Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Βασικά το θέμα με το Lan πρέπει να είναι η ύπαρξη της Garena οι οποίοι είναι servers που υποστηρίζουν διάφορα παιχνίδια και αριθμούν πολλές χιλιάδες παίχτες. Μέσα σε αυτά είναι και το Warcraft και ιδιαίτερα το Dota. Αυτοί οι servers χρησιμοποιούν -δεν είμαι και κανένας γνώστης- τη Lan επιλογή ώστε να μπορεί να Hostarei παιχνίδια κάποιος μέσω αυτών. Επίσης δεν είναι αναγκαία η αγορά του αυθεντικού παιχνιδιού για κάτι τέτοιο καθώς δεν εξετάζεται το Cd-key κατά το Login στους servers παρά μόνο το account Που έχεις κάνει στην ιστοσελίδα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hector__21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Κ τα ανησυχιτικά νέα συνεχίζουν να καταφθάνουν... http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26978805/starcraft-ii-slipping-into-2010.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) StarCraft II pushed in first-half 2010 to match Battle.net relaunch Acti Blizz just confirmed that StarCraft II will launch in the first half of 2010 “to coincide with the relaunch of its upgraded Battle.net online -gaming service.” The news Blizzard fans have been dreading to hear came in the company’s just-released Q2 financial report. “As we prepare for next year, we have moved the expected release dates for two games, Activision Publishing’s Singularity and Blizzard Entertainment’s StarCraft II, into 2010,” said company boss Bobby Kotick. The firm had previously delayed Singularity into next year last month. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2009 από kostacurtas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 άρα παίζει το Diablo III για 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ελατε λες και δεν το ξεραμε. Εγω απο την αρχη το ελεγα οτι το παιχνιδι παει για 2010. Δεν υπηρχε περιπτωση να βγει το 2009 εστω και αργα. Το πραγμα "μυριζε" απο νωρις οτι ετσι θα γινοταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 και το "νεο mmo" του αγιου @#%$ ανημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Οσο υπαρχουν τιτλοι για milking τοτε τι προβλημα υπαρχει? Δεν εχει και αλλα παιχνιδια παιχνιδια η Blizzard για να φοβαται. Μονο 1 ειναι. Οτι αρπαζει απο εκει το αρπαζει. Οσο υπαρχει αυτο μπορουν να καθυστερουν τα υπολοιπα οσο θελουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 άρα παίζει το Diablo III για 2011 Ναι αρχικα αυτο ελεγε η λογικη, αλλα πριν απο λιγο η Blizzard δηλωσε οτι η καθυστερηση του StarCraft II δεν θα αλλαξει το υπολοιπο προγραμμα της εταιριας. Ετσι επιβεβαιωσαν οτι μεσα στο 2010 θα κυκλοφορησουν δυο παιχνιδια. Λογικα το δευτερο πρεπει να ειναι το Diablo III. “I’d just like to reiterate that we haven’t announced any release dates on any future titles, and I’ll also reiterate that the move of StarCraft into next year does not impact the schedule,” he said after being asked whether or not we’ll see two Blizzard games next year twice by two separate analysts. “So, it would be correct to conclude that you could expect two releases of Blizzard next year, but I would not make any conclusion on what those titles are going to be.” The second analyst mentioned Diablo as the 2010 game, but, as you can see, Morhaime was having none of it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 θα σπάσει η παράδοση γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 θα σπαγε έτσι και αλλιώς δε βγαίνουν οι ημερομηνίες. αν και νομίζω ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι το expansion στο wow κατα το τέλος του 2010, και όχι το diablo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ισως ναι, ισως οχι Radiatedsoul. Τελος 2010 μου μιαζει παρα πολυς χρονος για ενα νεο expansion στο WoW. Το TBC με το ζορι κρατησε 1.5 χρονο οποτε το ιδιο φανταζομαι και για το WotLK. Βεβαια οι ημερομηνιες θα ταιριαζαν σε γενικες γραμμες μιας και ο Arthas ακομα δεν υπαρχει στο παιχνιδι αλλα φανταζομαι οτι θα τον κανουν release κατα το χειμωνα μερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Έπρεπε να σηκωθούν να φύγουν όλοι οι σοβαροί gamers από το wow να πέσει 5 εκ. και να έμεναν μόνο τα 12χρονα και θα σου έλεγα εγώ αν το καθυστερούσε.Μόνο τότε θα "έπαιρνε το μήνυμα" για next generation mmorg και SC2 η Blizzard. Κωλο-μαρκετινγ είναι όλα. Και όλα αυτά για να μη δώσει lan στον κόσμο...Ρε δε πάτε από κει που ρθατε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Έπρεπε να σηκωθούν να φύγουν όλοι οι σοβαροί gamers από το wow να πέσει 5 εκ. και να έμεναν μόνο τα 12χρονα και θα σου έλεγα εγώ αν το καθυστερούσε.Μόνο τότε θα "έπαιρνε το μήνυμα" για next generation mmorg και SC2 η Blizzard. Κωλο-μαρκετινγ είναι όλα. Και όλα αυτά για να μη δώσει lan στον κόσμο...Ρε δε πάτε από κει που ρθατε... Μεταξύ μας οι σοβαροί gamers δεν παίζουν wow... Αλλα συμφωνώ οτι αυτό θα τους έκανε να "βιαστούν" (αν και δεν ξέρω κατα πόσο αυτό θα ήταν καλό για το τελικό αποτέλεσμα) υγ: μια χαρά κάψιμο είναι το wow απλά ο χρόνος που απαιτείται για να είσαι wow player raids etc δεν αφήνει χρόνο για άλλα games και κάπου εκεί χάνεται και η "gaming" Μπάλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μεταξύ μας οι σοβαροί gamers δεν παίζουν wow... Ξέρω προσωπικά πολλούς pro gamers που παίζουν wow όχι πιτσιρίκια 12-16 χρονών που δεν ξέρουν ούτε αγγλικά καλά καλά και κάνουν random clicks. Επίσής και τον ευαυτό μου βάζω σε αυτή την κατηγορία. Το παιχνίδι το έκοψα εδώ και 2 χρόνια, όταν πλέον το είχα φτάσει σε επίπεδο που για να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο (hardcore raiding) , έπρεπε να αφιερώσω ακόμη περισσότερο χρόνο (που δεν είχα όχι επειδή δεν ήθελα) Επίσης πες μου με τι ασχολούνται οι σοβαροί gamers και σε ποιο παιχνίδι θα βρω σοβαρό community στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για να ασχοληθώ και εγώ. (Γι΄αυτό περίμενα σαν τρελός το sc2). Μόνο FPS CoD4/5 μας έχουν μείνει, αλλά δε βλέπω κάτι που να θέλει σκέψη και μυαλό για να το παίξεις πέρα από skills (fps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Παίξε Dota αλλά κυνήγα τα Prive Channels. Και skill και στρατηγικό βάθος. Αλλά πολύ ζόρικο community. Αν είσαι χαλκέντερος θα περάσεις καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα