KilliK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 it's alive. βγηκε στο blizzard app. launch event: https://www.twitch.tv/day9tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 it's alive. βγηκε στο blizzard app. launch event: https://www.twitch.tv/day9tv πλεον battle.net, μαλλον το μετανιωσανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 για να καταλαβω μετα το χθεσινο απο τα λιγα που ακουσα και διαβασα . Εγω που εχω τα 2 expansion του SC2 και οχι το 3ο οταν γινει free θα αποκτησω και το 3ο ουσιαστικα ; Θα μπορω να παιξω το campaign του 3ου expansion ? ή μονο multiplayer ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 για να καταλαβω μετα το χθεσινο απο τα λιγα που ακουσα και διαβασα . Εγω που εχω τα 2 expansion του SC2 και οχι το 3ο οταν γινει free θα αποκτησω και το 3ο ουσιαστικα ; Θα μπορω να παιξω το campaign του 3ου expansion ? ή μονο multiplayer ? Θα παρεις και το 3ο και θα μπορεις να παιξεις οτι θες. Απο οτι καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πρεπει κατι να επαθαν εκει στην blizzard.Δεν εξηγειται αλλιως γιατι μου εστειλαν gift το heart of swarm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 παει ως εξης: εχεις το 1ο? παιρνεις το 2ο δωρεαν εχεις το 1ο και το 2ο? παιρνεις το 3ο δωρεαν εχεις και τα 3? παιρνεις ενα in-game πορτραιτο. ολα τα υπολοιπα παραμενουν επι πληρωμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα ειδε τελικα κανεις τι εγινε? οσοι ειχαν μεχρι και το heart of the swarm πηραν το campaing του legacy? γτ εγω καταλαβα οτι θα εννοποιηθει στην ουσια το multyplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλή φάση... Εγώ που είχα το HotS, μου το ξαναδίνει... Το Legacy, δεν. Στην εφαρμογή, μου βγάζει "you have unclaimed gifts", πατάω επάνω και βγάζει κενό παράθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μου έδωσαν το Heart of the Swarm μιας και είχα το Wings Of Liberty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 To ακόμα καλύτερο είναι πως δεν ξεκινά καν. Πατάω play, και τίποτα. Κάπου προσπαθεί να ξεκινήσει και αυτό είναι. Απλά πετάει "unexpected fatal error" Άλλα παιγνίδια παίζουν κανονικά. Scan & Repair, δεν βοήθησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 και εμενα ειχε ενα θεμα χτες και δεν ανοιγε το αφησα και ξαναδοκιμασα σημερα και ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εμένα που είχα μόνο το starter edition μου έδωσε και το legacy of the void wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clayman83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παίδες εγώ που δεν έχω τπτ και λέω να ασχοληθώ με το παιχνίδι τι πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παίδες εγώ που δεν έχω τπτ και λέω να ασχοληθώ με το παιχνίδι τι πρέπει να κάνω? να φτιαξεις ενα acc στο battlenet και να κατεβασεις το game τωρα για το πως παιζετε απλα δες youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στις 11/15/2017 στις 7:14 ΜΜ, Πέτρος είπε To ακόμα καλύτερο είναι πως δεν ξεκινά καν. Πατάω play, και τίποτα. Κάπου προσπαθεί να ξεκινήσει και αυτό είναι. Απλά πετάει "unexpected fatal error" Άλλα παιγνίδια παίζουν κανονικά. Scan & Repair, δεν βοήθησε. Κοντά δυο μήνες μετά, κατάφερα να το τρέξω, πηγαίνοντας απευθείας στο φάκελο του παιγνιδιού και επιλέγοντας από εκεί το .exe Μέσω του battle.net launcher ή launcher σκέτου, εξακολουθεί να πετάει error στο φόρτωμα και να κλείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα