Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστό μαρκετινγκ δεν κάνανε για το Gears of War; για το spore; για το red alert 3; για αυτά δεν κάνανε οι εταιρίες τους σωστό μαρκετινγκ;

τα παιχνίδια τις blizzard είναι αυτά που με κρατάνε και όχι το μαρκετινγκ

Για πες μου βρε φιλε κι εμενα, τι το ιδιαίτερο είχε το starcraft(πλην σεναρίου);

Τα warcraft(που αν δεν ήτανε το dota mod θα σου έλεγα ποιος θα το έπαιζε);

Καλά για το diablo 2 ούτε λόγος...Ήτανε ακριβώς ότι έλεγε και το όνομα του...2 χωρίς να έχει τίποτα ιδιαίτερο(το μοναδικό παιγνίδι που εγκατέστησα,έπαιξα και απεγκατέστησα την ίδια μέρα).

Το marketing και το κώλυμα(στον εγκέφαλο) των gamer είναι αυτό που κρατάει την blizard και όχι το αντίθετο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για πες μου βρε φιλε κι εμενα, τι το ιδιαίτερο είχε το starcraft(πλην σεναρίου);

Τα warcraft(που αν δεν ήτανε το dota mod θα σου έλεγα ποιος θα το έπαιζε);

Καλά για το diablo 2 ούτε λόγος...Ήτανε ακριβώς ότι έλεγε και το όνομα του...2 χωρίς να έχει τίποτα ιδιαίτερο(το μοναδικό παιγνίδι που εγκατέστησα,έπαιξα και απεγκατέστησα την ίδια μέρα).

Το marketing και το κώλυμα(στον εγκέφαλο) των gamer είναι αυτό που κρατάει την blizard και όχι το αντίθετο.

:lol:

με τέτοια απάντηση τι την συνεχίζουμε την συζήτηση;;; Και γιατί την αρχίσαμε;

Το starcraft μόνο σενάριο... το warcraft μόνο dota... το diablo, είναι "2" ...

πάσο.

:lol:

με τέτοια απάντηση τι την συνεχίζουμε την συζήτηση;;; Και γιατί την αρχίσαμε;

Το starcraft μόνο σενάριο... το warcraft μόνο dota... το diablo, είναι "2" ...

πάσο.

Mε τέτοια επιχειρήματα(τα δικά σου εννοώ) εννοείτε πως δεν γίνετε συζήτηση..

Τόσα χρόνια μετά και ο κόσμος περιμένει σαν τρελός Diablo και Starcraft παίζοντας τα παλιά... απλό είναι... προβληματίσου

το ότι κάποιος παιζει ακριβώς το ίδιο πράμα επί δέκα χρονια,κάτι σημαίνει..Προβληματίσου :)

Φίλε ksaplostra χωρίς παρεξήγηση μου φαίνεσαι προκατειλειμένος απέναντι στη Blizzard. Εμένα πρωσοπικά είναι η αγαπημένη μου εταιρία και θεωρώ ότι όλα της τα παιχνίδια είναι φοβερά (Σημείωση - Δεν παίζω WoW).

α) Λες τι το ιδιαίτερο είχε το Starcraft πλην του σεναρίου. Αν δεν έιχε τίποτα θα το παίζαν ακόμη άτομα 10 χρόνια μετά?? Θες να σου πώ τι είχε το Starcraft ειδικά όταν βγήκε αλλά ακόμα και σήμερα πέραν του σεναρίου. Τρομερό και απόλυτα ισοροπημένο gameplay το οποίο είναι το βασικότερο σε ένα RTS.

Μου λές για DOTA. Δηλαδή κρίνεις από ένα χαζό mod με το οποίο κολλήσαν τα 12-15χρονα ανά τον κόσμο ένα εξίσου βαθύ με το Starcraft και με φοβερό gameplay RTS??

Μιλώντας για επιχειρήματα και το 2 που λές μόνο για επιχείρημα δε μου φαίνεται. Συν το γεγονος ότι το απεγκατέστησες αμέσως το οποίο εμένα μου λέει ότι είχες σκοπό εκ των προτέρων να το απεγκαταστήσεις. Εγώ δε ξέρω άτομο που να μη του άρεσε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν δε πάς την Blizzard πές δε την πάω μη κατηγορείς αντικείμενικά πολύ καλά παιχνίδια λόγω δικών σου κολημάτων.

• Moderators
Εγώ δε ξέρω άτομο που να μη του άρεσε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

*Σηκώνει το χέρι του*

Εκτός από τα βιντεάκια του για την εποχή του, δεν με είχε εντυπωσιάσει.

Βέβαια το ότι ήταν αντιγραφή του Warhammer 40k συνέβαλε πολύ σ'αυτό. :P

Βασικά μιλούσα για το Diablo αλλά και πάλι το point μου ήταν κατά βάση να δείξω στον ksaplostra ότι για κάποιο λόγο είναι προκατηλειμένος απέναντι στη Blizzard.

Φίλε ksaplostra χωρίς παρεξήγηση μου φαίνεσαι προκατειλειμένος απέναντι στη Blizzard. Εμένα πρωσοπικά είναι η αγαπημένη μου εταιρία και θεωρώ ότι όλα της τα παιχνίδια είναι φοβερά (Σημείωση - Δεν παίζω WoW).

α) Λες τι το ιδιαίτερο είχε το Starcraft πλην του σεναρίου. Αν δεν έιχε τίποτα θα το παίζαν ακόμη άτομα 10 χρόνια μετά?? Θες να σου πώ τι είχε το Starcraft ειδικά όταν βγήκε αλλά ακόμα και σήμερα πέραν του σεναρίου. Τρομερό και απόλυτα ισοροπημένο gameplay το οποίο είναι το βασικότερο σε ένα RTS.

Μου λές για DOTA. Δηλαδή κρίνεις από ένα χαζό mod με το οποίο κολλήσαν τα 12-15χρονα ανά τον κόσμο ένα εξίσου βαθύ με το Starcraft και με φοβερό gameplay RTS??

Μιλώντας για επιχειρήματα και το 2 που λές μόνο για επιχείρημα δε μου φαίνεται. Συν το γεγονος ότι το απεγκατέστησες αμέσως το οποίο εμένα μου λέει ότι είχες σκοπό εκ των προτέρων να το απεγκαταστήσεις. Εγώ δε ξέρω άτομο που να μη του άρεσε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν δε πάς την Blizzard πές δε την πάω μη κατηγορείς αντικείμενικά πολύ καλά παιχνίδια λόγω δικών σου κολημάτων.

το SC δεν είναι τίποτε άλλο από ένα (κακό)αντίγραφο του WH40k.Αφού μιλάς για gameplay κλπ,είχες δοκιμάσει τα earth 2140-50 πχ;

Το diablo το απεγκατέστησα αφού έπαιξα λίγες ώρες και είδα ότι εν σύγκριση με το πρώτο δεν προσέφερε tpt το ιδιαίτερο(είχανε κυκλοφορήσει και κάποια αλλα παρόμοια τότε οποτε δεν προσέφερε κάτι καινούργιο στο είδος).Εκτος κι αν θεωρείς σοβαρό επιχείρημα το: παίζω στο hell/nightmare για να πάρω τα items κλπ..

Το warcraft ήταν μια από τα ίδια με το SC απλά με αυτιαγyουρες και κοντοστούπηδες(warhammer anyone?)

Αυτό που με εξόργισε τώρα όσον αφορά το SC2 είναι η γελοιότητα που θα κάνουν(του να πουλήσουν ένα παιγνίδι 3 φορες)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:45 ----------

βέεεβαια... απλά δεν πρέπει να σε ακούμε... crystal clear

άκου,βλέπε,σώπα.

Μονο γιαυτο κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...