Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

StarCraft II Beta Release Date?

StarCraft II is nearing its Beta (as we have said time and time again) and Blizzard have even a date set for it, even if the date is currently secret. Our beloved Xordiah attended the ESL weekend in Vienna, and had a long chat with German a fan, who among other things heard that Blizzard have a set (secret) date for the Closed Beta!

While it's disappointing to not have the actual date, it's great to hear that Blizzard have at least organized an internal schedule for planning towards the actual game's release!

We have translated the German fan's summary of the StarCraft 2 info summary:

• Blizzard has a fixed date for the beta, however, it's still a secret.
  • The multiplayer part of the game is basically done, except for a few details.
  • There will be several opportunities to participate in the beta to come (including competitions, perhaps a kind of story competition or similar).
  • In the current build (internally at Blizzard), there is a Dark Pylon with a cool ability, which enables Probes to harvest faster within the reach of the Pylon.
  • The Command Center can now use a new cool ability that creates a "bigger" SCV which is better at harvesting.
  • Supply depots can be upgraded to give +2 Supply.
  • Xordiah, who is a "Protoss Fetishist", is Very Happy.
  • This build's Immortals are extremely strong.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
Ποιος νοιάζεται για το single player content... RELEASE the damn game!

εγώ νοιάζομαι και πολλοί άλλοι...

μόνο οι καμένοι Κορεάτες δεν νοιάζονται :P

Έλα ρε thresh το single player content είναι λίγων ωρών θέμα... Το online δίνει αξία σε ένα παιχνίδι... Με αυτή τη λογική το λέω. Όχι ότι δε γουστάρω και εγώ το content.

Απλά φρικάρω (αν ισχύει) που θα περιμένω τόσο καιρό το SC2 για να φτιαχτεί το single player, γνωρίζοντας ότι το multi είναι έτοιμο.

• Super Moderators

ναι αλλά το τι γίνεται στο campaign είναι που με τρώει :P

story ftw :-)

συμφωνώ πάντως για αυτό που λες για το Online μέρος, αλλά προσωπικά το scenario στα games της Blizzard μου αρέσει περισσότερο

• Moderators

Να δούμε αν αυτή τη φορά το story θα είναι έστω και λίγο πρωτότυπο και όχι αντιγραφή Diablo σε StarCraft σε WarCraft III. :P

(θα το φωνάζω και θα το λέω, Diablo -Kerrigan - Arthas οέ οέ ο)

While it's disappointing to not have the actual date, it's great to hear that Blizzard have at least organized an internal schedule for planning towards the actual game's release!

Κάτι είναι κι αυτό!Δε θυμάμαι να είχα μεγαλύτερη ανυπομονησία για κυκλοφορία παιχνιδιού!:-D

Εγώ μόνο το single player παίζω πάντα, δεν τα μπορώ τα multiplayer γιατί απαιτούν πάρα πολύ χρόνο. Αν και το μοναδικό παιχνίδι που έχω παίξει, έστω και λίγο, multiplayer είναι το πρώτο Starcraft (και λίγο το PES6).

Γεια σας παιδιά. Είμαι και εγώ ένας απο τοy καμένους και καημένους του SC2 αλλά μήπως ξέρετε πότε αναμένετε να βγει ή ολόκληρο ή μόνο multiplayer ?

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 04 : 21 : 19-----

Είμαι καινούργιος:-)

Τα campaign της Blizz και το single player των παιχνιδιων της ειναι Αριστουργηματα!!! Το ιδιο και το multi.

Περιμενω και τα 2 με αγωνια... Θα τα λιωσω και τα 2. :o

Ακομα θυμαμαι με το Brood Wars ημουν 1η λυκείου και ο 1ος που το εφερε ηταν αυτός στο ιντερνετ καφε που πηγαινα. Ειχαμε μαζευτει πάνω απο 20 ατομα γυρω από το pc και ειδαμε το αρχικο cinematic τουλαχιστον 5 φορες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...