ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ξέρω προσωπικά πολλούς pro gamers που παίζουν wow όχι πιτσιρίκια 12-16 χρονών που δεν ξέρουν ούτε αγγλικά καλά καλά και κάνουν random clicks. Επίσής και τον ευαυτό μου βάζω σε αυτή την κατηγορία. Το παιχνίδι το έκοψα εδώ και 2 χρόνια, όταν πλέον το είχα φτάσει σε επίπεδο που για να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο (hardcore raiding) , έπρεπε να αφιερώσω ακόμη περισσότερο χρόνο (που δεν είχα όχι επειδή δεν ήθελα) Επίσης πες μου με τι ασχολούνται οι σοβαροί gamers και σε ποιο παιχνίδι θα βρω σοβαρό community στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για να ασχοληθώ και εγώ. (Γι΄αυτό περίμενα σαν τρελός το sc2). Μόνο FPS CoD4/5 μας έχουν μείνει, αλλά δε βλέπω κάτι που να θέλει σκέψη και μυαλό για να το παίξεις πέρα από skills (fps) Guild Wars. Και το καλυτερο PvP παιχνιδι με διαφορα απο οποιοδηποτε αλλο και τζαμπα. Αν παλι δεν σε ενδιαφερει το PvP τοτε δεν ξερω τι να σου προτεινω γιατι δεν ειμαι PvEr καθολου σε τετιου ειδους παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Παιδιά ότι και να λέμε τα λεφτά είναι στο wow και εκεί έχει δώσει βάρος η Blizzard,καλώς ή κακώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 StarCraft II Gets Custom Gear From Razer Razer and Blizzard Entertainment are collaborating on bringing gamers a quality tournament-grade mouse, keyboard and headset specifically designed to maximize the StarCraft II gameplay experience. “It has been a little over a decade since StarCraft first rocked the video game industry and began a legacy that continues to this day,” said Robert “Razerguy” Krakoff, president, Razer USA. “We’re extremely excited to be working with Blizzard Entertainment on the StarCraft II gaming peripherals and gear. The project is in the development phase with a focus on serving up innovative features while offering precision, cutting-edge technology, accuracy, speed and comfort.” “Razer’s high-quality gaming products have long been popular among our global community of players, and we’re pleased to now be collaborating with them directly,” said Paul Sams, chief operating officer of Blizzard Entertainment. “Through this partnership, we’re looking forward to working with Razer to develop a line of peripherals that will complement the fast-paced action of StarCraft II.” The first Razer StarCraft II tournament level gaming peripherals are poised to revolutionize the RTS category. The new line of professional gaming peripherals are engineered and designed from the ground up with unique exclusive features to cater to the StarCraft II community. Razer will incorporate its expertise in design, ergonomics, technology, and professional gaming peripherals to give StarCraft II gamers the competitive edge. In addition to the co-development of Razer StarCraft II gaming peripherals, Razer will design an exclusive StarCraft II messenger bag, backpack, and E-Sport Pro Gamer Case. Razer will showcase the StarCraft II messenger bag at the upcoming BlizzCon® gaming convention, to be held August 21-22 at the Anaheim Convention Center in California. Razer will also showcase its full line of gaming gaming-grade peripherals, including the Razer Lycosa™ keyboard, Razer Carcharias professional PC gaming headset and the Razer DeathAdder™ gaming mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ρε αφηστε τα razer εκει στην blizzard και βαλτε LAN στο παιχνιδι ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εύχομαι να πατώσουν οι πωλήσεις του παιχνιδιού. Είτε έτσι θα γίνει είτε οι καταναλωτές έχουν μετατραπεί σε πρόβατα με ΚΑΜΙΑ τύχη να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. ΌΠΟΙΟΣ διαβάζει αυτές τις γραμμές και αγοράσει το παιχνίδι (με τις δεδομένες εξελίξεις για το lan και την ασέβεια, τα ψεύδη και την έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνει η bliz στο κοινό της) είναι άξιος της μοίρας του. Ας στείλουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ το μήνυμα, όσο απειροελάχιστο και αν φαντάζει : SC2 από το θείο για να βάλουν μυαλό. Δε λέω να μην το παίξετε καθόλου γιατί στην bliz λένε ότι "δήθεν " το κάνουν για να καταπολεμήσουν την πειρατεία. Ε, λοιπόν ας τους δείξουμε πόσο λάθος κάνουν να απαξιώνουν έτσι τους νόμιμους. SC2 πειρατικά!!! ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ MUST SEE : http://www.gossipgamers.com/blizzard-angered-hitler-with-no-starcraft-2-lan-play/ Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2009 από linuxovios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Και πως θα παιξω battle.net με πειρατικο SC2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Να μην παίξεις φίλε μου. Εκεί ποντάρουν. Στο ότι θα αγοράσεις για να παίξεις b.net. Αποφάσισε αν θες να κερδίσουν αυτοί ή εσύ. Στην τελική να σε δω να παίζεις με queue της μισής ώρας και με 300-400 ms lag όταν ο κεντροευρωπαίος θα έχει 50-100 ms. Εγώ τουλάχιστον SC1 έχω αναλώσει 100άδες ώρες σε lan και ούτε το 10% σε b.net. Νομίζω ότι και η πλειοψηφία των fans του παιχνίδιου κυμαίνεται σε ανάλογα ποσοστά. Δε θα επιμείνω άλλο. Όποιος καταλαβαίνει την αξία της απειλής της ΜΗ αγοράς του παιχνίδιου ας το κάνει. Όποιος θέλει ας το αγοράσει. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, ο καθένας με τις αντιλήψεις και τα πιστεύω του... Τροφή για σκέψη : http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=96782 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Να μην παίξεις φίλε μου. Εκεί ποντάρουν. Στο ότι θα αγοράσεις για να παίξεις b.net. Αποφάσισε αν θες να κερδίσουν αυτοί ή εσύ. αυτοί κερδίζουν έτσι και αλλιώς, είτε το game έχει LAN είτε όχι... διότι αν δεν έχει θα αναγκαστείς να το αγοράσεις αν θες να παίξεις multiplayer και αν έχει lan πάλι θα το αγοράσεις γιατί πλέον δεν θα έχεις παράπονο... Στην τελική να σε δω να παίζεις με queue της μισής ώρας και με 300-400 ms lag όταν ο κεντροευρωπαίος θα έχει 50-100 ms. Εγώ τουλάχιστον SC1 έχω αναλώσει 100άδες ώρες σε lan και ούτε το 10% σε b.net. Νομίζω ότι και η πλειοψηφία των fans του παιχνίδιου κυμαίνεται σε ανάλογα ποσοστά. δεν μπορείς να συγκρίνεις τι έκανε τότε o κόσμος με το SC1 που δεν υπήρχαν adsl...προφανώς οι ώρες του lan ήταν περισσότερες αφού όλοι ήταν με pstn και τα netcafe ήταν στο zenith τους... πλέον όμως τα internet cafe είναι με το ένα πόδι στο τάφο και λίγος χρόνος υπάρχει για lan party της προκοπής, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι περισσότεροι θα την βγάλουμε με battlenet στο 99% των περιπτώσεων... ok είναι ξενέρα που δεν σου δίνει την δυνατότητα του LAN αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας, ειδικά από την στιγμή που δεν πρόκειται να το χρησιμοποιώ 9/10 φορές Δε θα επιμείνω άλλο. Όποιος καταλαβαίνει την αξία της απειλής της ΜΗ αγοράς του παιχνίδιου ας το κάνει. Όποιος θέλει ας το αγοράσει. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, ο καθένας με τις αντιλήψεις και τα πιστεύω του... ναι ρε gdp77 σε ελεύθερη χώρα ζούμε ότι θέλουμε κάνουμε αλλά η ελευθερία κάποιου σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου... δεν μπορείς να προσβάλεις τους άλλους χαρακτηρίζοντας τους άβουλα ζώα (aka πρόβατα) ή άξιους της μοίρας τους επειδή η γνώμη τους δεν συμφωνεί με την δικιά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ναι ρε gdp77 σε ελεύθερη χώρα ζούμε ότι θέλουμε κάνουμε αλλά η ελευθερία κάποιου σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου... δεν μπορείς να προσβάλεις τους άλλους χαρακτηρίζοντας τους άβουλα ζώα (aka πρόβατα) ή άξιους της μοίρας τους επειδή η γνώμη τους δεν συμφωνεί με την δικιά σου... Κοίτα στα έγραψα και αλλού αλλά σβήστηκε για να μην προκαλούνται έριδες. Δεν τον ξέρω τον gtp77 και αν θέλεις να συναντηθούμε για να δεις ότι δεν είμαι αυτός. Δεν προσβάλω κανένα. από κει και πέρα και εγώ θεωρώ ότι είσαι ο γιεσμαν. 28k posts, γιεσμαν κατλαβαίνω την ανάγκη να πλάθεις σενάρια και ίντριγκες καλοκαιριάτικα Και για να τελειώνουμε δεν ξέρω τις gaming ανάγκες σου. Εμένα (και σε πολλούς απ' όσους γνωρίζω και σε ακόμη περισσότερους παγκοσμίως) η έλλειψη lan, σημαίνει υποβάθμιση του gaming experience. Θέλουμε lan, εσένα τι σε χαλάει? Τράβα αγορασέ το και παράτα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δεν τον ξέρω τον gtp77 και αν θέλεις να συναντηθούμε για να δεις ότι δεν είμαι αυτός. Δεν προσβάλω κανένα. από κει και πέρα και εγώ θεωρώ ότι είσαι ο γιεσμαν. 28k posts, γιεσμαν κατλαβαίνω την ανάγκη να πλάθεις σενάρια και ίντριγκες καλοκαιριάτικα γιατί ξέρω τον gdp77 από κοντά ώστε να δω ότι δεν είσαι εσύ αυτός? μόνο από τα posts του τον γνωρίζω (ΕΥΤΥΧΩΣ) και μπορώ να πω (και πολλοί άλλοι) ότι είστε σαν δυο σταγόνες νερό... δεν θες να προσβάλεις κανένα, αλλά μας λες πρόβατα, στο άλλο topic με είπες πάνω κάτω καραγκιόζη, "yesman" (πάλι πρόβατο να φανταστώ) και για αυτό σβήστηκε το post σου... φάσκεις και αντιφάσκεις ή μου φαίνεται? δλδ για πόσο ηλίθιους μας περνάς? (ρητορική ερώτηση το 2ο) Και για να τελειώνουμε δεν ξέρω τις gaming ανάγκες σου. Εμένα (και σε πολλούς απ' όσους γνωρίζω και σε ακόμη περισσότερους παγκοσμίως) η έλλειψη lan, σημαίνει υποβάθμιση του gaming experience. όπως είπα πιο πάνω βασίζεσαι σε παλιά δεδομένα που δεν ήταν το broadband τόσο διαδεδομένο... Όσο για το latency που είπες πιο πάνω έχεις αποδείξεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο στο καινούριο battlenet platform που φτιάχνει η Blizzard? ναι είναι μια μικρή υποβάθμιση του experience αλλά θεωρείς ότι είναι τόσο σημαντικό για κάποιον ώστε να κάνει petitions ή να αντιδράει όπως στο videάκι με τον Hittler (όσο τρομερά αστείο και αν είναι)? Θέλουμε lan, εσένα τι σε χαλάει? Τράβα αγορασέ το και παράτα μας και εσένα τι σε χαλάει που με αυτά που λέω? σε ελεύθερη χώρα όπως είπες δεν ζούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) ... αν θεωρείς ότι είναι προσβολές αυτά που λέω υπάρχει το report, αλλά τα posts μου δεν σβήστηκαν, μόνο τα δικά σου, αυτό λέει κάτι μου φαίνεται... τι τιμή, έγινα ignored από τον gdp77! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2009 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 http://www.gamer-source.com/index.php?cmd=article&sec=news&act=view&id=213 Blizzard is going to a large LAN gathering in Spain to show off SC2. Η τραγική ειρωνεία της χρονιάς... Εκτός και αν πρόκειται να υπαναχωρήσουν... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:35 ---------- χαμός γίνεται από αυτούς που θέλουν σώνει και καλά lan όχι μόνο για να παίζουν στον ίδιο χωρό μαζί με φίλους αλλά για να την βγάζουν τσάμπα με HAMACHI και Garena... Άμα σου λέω άστο... α) Ξέχασες το κινέζικο underground δίκτυο... β) Για να ποστάρεις στα b.net forums θέλεις original cd-key και account στο b.net. Λες αυτοί να είναι οι πειρατές που καίγονται να παίξουν στο hamachi? Αφετέρου το hamachi και το Garena εξυπηρετούσαν τις ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ανάγκες για pro gaming που δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει το παλιό b.net με το άπειρο lag (τεχνολογίας 56k ). To b.net θα τα εξαλείψει όλα αυτά. προφανώς η κάθε εταιρεία θα κοιτάει το συμφέρον της πρώτα... Το συμφέρον μια εταιρείας σαν την Β. είναι η ικανοποίηση των fans της. αν θεωρείς ότι είναι προσβολές υπάρχει το report, αλλά τα posts μου δεν σβήστηκαν, μόνο τα δικά σου, αυτό λέει κάτι μου φαίνεται... Αν δεν κάνω λάθος σβήστηκε και το δικό σου κομμάτι της κοκορομαχίας μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αφετέρου το hamachi και το Garena εξυπηρετούσαν τις ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ανάγκες για pro gaming που δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει το παλιό b.net με το άπειρο lag (τεχνολογίας 56k ). To b.net θα τα εξαλείψει όλα αυτά. Το συμφέρον μια εταιρείας σαν την Β. είναι η ικανοποίηση των fans της. Αν δεν κάνω λάθος σβήστηκε και το δικό σου κομμάτι της κοκορομαχίας μας. άρα αφού θα τα εξαλείψει το battlenet γιατί παραπονιέσαι για lag? προφανώς δεν πρόκειται να έχεις το latency του lan αλλά υποθέτω ότι θα είναι σε κανονικά επίπεδα που δεν πρόκεται να επηρεάζει το gaming εφόσον βέβαια δεν είναι άθλιος ο ISP του εκάστοτε παίχτη... το συμφέρον μιας Α.Ε. είναι τα ΛΕΦΤΑ...τέλος ναι γιατί είχε quote το post σου, δεν είχε νόημα να σβήσουν το δικό σου και να μείνει σαν quote στο δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 άρα αφού τα εξαλείψει το battlenet γιατί παραπονιέσαι για lag? Στο τρέχον b.net υπάρχει πολλή σαβούρα στο netcode απαραίτητη για να καλύψει τα τότε 56k modems. Για να μπορούν να παίξουν αξιοπρεπώς οι gosu παίκτες αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε underground δίκτυα. Αυτό τώρα θα εξαλειφθεί, αλλά ΠΟΤΕ δε θα φτάσουμε το σχεδόν μηδενικό latency του LAN. Στο b.net 2.0 στην καλύτερη από Ελλάδα θα παίζουμε με 300-500 ping. το συμφέρον μιας εταιρείας είναι τα ΛΕΦΤΑ...τέλος Το θέμα είναι να καταλάβει η B . ότι δε θα κερδίσει περισσότερα έτσι. Και ο μόνος τρόπος είναι το μποϊκοτάζ ναι γιατί είχε quote το post σου, δεν είχε νόημα να σβήσουν το δικό σου και να μείνει σαν quote στο δικό μου 28k posts > 170 (άτιμη παράγκα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Στο τρέχον b.net υπάρχει πολλή σαβούρα στο netcode απαραίτητη για να καλύψει τα τότε 56k modems. Για να μπορούν να παίξουν αξιοπρεπώς οι gosu παίκτες αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε underground δίκτυα. Αυτό τώρα θα εξαλειφθεί, αλλά ΠΟΤΕ δε θα φτάσουμε το σχεδόν μηδενικό latency του LAN. Στο b.net 2.0 στην καλύτερη από Ελλάδα θα παίζουμε με 300-500 ping. Το θέμα είναι να καταλάβει η B . ότι δε θα κερδίσει περισσότερα έτσι. Και ο μόνος τρόπος είναι το μποϊκοτάζ 28k posts > 170 (άτιμη παράγκα ) 300-500ms ping? ακόμα και στο WoW που γίνεται χαμός δεν είναι τόσο αλλά πολύ χαμηλότερο, κάτω από 150ms! δεν το ξέρει κανείς ότι δεν θα κερδίσει περισσότερα, μια υπόθεση κάνεις απλά... δεν είναι η άτιμη παράγκα, είναι ότι από το ύφος των posts σου σε έχουμε πάρει χαμπάρι όλοι, απλά δεν υπάρχει σίγουρη απόδειξη για να πέσει ban μιας και απαγορεύονται τα double accounts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα