Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν το καθυστερισουν παντως θα ειναι πολυ μπαγλαμαδες. Λες και δεν μας εφτανε που θα το χωρισουν σε 3 κομματια. Παντως ειμαι 100% σιγουρος οτι αυτο ειναι "βρωμοδουλεια" της Activision.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και συνεχιζει να λεει παπαρες η blizzard, σαν να βγαλεις diablo 3 χωρις LAN ελεος....

ρε συ αυτα ειναι παλια νεα...

http://forums.diii.net/showthread.php?t=687933

Υπογράψτε το petition μπας και αλλάξουν σκεπτικό οι "ειδήμονες" που πήραν την απόφαση σχετικά με το lan. Η blizzard συνηθίζει να αφουγκράζεται τη μαζική βούληση του κόσμου.

Διαδώστε το παντού.

http://www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html

Δε νομιζω να προσθεσει LAN με την παλια μορφη που το ξερουμε. Η Blizzard θελει οποιος παιζει το παιχνιδι, να το εχει αγορασει και να εχει account στο Battle.net, και κατα την γνωμη μου πολυ καλα κανει. Μπορει καποιος να παιξει WoW χωρις account? Γιατι να μπορει να παιζει SC χωρις ουτε καν να το εχει αγορασει?

Ειμαι σιγουρος ομως οτι καποιο κολπο θα κανει ετσι ωστε να επιτρεπονται τα παιχνιδια μεσω LAN, ποιο πολυ προς αποφυγη του lag. Ισως να πρεπει να συνδεθεις στο internet μονο για να γινει authenticate τα cdkeys και μετα να σου επιτρεπει να παιζεις στο LAN σου, κατι τετοιο μπορω να φανταστω αυτη τη στιγμη. Αλλα φυσικα προυποθετει ολοι, που θα παιξουν, να εχουν αγορασει απο μια κοπια του παιχνιδιου.

Τσαμπατζηδες βεβαια παντα υπαρχουν και θα περιμενουν τα cracks για να παιξουν στο LAN τσαμπα χωρις να αγορασουν ποτε το παιχνιδι.

Για ολους τους υπολοιπους ομως που θα πληρωσουν για το παιχνιδι, η Blizzard σιγουρα δε θα τους απογοητευσει, με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Για την Blizzard μιλαμε, ελεος..

Μπορει καποιος να παιξει WoW χωρις account?

Τι σχέση έχει το mmorg με rts ?

Ισως να πρεπει να συνδεθεις στο internet μονο για να γινει authenticate τα cdkeys και μετα να σου επιτρεπει να παιζεις στο LAN σου, κατι τετοιο μπορω να φανταστω αυτη τη στιγμη.

Αυτό το ζητάει πολύς κόσμος. Μπορεί εσύ να το φαντάζεσαι, η Blizzard όμως, ούτε κάτι τέτοιο έχει πει.

Για ολους τους υπολοιπους ομως που θα πληρωσουν για το παιχνιδι, η Blizzard σιγουρα δε θα τους απογοητευσει, με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Για την Blizzard μιλαμε, ελεος..

Το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για τη Blizzard + Activision πλέον, οπότε άλλα τα μυαλά τώρα.

Εσύ που είσαι τόσο ήσυχος ξέρεις τι lag θα έχεις όταν πας να παίξεις με τον οποιοδήποτε στο battle.net ?

Αν είναι όσο καλό λένε ότι θα είναι όλοι θα θέλουν ένα account και θα αγοράσουν το παιχνίδι. Γιατί όμως να μου στερήσει εμένα το excitement του να παίξω με τους φίλους μου με 1 ms latency και να με υποχρεώνει να περιμένω σε queue με 300-400 ms (γιατί από Ελλάδα τόσο θα έχουμε).

Στο κάτω - κάτω, private battle.net θα βγούνε αργά ή γρήγορα και lan parties (αυτά που καθιέρωσαν παγκοσμίως το SC 1) θα κάνουμε, είτε το θέλουν είτε όχι. Το θέμα είναι αν θα πάρουν απόφαση να υποτιμήσουν και να υποβαθμίσουν τους fans τους.

Για μένα no lan = πειρατικό SC2 . Μέχρι να βάλουν μυαλό.

Επίσης όποιος παίρνει το μέρος της Blizzard σε αυτό το θέμα , απλά δεν έχει ανάγκη το lan. Ας μην τα βλέπουμε όμως εγωιστικά τα πράγματα. SC2 χωρίς τη δυνατότητα να μαζευτούμε 10 φίλοι σε ένα υπόγειο και να λιώσουμε 24 ώρες, δεν έχει νόημα... Κρίμα που η Blizzard + Activison (το ξαναλέω) την είδαν...

SC2 χωρίς τη δυνατότητα να μαζευτούμε 10 φίλοι σε ένα υπόγειο και να λιώσουμε 24 ώρες, δεν έχει νόημα...

Αυτα τα καναμε το 1999, αλλα νομιζω εχουν περασει 11 χρονια απο τοτε, και η τεχνολογια εχει προοδευσει.

Πιστευεις δηλαδη οτι αν δε βγαλει η Blizzard υποστιριξη LAN δε θα βγει custom? Την πρωτη εβδομαδα θα βγει σπασμενος σερβερ που θα τον στηνεις σε ενα υπολογιστη στο "υπογειο" και η Blizzard το ξερει πολυ καλα αυτο.

Απλα το καλο με την Blizzard ειναι οτι, εισαι σιγουρος οτι το τελικο αποτελεσμα δε θα σε απογοητευσει ποτε.. Γιαυτο relax και wait, ψηνεται τωρα το παιχνιδι, σε λιγο θα ειναι ετοιμο και θα μας το σερβιρουν, υπομονη.

Ακριβώς, θα βγει για την πειρατική έκδοση lan mode και έτσι οι πειρατές θα έχουν παραπάνω features από τους νόμιμους !

Χειρότερο και από drm.

Παιδιά τι λέτε; πάμε καλά ;

θα πληρώσω εγώ τα 40-50e για να αγοράσω το παιχνίδι και να με υποχρεώσει κάποιος να μπώ online για να παίξω ντε κ καλά;

Και άν δεν έχω internet ?

και αν πάω διακοπές στο χωριό - οργανομένο camping και θέλω να παίξω starcraft στη φύση με τους φίλους μου;

θα χω πληρώσει για την αγορά του παιχνιδιού και δε θα μπορώ να παίξω; Αυτή η νοοτροποία εξαναγκασμού της κάθε εταιρίας να μπείς στο δικό τους σύστημα/ladder για να παίξεις ενάντια σε άλλους κερδίζοντας πλούσια δώρα ktl όποιος το σκέφτηκε θέλει σκότωμα.

Η επιλογή LAN πρέπει να είναι ΕΚΕΙ για ΚΑΘΕ έναν που απλά γουστάρει να παίζει LAN και δε χωρά συζήτηση το θέμα. Εκτός για παιχνίδια που η φύση τους απαιτεί τη σύνδεση με server (mass rpg κτλ.) . Όπως και η επιλογή της εταιρίας να δίνει το δικαίωμα με αγορά του παιχνιδιού ενός τεμαχείου η δυνατότητα να το εγκαταστήσει σε 4 pc για να το παίξει LAN , Η ταυτόχρονο online με κάποιους περιορισμούς για να ψηθεί ο κόσμος να το αγοράσει (λέγε με diablo & starcraft spawn installation).

Αν θέλουν κάνουν παπάδες για την κα**α μας, αν δε θέλουν εκμεταλεύονται ότι μπορούν.

Παιδιά τι λέτε; πάμε καλά ;

θα πληρώσω εγώ τα 40-50e για να αγοράσω το παιχνίδι και να με υποχρεώσει κάποιος να μπώ online για να παίξω ντε κ καλά;

Και άν δεν έχω internet ?

και αν πάω διακοπές στο χωριό - οργανομένο camping και θέλω να παίξω starcraft στη φύση με τους φίλους μου;

θα χω πληρώσει για την αγορά του παιχνιδιού και δε θα μπορώ να παίξω; Αυτή η νοοτροποία εξαναγκασμού της κάθε εταιρίας να μπείς στο δικό τους σύστημα/ladder για να παίξεις ενάντια σε άλλους κερδίζοντας πλούσια δώρα ktl όποιος το σκέφτηκε θέλει σκότωμα.

Η επιλογή LAN πρέπει να είναι ΕΚΕΙ για ΚΑΘΕ έναν που απλά γουστάρει να παίζει LAN και δε χωρά συζήτηση το θέμα. Εκτός για παιχνίδια που η φύση τους απαιτεί τη σύνδεση με server (mass rpg κτλ.) . Όπως και η επιλογή της εταιρίας να δίνει το δικαίωμα με αγορά του παιχνιδιού ενός τεμαχείου η δυνατότητα να το εγκαταστήσει σε 4 pc για να το παίξει LAN , Η ταυτόχρονο online με κάποιους περιορισμούς για να ψηθεί ο κόσμος να το αγοράσει (λέγε με diablo & starcraft spawn installation).

Αν θέλουν κάνουν παπάδες για την κα**α μας, αν δε θέλουν εκμεταλεύονται ότι μπορούν.

+1 Δεν δικαιολογω οποιαδηποτε εταιρια "βγαζει" τετοιες δυνατοτητες απο ενα παιχνιδι σαν αυτο που παιζετε ακομα και σημερα -λογο- LAN. Το αγορασαμε original τοτε που βγηκε, το ξαναγορασα σε battle chest και δεν νιωθω οτι τα λεφτα μου πηγαν χαμενα γιατι το παιχνιδι με αφηνε να το παιξω οπως θελω ελευθερα.

Αυτο το merge με την Activision αρχιζει να εχει πολυ κακα αποτελεσματα ακομα και σε παιχνιδια θρυλους οπως το Starcraft. Δεν μπορω να το χονεψω οτι δεν θα μπορω πλεον να φωναζω 2 φιλαρακια μου με το laptop τους και να κανουμε ολοημερα LAN παρτυ με το Starcraft 2. Ελεος. Μηπως να το γυρισουμε σε κονσολα και multiplayer?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...