Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και συνεχιζει να λεει παπαρες η blizzard, σαν να βγαλεις diablo 3 χωρις LAN ελεος....

Είσαι σοβαρός;Να έχει το Diablo 3 LAN;Και πως θα προστατευθεί η καημένη η Blizzard από τους πειρατές;:-(

Εγώ θέλω να πατώσουν στις πωλήσεις για να πάρουν το μαθηματάκι τους.Εγώ τουλάχιστον ενώ σκεφτόμουν να το αγοράσω το Starcraft 2 τώρα δε πρόκειται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εκει που παλια παιζαμε με τα παλικαρια με 1 ρουτερ 3-4 ατομα στο ιδιο σπιτι με λαπτοπακια τωρα θα πρεπει να το ξεχασουμε αυτο..........

Δεν εχω λογια.

Και εκει που παλια παιζαμε με τα παλικαρια με 1 ρουτερ 3-4 ατομα στο ιδιο σπιτι με λαπτοπακια τωρα θα πρεπει να το ξεχασουμε αυτο..........

Δεν εχω λογια.

Αίσχος πραγματικά !!

Αυτό σημαίνει ότι και ιντερνετ να έχω, αν θέλω να παίξω αντίπαλος π.χ με τον αδερφό μου στο σπίτι, με μια μόνο αυθεντική κόπια μόνο δεν θα μπορώ..

@@ μάντολες. Είχα αποφασίσει να το αγοράσω αυθεντικό, τωρα μη πω τι θα πάρουν. Θα το κατεβάσω σπασμένο και θα περιμένω να βγει τρόπος να κάνουμε τη δουλειά μας μέσω hamachi.

Το ίδιο ισχύει και για το Diablo που 99% θα συνεχίσουν το ίδιο βιολί.

@@ μάντολες. Είχα αποφασίσει να το αγοράσω αυθεντικό, τωρα μη πω τι θα πάρουν. Θα το κατεβάσω σπασμένο και θα περιμένω να βγει τρόπος να κάνουμε τη δουλειά μας μέσω hamachi.

Ειμαι ο μονος που πιστευει οτι το merge με την activision εφερε πραγματικα πολυ κακα αποτελεσματα?

θα τους δειξεις τωρα..

Ειμαι ο μονος που πιστευει οτι το merge με την activision εφερε πραγματικα πολυ κακα αποτελεσματα?

Γενικα απο τοτε που εμπλεξε με την activision η blizzard εχει παει κατα :X....

θα τους δειξεις τωρα..

Ναι αλλά αν αυτό το κάνει η πλειοψηφία αυτών που ήθελε να το αγοράσει(που δυστυχώς δύσκολο να γίνει) θα σου πω εγώ αν θα τους τσούξει ή όχι.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι ψιλοσπάσιμο πράγματι να μην έχει LAN, αλλά ας μην το κρύβουμε το 99% του multiplayer που θα παίξει κάποιος από το σπίτι του είναι μέσω battlenet...

αυτό που θα ξεσκίσει είναι οι παρέες στα netcafe :-(

Επεξ/σία από ThReSh

Εμένα πάντως δεν με κόφτει...

+1

τα lan games πλέον ανήκουν στην ένδοξη εποχή του 56κ όσο αφορά τους home users. (βέβαια δεν θα χάλαγε κανέναν να υπάρχει αλλά δεν θα σκάσω κιόλας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...