Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δικο μου μηνημα προς την Blizzard

Dear Blizard, go to hell. Company like yours in my country is called GTP.

You are the most GTP company in the galaxy.

μας τα εχουν κανει τσουρεκια πια τα τσουτσεκια, να το βαλουν εκει που ξερουν το SC2, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

φιλε εκφραζω την οργη και αγανακτηση μου για ενα παιχνιδι που επρεπε να ειχε βγει πριν απο 8-10 χρονια

και μας πιπιλανε τοσα χρονια τωρα, θα βγει σε λιγο, θα βγει σε λιγο, κοροιδια σκετη δηλαδη

ηταν σιγουρα λεφτα για την blizzard και τοτε

Και πως ορίζεις εσύ πότε έπρεπε να βγει ένα παιχνίδι; Εγώ πχ το εκτιμώ που δεν βγάζει παιχνίδια με το τσουβάλι αλλά κάνει σωστή δουλειά και στην ώρα της.

Και πως ορίζεις εσύ πότε έπρεπε να βγει ένα παιχνίδι; Εγώ πχ το εκτιμώ που δεν βγάζει παιχνίδια με το τσουβάλι αλλά κάνει σωστή δουλειά και στην ώρα της.

Που κάνει σωστό marketing εννοείς έτσι;

σωστή δουλειά είναι για μένα τα παιχνίδια της που παίζω. Πλέον δύσκολα θα κάτσω να παίξω κάτι αν δεν είναι ποδοσφαιράκι ή από την blizzard ή την rockstar...

για αυτό για μένα είναι σωστή δουλειά και όχι μαρκετινγκ

σωστή δουλειά είναι για μένα τα παιχνίδια της που παίζω. Πλέον δύσκολα θα κάτσω να παίξω κάτι αν δεν είναι ποδοσφαιράκι ή από την blizzard ή την rockstar...

για αυτό για μένα είναι σωστή δουλειά και όχι μαρκετινγκ

Φυσικα και ειναι μαρκετινγκ. Πως αλλιως δικαιολογεις την υπαρξη του Diablo 3 και του Starcraft 2 στα χερια της Blizzard? Αυτα τα 2 παιχνιδια ειναι τοσο διαφορετικα σε παιξιμο και φιλοσοφια και ΟΜΩΣ δεν θα βγουν μαζι για να μην κοψει το ενα τις πωλησεις του αλλου. Σκεψου πως το starcraft 2 θα βγει σε 3 δισκακια ξεχωριστα το ενα με το αλλο και οχι σαν ενα παιχνιδι stand alone. Γιατι το κανουν αυτο? Γιατι μπορουν, γιατι ξερουν οτι εχουν δημιουργησει απιστευτο ντορο γυρω απο το παιχνιδι και βγαζουν με χειρουργικη ακριβεια το οποιοδηποτε βιντεακι η πληροφορια για το παιχνιδι για ακομα μεγαλυτερη αναμονη.

Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ. Απλα σκεψου με ποιους βρισκεται η Blizzard εδω και καποιο διαστημα (activision) και θα καταλαβεις για τι μιλαμε.

Σωστό μαρκετινγκ δεν κάνανε για το Gears of War; για το spore; για το red alert 3; για αυτά δεν κάνανε οι εταιρίες τους σωστό μαρκετινγκ;

τα παιχνίδια τις blizzard είναι αυτά που με κρατάνε και όχι το μαρκετινγκ

φιλε εκφραζω την οργη και αγανακτηση μου για ενα παιχνιδι που επρεπε να ειχε βγει πριν απο 8-10 χρονια

και μας πιπιλανε τοσα χρονια τωρα, θα βγει σε λιγο, θα βγει σε λιγο, κοροιδια σκετη δηλαδη

γιατι επρεπε να βγει πριν 8 με 10 χρονια αδερφε θελεις να μας εξηγησεις ? Και ποιος μας πιπιλαει οτι θα βγει σε λιγο και σε λιγο ? Μεχρι την ημερα που ανακοινωθηκε το SC2 δεν ειχε πει ΚΑΝΕΙΣ μεσα απο την blizzard ΤΙΠΟΤΑ για τετοιο παιχνιδι . Σε αλλο πλανητη ζεις ? ή ερχεσαι απο το μελλον ?!?!?!

• Super Moderators

σιγά man, κάνεις λες και το έχεις προπληρώσει...έλεος δλδ :P

ειναι η προσωπικη μου γνωμη αδερφε!

πιστευω οτι οταν το 1998 εχεις βγαλει το StarCraft με το expansion, ενα απο τα καλυτερα στο ειδος του (αν οχι το καλυτερο) ο κοσμος εχει διαθεση να αγορασει και το επομενο (εγω την ειχα παντως, τοτε)

εαν δεν προλαβαινεις προσλαμβανεις κοσμο να εργαστει ωστε να επιταχυνθουν οι εργασιες για να μπορεσεις να παραγεις ενα ποιοτικο αποτελεσμα, παραλληλα με το WoW και οτι αλλο παιχνιδι θελαν να φτιαξουν

σημερα ανετα θα μπορουσε να μας σερβιρει την 3D εκδοση του παιχνιδιου σαν StarCraft3

ποιος κερδισε, ποιος εχασε;

ΥΓ θα ηθελα να σκεφτεσαι τι γραφεις γιατι δεν σε ξερω, δεν με ξερεις και δεν σε προσβαλω με τα λεγομενα μου

γιατι επρεπε να βγει πριν 8 με 10 χρονια αδερφε θελεις να μας εξηγησεις ? Και ποιος μας πιπιλαει οτι θα βγει σε λιγο και σε λιγο ? Μεχρι την ημερα που ανακοινωθηκε το SC2 δεν ειχε πει ΚΑΝΕΙΣ μεσα απο την blizzard ΤΙΠΟΤΑ για τετοιο παιχνιδι . Σε αλλο πλανητη ζεις ? ή ερχεσαι απο το μελλον ?!?!?!

Σωστό μαρκετινγκ δεν κάνανε για το Gears of War; για το spore; για το red alert 3; για αυτά δεν κάνανε οι εταιρίες τους σωστό μαρκετινγκ;

τα παιχνίδια τις blizzard είναι αυτά που με κρατάνε και όχι το μαρκετινγκ

Ναι αλλα κανενα απο αυτα τα παιχνιδια που ανεφερες δεν εχει την ιστορια του Starcraft. Δεν εισαι μονο εσυ που σε κρατανε τα παιχνιδια της Blizzard, ειναι και πολυς κοσμος. Ετσι και εγω. Μην νομιζεις πως περιμενω το starcraft 2 για καποιον αλλο λογο εκτος της μνημης που εχω απο το πρωτο. Το περιμενω τοσο πολυ γιατι θελω να δω την ιστορια να εξελισετε.

Για οσους δεν εχουν παιξει και δεν εχουν μεγαλωσει με το πρωτο starcraft το starcraft 2 δεν τους λεει απολυτως τιποτα και καρφακι δεν τους καιγετε για το αν και ποτε θα κυκλοφορησει και για το αν θα ειναι καλο η οχι.

Τα παιχνίδια της Blizzard παίζονται για ΠΟΛΛΑ χρόνια (έως και 10) μετά την κυκλοφορία τους και μάλιστα μανιωδώς. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το marketing. Έχει σχέση με άλλα πράγματα. Τα περί marketing να τα πείτε σε άλλες εταιρείες (σχεδόν όλες) που σε βάρος του gameplay διαφημίζουν και κυκλοφορούν τελικά παιχνίδια που μόνο ως benchmark μπορούν να χρησιμεύσουν. Το ότι κάποιοι (και εγώ) περιμένουμε το SC2 σαν τρελοί έχει να κάνει με την ποιότητα του πρώτου παιχνιδιού σε συνδυασμό με όσα έχουμε δει και διαβάσει για το δεύτερο.

When it's ready λοιπόν και όποιος αντέξει :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...