Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 "blue post" (aka υπάλληλος της Blizzard) είπε ότι θα βγει τέλη 2009... άρα το μάλλον 2010 δεν παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αυτα τα battle-reports ομως τα γουσταρω τρελα. Αυτος ο Kim ειναι πολυ παιχταρας το καθικι. Εχω παθει πλακα με το micro-management που μπορει και κανει χωρια με το πως χρησιμοποιει τα skills των units. Ελπιζω να το ειδατε το τελευταιο παντως. Zerg VS Protoss!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Απίστευτο battle report! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Με κάτι τέτοια βίντεο συνηδητοποιώ πόσο άχρηστος είμαι σε αυτού του τύπου τα strategy. :eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Με κάτι τέτοια βίντεο συνηδητοποιώ πόσο άχρηστος είμαι σε αυτού του τύπου τα strategy. :eek: Εγω να δεις που με ειχα και για παιχταρα του πρωτου. Η εγω ημουν πολυ καλος η οι αλλοι που επαιζα εναντιον ηταν αχρηστοι. Μαλλον καπου στη μεση κρυβεται η αληθεια γιατι ενα παλικαρι σαν και αυτους που παιζουν στα battle reports θα με ειχε κανει ξεφτιλα στα πρωτα 5 λεπτα παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Έκανα μεγάλο λάθος που μπήκα και τα είδα τώρα δεν αντεχώ την αναμονή.. καλύτερα να μην κοιτάω καθόλου το τόπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ΟΚ, έπαθα πλάκα. ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;! Δεν μπορώ να φανταστώ πως κατάφεραν ότι κατάφεραν (δεν μου βγαίνουν οι χρόνοι). Πολύ θα ήθελα να έβλεπα την οθόνη του Η/Υ τους, να δω πως παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ρε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει βγει για holiday season...καλές είναι οι εξυπνάδες για υψηλότατα standards και when it's done για τα fanboys, αλλά το κουδούνισμα του $ είναι ακαταμάχητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 EEE activision/ blizzard ειναι αυτη. Τι περιμενες? Βασικα εκμεταλευονται τη φημη τους και τα fanboys γι αυτο και το παν ενα βημα ποιο μακρια απο οτι συνηθως (το να το βγαλουν σε 3 δισκακια, 1 ανα φυλη). Ελπιζω να μην κανουν το ιδιο και στο Diablo 3, δηλαδη δισκακι και class. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν κι άλλα battle reports; Πού είναι τα δύο πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Για ρίξε μια ματιά στο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ένα ακόμα βρίσκω. Ένα βίντεο που λέει "starcraft 2 gameplay". Υπάρχουν κι άλλα; Με search στο site δεν βρίσκω κάτι άλλο (με παιχνίδια ανάμεσα σε παίχτες φυσικά, όχι βιντεάκια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δεν υπαρχουν πολλα παντως. Τα battle reports ειναι παντως απο τα τελευταια σταδια αναπτυξης που βλεπεις. Τα υπολοιπα ειναι αρκετα παλια. "Χορτασε" με αυτα τα βιντεακια προς το παρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ένα ακόμα βρίσκω. Ένα βίντεο που λέει "starcraft 2 gameplay". Υπάρχουν κι άλλα; Με search στο site δεν βρίσκω κάτι άλλο (με παιχνίδια ανάμεσα σε παίχτες φυσικά, όχι βιντεάκια). εδώ είναι και τα υπόλοιπα battle reports http://www.starcraft2.com/features/battlereports/1.xml http://www.starcraft2.com/features/battlereports/2.xml http://www.starcraft2.com/features/battlereports/3.xml Υ.Γ.sorry για το προηγούμενο post μου που ήταν γραμμένο με greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα