Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Για πες μου βρε φιλε κι εμενα, τι το ιδιαίτερο είχε το starcraft(πλην σεναρίου);

Τα warcraft(που αν δεν ήτανε το dota mod θα σου έλεγα ποιος θα το έπαιζε);

Καλά για το diablo 2 ούτε λόγος...Ήτανε ακριβώς ότι έλεγε και το όνομα του...2 χωρίς να έχει τίποτα ιδιαίτερο(το μοναδικό παιγνίδι που εγκατέστησα,έπαιξα και απεγκατέστησα την ίδια μέρα).

Το marketing και το κώλυμα(στον εγκέφαλο) των gamer είναι αυτό που κρατάει την blizard και όχι το αντίθετο.

ανησύχισα, καιρό είχα να δω τέτοιο post σου... :P

Mε τέτοια επιχειρήματα(τα δικά σου εννοώ) εννοείτε πως δεν γίνετε συζήτηση..

ενώ το από πάνω post σου ήταν τίγκα στο επιχείρημα ε? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ανησύχισα, καιρό είχα να δω τέτοιο post σου... :P

ενώ το από πάνω post σου ήταν τίγκα στο επιχείρημα ε? :P

να είσαι σίγουρος πως αν το παιγνίδι τελικά αξίζει, θα είμαι ο πρώτος που θα το πει.

οψόμεθα :P

• Moderators
Βασικά μιλούσα για το Diablo αλλά και πάλι το point μου ήταν κατά βάση να δείξω στον ksaplostra ότι για κάποιο λόγο είναι προκατηλειμένος απέναντι στη Blizzard.

Oops, πήρα φόρα και δεν πρόσεχα...

Άλλα 'ντ' άλλων είστε μερικοί ρε παιδιά.

Έχουμε ένα παιχνίδι που παίζετε 10+ χρόνια, το βαφτίζουμε φόλα.

Έχουμε μια εταιρεία που προκειμένουν να βγάλει ένα ποιοτικό παιχνίδι και όχι μια σαχλαμάρα που θα στολίσει διαφημιστικά, κάνει 10+ χρόνια να το κυκλοφορήσει, με προφανή μόνο σκοπό να κερδίσει ο καταναλώτης από την ποιότητα του τελικού προϊόντος, και την κατηγορούμε ότι κάνει παιχνιδάκια μάρκετινγκ; Και γιατί δεν έβγαλε καπάκι δεύτερο και τρίτο StarCraft αφού θα πουλούσε σαν τρελό; Μα αυτό ακριβώς είναι που δείχνει το σεβασμό που έχει στα προϊόντα της! Αλλιώς θα έβγαζε μια προχειροδουλειά, θα πουλούσε σίγουρα και θα εξαργύρωνε τις δάφνες της.

Οι μόνοι που κερδίζουμε από τη συμπεριφορά της Blizzard είμαστε εμείς. Και αντί να λεμε κι ευχαριστώ, την κατηγορούμε που δε βγάζει τα δεκάδες άθλια παιχνίδια που βγάζουν όλες οι άλλες εταιρείες. Τι να πει κανείς...

Εγώ πάντως αν αγοράσω παιχνίδι, αυτό θα είναι το Starcraft 2 (που θα βγει και σε Mac, αμέ!).

Να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε... Οτι ειναι μαπα τα παιχνιδια της Blizzard !!! Ελεος ρε παιδια!!

Το καποιος να μην του αρεσει ενα παιχνιδι ειναι απολυτα δεκτο και κατανοητο. Το να θαβουν ομως καποιους τιτλους που αν γινοταν customer satisfaction pole θα ηταν ανω του 90% ειναι απαραδεκτο. Ξερετε πολλες εταιριες που δεν φτιαχνουν παιχνιδι καθε λιγο και λιγακι για να μας τα παιρνουν? Η ΕΑ μηπως? Το οτι ο κοσμος θα παει σαν τρελος να το αγορασει και οχι να του το φερει ο "θειος" λεει πολλα. Και δεν ειμαι κανα fanboy της Blizzard. Απο τα παιχνιδια της εχω ασχοληθει μονο με SC και λιγο WoW. Το οτι δεν μου αρεσουν παιχνιδια του στιλ Diablo θα θαψω το παιχνιδι? Για να ασχολειται με αυτο τοσος και τοσος κοσμος κατι σημαινει, αρα ειναι παιχνιδαρα, ασχετα που εμενα δεν με ακουμπαει.

Μονο τρεις οικογενειες παιχνιδιων εχει βγαλει η Blizzard και εχει μεγαλουργησει, Warcraft-Diablo-Starcraft, οχι σαν κατι αλλες που οι καλοι τιτλοι τους ειναι 10 στα 1000.

μια χαρά παιχνιδάρες έχει η εταιρία μην λέτε οτι σας κατέβει.

Δεν σου αρεσει ...οκ το δέχομαι αλλα μην κάθεστε και λέτε ,μουφα, αντιγραφή ,δεν πρόσφερε τπτ γιατί δείχνεται οτι είστε εκτός τόπου και χρόνου.

Αυτό που πάντα ειχε η blizzard στα παιχνίδια της ηταν το gameplay που σε έκανε να κολας και να παίζεις για αρκετά χρόνια.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
οκ το δέχομαι αλλα μην κάθεστε και λέτε ,μουφα, αντιγραφή ,δεν πρόσφερε τπτ γιατί δείχνεται οτι είστε εκτός τόπου και χρόνου.

Εγώ θα συνεχίζω να το λέω αυτό, γιατί όπως και το WarCraft ξεκίνησε σαν Warhammer Fantasy clone, έτσι και το StarCraft, ευτυχώς θυμήθηκαν να αλλάξουν το στόρυ μετά και να μας πουν ότι τα orcs είναι έξυπνα και honourable.

Και φαίνεται άλλωστε η αντιγραφή όπως γυρνάνε πολλοί SC Fanboys και λένε ότι "Dawn of War is copying Starcraft! Tyranids are copying Zergs!" και άλλα τέτοια.

Αναρωτιέμαι πότε έβγαλε η Games Workshop WH και WH40k...

+ ότι έχω πει ήδη 10δες φορές για το ανακυκλωμένο σενάριο μεταξύ Diablo/StarCraft/WarCraft III.

Επειδή εκατομμύρια παίζουν το Counter-Strike, δεν σημαίνει ότι είναι το best of the best FPS. Παίζουμε και παιχνίδια στο MAME που είναι πιο παλιά.

Καλά παιχνίδια βγάζει, αλλά έχω τους λόγους μου να μην συμπαθώ κάποια από αυτά και ας παίζω.

Όχι, δεν είμαι μαζοχιστής, αλλά για να βγάλεις άποψη, πρέπει να παίξεις το παιχνίδι.

Σε αυτό που δεν μπορώ να πω τίποτα, είναι ότι τα βιντεάκια της Blizzard απλά τα σπάνε, όπως και το gameplay/support των παιχνιδιών της, αλλά για διάφορους λόγους δεν είμαι οπαδός της και σίγουρα δεν υποστηρίζω το SC όπως οι Κορεάτες.

*flame forcefield activated*

ΥΓ. Τα ως άνω είναι προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να ξαναδώ πάλι σχόλια του στυλ "είστε εκτός τόπου και χρόνου" "δεν ξέρετε τι σας γίνεται" και τέτοια.

Παίζουμε όλοι αρκετά παιχνίδια και προφανώς δεν θα έχουμε τα ίδια γούστα.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV

Εγώ θα συνεχίζω να το λέω αυτό, γιατί όπως και το WarCraft ξεκίνησε σαν Warhammer Fantasy clone, έτσι και το StarCraft, ευτυχώς θυμήθηκαν να αλλάξουν το στόρυ μετά και να μας πουν ότι τα orcs είναι έξυπνα και honourable.

Και φαίνεται άλλωστε η αντιγραφή όπως γυρνάνε πολλοί SC Fanboys και λένε ότι "Dawn of War is copying Starcraft! Tyranids are copying Zergs!" και άλλα τέτοια.

Αναρωτιέμαι πότε έβγαλε η Games Workshop WH και WH40k...

+ ότι έχω πει ήδη 10δες φορές για το ανακυκλωμένο σενάριο μεταξύ Diablo/StarCraft/WarCraft III.

Επειδή εκατομμύρια παίζουν το Counter-Strike, δεν σημαίνει ότι είναι το best of the best FPS. Παίζουμε και παιχνίδια στο MAME που είναι πιο παλιά.

Καλά παιχνίδια βγάζει, αλλά έχω τους λόγους μου να μην συμπαθώ κάποια από αυτά και ας παίζω.

Όχι, δεν είμαι μαζοχιστής, αλλά για να βγάλεις άποψη, πρέπει να παίξεις το παιχνίδι.

Σε αυτό που δεν μπορώ να πω τίποτα, είναι ότι τα βιντεάκια της Blizzard απλά τα σπάνε, όπως και το gameplay/support των παιχνιδιών της, αλλά για διάφορους λόγους δεν είμαι οπαδός της και σίγουρα δεν υποστηρίζω το SC όπως οι Κορεάτες.

*flame forcefield activated*

ΥΓ. Τα ως άνω είναι προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να ξαναδώ πάλι σχόλια του στυλ "είστε εκτός τόπου και χρόνου" "δεν ξέρετε τι σας γίνεται" και τέτοια.

Τελικά δεν είμαι μόνος :P

Παίζουμε και παιχνίδια στο MAME που είναι πιο παλιά.

Αυτό πάλι, δεν το πιασα. So what? Επειδή είναι παλιά, σημαίνει κάτι; Εμένα όλα τ' αγαπημένα μου παιχνίδια, είναι παλιά.

Δε νομίζω ότι την "είπε" κανείς σε κάποιον που απλά λέει τη γνώμη του. Άλλο αυτό κι άλλο να λες ότι το Starcraft είναι ένα τίποτα που απλά έχει σενάριο και τα εκατομμύρια που παίζουν ακόμα είναι δεν-ξέρω-και-γω-τι. Όταν πάμε να το γυρίσουμε στην "αντικειμενικότητα", εκεί χαλάει το κέηκ.

για το starcraft και το diablo , που αυτα επαιζα κυριως δεν τα επαιζα για το σεναριο και αυτο ειναι σιγουρο . Ουτε περιμενα να μεινω λαλακας απο το σεναριο τους.

και προφανως οταν ενα game μετα απο τοσα χρονια εχει ακομα λαο αυτο λεει κατι....ειτε αυτο ειναι το cs, ειτε το sc ειτε το diablo

• Moderators
Αυτό πάλι, δεν το πιασα. So what? Επειδή είναι παλιά, σημαίνει κάτι; Εμένα όλα τ' αγαπημένα μου παιχνίδια, είναι παλιά.

Επειδή είναι παιχνίδι που παίζετε (δεν έκανα τυπογραφικό) ακόμα που λες.

Γενικά το SC είναι πολύ mainstream (easy to learn/hard to master -εκτός αν είσαι Κορεάτης-) και γι'αυτό κρατάει κόσμο. Όπως το ίδιο και με το CS.

Δε νομίζω ότι την "είπε" κανείς σε κάποιον που απλά λέει τη γνώμη του. Άλλο αυτό κι άλλο να λες ότι το Starcraft είναι ένα τίποτα που απλά έχει σενάριο και τα εκατομμύρια που παίζουν ακόμα είναι δεν-ξέρω-και-γω-τι. Όταν πάμε να το γυρίσουμε στην "αντικειμενικότητα", εκεί χαλάει το κέηκ.

Εγώ μπορώ να είμαι όσο αντικειμένικος θέλεις, ακόμα και με τα παιχνίδια που θεωρώ τά καλύτερα κατ' εμέ.

Επειδή είναι παιχνίδι που παίζετε (δεν έκανα τυπογραφικό) ακόμα που λες.

Γενικά το SC είναι πολύ mainstream (easy to learn/hard to master -εκτός αν είσαι Κορεάτης-) και γι'αυτό κρατάει κόσμο. Όπως το ίδιο και με το CS.

Το πρώτο, εξακολουθώ να μην το πιάνω. Δηλαδή πως είναι επιχείρημα για την μη-αξία ενός παιχνιδιού που παίζεται ακόμα, το ότι παίζουμε εκτός από αυτό και παλιά παιχνίδια, όταν τα παλιά παιχνίδια είναι κατά κανόνα ποιοτικότερα και καλύτερα από τα καινούργια; Συν το ότι έχουν αντέξει στο τεστ του χρόνου.

Το δεύτερο, έχεις δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι και αυτό είναι που δείχνει την ποιότητα του παιχνιδιού. Τα παιχνίδια που έχουν μείνει στην ιστορία, είναι ακριβώς τέτοιου τύπου. Απλή λογική, πολύπλοκη - πολύπλευρη αντιμετώπιση κτλ. Βλέπε σκάκι, τάβλι, όλα εκείνα τα κινέζικα (checkers, τρίλιζες, go κτλ), ντάμες και πολλά παιχνίδια με χαρτιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...