με παιχνίδια χωρίς lan.

Κατά τη γνώμη μου δυο πράγματα πρέπει να γίνουν για να παίξουμε σοβαρά, όχι όπως γινόταν και γίνεται στο warcraft 3.

Σεβαστή η γνώμη σου, απλά διαφωνώ. ΣΟΒΑΡΑ παίζεις μόνο σε lan events face to face με τον αντίπαλό σου. (άντε και σε οργανωμένα on-line events όπου έχεις εγγυήσεις ότι ο αντίπαλος ελέγχεται ) Όλα τα άλλα είναι μόνο για βελτίωση.

1) Να έχει τριμηνιαία συνδρομή πράγμα που σημαίνει ότι δε θα παίζουν παιδάκια σε τόσο μεγάλο βαθμό δηλαδή θα έχουμε λιγότερους leavers και noobs.

κατά εκεί το πάει η blizzard. Δεν ξέρω αν θα είναι τριμηνιαία ή feature χρεώσεις, αλλά πάει να αρμέξει και άλλη αγελάδα. Όχι, διαφωνώ ότι είναι καλύτερα έτσι (εκτός αν εννοείς τα έσοδα της blizzard). Πώς βγάζεις το συμπέρασμα ότι μια συνδρομή θα διώξει τους noobs (που εγώ δεν το θέλω - είναι ρατσιστικό) δεν κατάλαβα. Εδώ το wow που έχει και μηνιαία συνδρομή έχει τιγκάρει στους μαθητές δημοτικού...

Παράλληλα θα είναι πολύ πιο κοντά η blizzard στο παιχνίδι και θα το βελτιώνει συνεχώς.

Κάποτε η blizzard βελτίωνε τα παιχνίδια "όσο υπήρχαν fans που τα παίζουν". Τώρα θέλει και χρήματα για να το κάνει ? Πόσο πια θα την αρμέξουν την αγελάδα?

Για να μη μιλήσω για τους πολύ καλύτερους servers άρα και το μικρότερο delay που θα έχουμε.

Αφού έχεις το θράσος να καταργείς το LAN έχεις υποχρέωση να δώσεις super b.net ( το οποίο βέβαια ΠΟΤΕ δε θα φτάσει το σχεδόν μηδενικό latency του LAN) . Τελεία και παύλα.

Να καταργηθεί το LAN (πολύ σωστά) έτσι ώστε ο καθένας να έχει το δικό του account και ότι κάνει να καταγράφεται στο profile του. Να έχω πλήρη εικόνα του παίχτη που παίζω και να ξέρω ότι όταν παίζω εγώ παίζουν και όλοι οι άλλοι στον ίδιο server και δεν κρύβονται στα LAN. Η βελτίωση κάθε παίκτη να γίνεται ONLINE (και single player) και όχι στα LAN. Έτσι λοιπόν, όλα τα replays να ανεβαίνουν κάπου και να έχουμε πρόσβαση στα replays των αντιπάλων μας και στα στατιστικά του μιας και ότι έχει κάνει, το έχει κάνει ONLINE. Έτσι θα ανεβεί πολύ πιο γρήγορα και το επίπεδο όλων των παικτών.

Δεν το πιστεύω ότι διαβάζω τέτοια άπιοψη. Προφανώς ποτέ σου δεν έπαιξες σε σοβαρά lan events ούτε και έχεις γνωρίσει τις εμπειρίες και τις συγκινήσεις τέτοιων event. Όλα αυτά που λες να γίνουν. Το lan τι σου φταίει το καημένο? Δε δικαιολογείς γιατί δεν το θέλεις. Ναι το b.net να σου λέει και πότε σταμάτησε για κατούρημα ο αντίπαλος. (το b.net 2.0 θα κάνει πολλά από αυτά που ζητάς) Είναι όμως παράλογο, ΣΧΕΔΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ να αφαιρέσεις από τον κόσμο τη δυνατότητα να παίζει με αντιπάλους που θέλει στο σπίτι του με 0 latency.

Αυτό που θες είναι μία κεντρική αρχή να ελέγχει ΚΑΘΕ multiplayer SC2 που παίζεται στον πλανήτη. Μια κλειστή λίγκα δηλαδή. Κατανοώ τι ζητάς, απλά πρέπει να κατανοήσεις και εσύ και κυρίως η Blizzard ότι είναι καταδικασμένο να αποτύχει και ότι απλά περιορίζει, καταδυναστεύει τις ελευεθερίες, τις επιλογές και τέλος την εμπειρία των gamers.

Δεν ειναι δικαιωμα σου να παιζεις (online) τα παιχνιδια της Blizzard, προνομιο ειναι. Οταν πατας το κουμπακι "I agree" συμφωνεις με αυτο, και επεισης συμφωνεις στο γεγονος οτι αμα γουσταρει η Blizzard θα σου αφαιρεσει αυτο το προνομιο οποτε αυτη θελησει, χωρις να σε ρωτησει..

Αν δε συμφωνεις με αυτο μην αγορασεις τα παιχνιδια της, ή αν εισαι μαγκας σαν την Blizzard φτιαξε ενα δικο σου SC2 και βαλτου μεσα και LAN για να παιζεις οπως σου αρεσει..

Με 40 ευρω που θα δωσεις για να αγορασεις το SC2 ή με τα 13 ευρω που εδινες για να παιζεις WoW μηπως νομιζεις οτι κερδισες και μια θεση στο διοικητικο συμβουλιο της εταιριας και μπορεις να κανεις και παραγγελιες αναλογα με τις προτιμησεις σου?

εχεις μεγαλο δικιο... ο καταναλωτης υπάρχει μονο για να πληρώνει... δεν εχει κανενα δικαιωμα...

ετσι ειναι γιατι ετσι (εδω στην ψωροκωσταινα) σε μαθανε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σαφές ότι η Blizzard έχει μια ηγετική θέση στο χώρο του gaming παγκοσμίως. Είναι όμως ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΦΕΣ ότι αυτό προκύπτει από τους fans της. Δε θα ήταν τίποτα χωρίς αυτούς (και πίστεψέ με πολλά καλά παιχνίδια χάθηκαν στην ανυπαρξία πολύ γρήγορα μετά την κυκλοφορίας τους, γιατί ποτέ δεν απέκτησαν community). Κατά συνέπεια, ναι μεν δεν αποκτώ καμία θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Blizzard, αλλά η ηγετική θέση της Blizzard είναι άρρηκτα δεμένη με την gaming εμπειρία των fans. Είναι μια αλυσίδα συνδεδεμένη και αν δοκιμάσει να τη σπάσει θα καταλήξει να γράφει τίτλους για xbox, αν με εννοείς...

Ναι στο wow πάτησα το "i aggree" και ήταν αυτό που ήταν... Στο sc2 δεν το έχω κάνει ακόμα και προσπαθώ να βελτιώσω τους όρους (λέγε με lan support) όταν αυτό θα γίνει, μαζί με ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ fans απ' όλο τον κόσμο.

Το επικίνδυνο στην επιχειρηματολογία σου βρίσκεται στη βάση της: Να δεχτούμε άβουλα τις αποφάσεις των επιχειρήσεων (των οποίων είμαστε πελάτες), της Blizzard (γιατί πατάμε "i agree" ), των κυβερνήσεων (γιατί έχουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ) κτλ. διότι , κατά τη λογική σου, ας έφτιαχνε ο καθένας τη δικιά του επιχείρηση, παιχνίδι, ας γινόταν πολιτικός κτλ. Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα και ας μην επιχειρηματολογήσουμε εδώ γι' αυτό το θέμα

Η Blizzard είναι αυτό που είναι γιατί εμείς την κάναμε έτσι και αν το αποφασίσουμε εμείς και θα την εξαφανίσουμε.

Επεξ/σία από linuxovios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...