Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Νταξ τι να πεις για τα cinematics τους..

Ότι έχουν αρχίσει να γίνονται σαν τα παιχνίδια τους, γραφικά και επαναλαμβανόμενα. Όσο θυμάμαι το Zeratul που τον κάνανε σαν το Raziel...

Δημοσ.

Βασικά κοίτα δεν το κοιτάω από τεχνικής πλευράς-γραφικών αλλά από το epic feeling που απορρέει. 

Μην μου πεις ότι δεν είχες chills στο merge των High Templars σε Archon.

• Like 1
Δημοσ.

archon OP ggkkthxbb

Τα cinematics πάντα είναι καλογυρισμένα. Ένα πράγμα με χαλάει που τα κάνουν πολύ "γραφικά". Μιλάνε πολύ. Πολλά λόγια ενώ έπρεπε να λένε μία κουβέντα, μια ατάκα, τίποτα άλλο.

Αυτό που βάζουν αφηγητή, με διαολίζει. Θα πάω να το κάνω θέμα στο reddit και στα official forums κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Μην μου πεις ότι δεν είχες chills στο merge των High Templars σε Archon.

Αυτό ήταν η μόνη σκηνή που άξιζε, αλλά γενικά μου έβγαλε φτηνή και πολυφορεμένη επικίλα, το είδος που η Blizzard πουλάει με το κιλό. Χώρια που πάλι Zerg rush είχε όπως και στο HOTS intro. Καμία σχέση με το intro του Lord of Destruction πχ ή τα θρυλικά cutscenes του SC 1 - Brood War. Για την ακρίβεια το τελευταίο cinematic της που μου άρεσε ήταν το trailer του Wrath of the Lich King.

Ίσως με επηρρεάζει η απογοήτευσή μου από τις τελευταίες κυκλοφορίες της βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ήταν η μόνη σκηνή που άξιζε, αλλά γενικά μου έβγαλε φτηνή και πολυφορεμένη επικίλα, το είδος που η Blizzard πουλάει με το κιλό. Χώρια που πάλι Zerg rush είχε όπως και στο HOTS intro. Καμία σχέση με το intro του Lord of Destruction πχ ή τα θρυλικά cutscenes του SC 1 - Brood War. Για την ακρίβεια το τελευταίο cinematic της που μου άρεσε ήταν το trailer του Wrath of the Lich King.

Ίσως με επηρρεάζει η απογοήτευσή μου από τις τελευταίες κυκλοφορίες της βέβαια.

[Υποκειμενική άποψη]

Η επικίλα ήταν πάντα εκεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν όμως το καλοσκεφτείς, θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι μιλάνε πολύ. Trash-talk από WWE θυμίζει η φάση.

Ειδικά από τότε που βγήκε το cataclysm. Αν πάμε προς τα πίσω θα δούμε:

1. Starcraft 2: Wings of Liberty : Ακούγεται ο Arthurus Mengsk σε κάποια φάση αλλά ουσιαστικά το μόνο που θυμάσαι είναι το "Hell, it's about time"

2. WotLK: Ναι μεν έχει πολλά λόγια αλλά είναι η αφήγηση του πατέρα του Arthas και εκεί ταιριάζει. Αφενός γιατί δεν έχει trash-talk αφετέρου γιατί δείχνει την αντίθεση του Arthas. Πώς ξεκίνησε, που έφτασε κλπ.

3. TBC: Και εδώ, λίγα λόγια από τον Illidan στην αρχή και φυσικά το επικό "you are not prepared".

4. Σε όλα τα βίντεο πιο πίσω η ίδια λογική (για να μην τα πιάνω ένα ένα μέχρι το αρχικό warcraft) δηλαδή λόγια όπου χρειάζεται και εφόσον εξυπηρετούν το βίντεο.

Από cataclysm και μετά τί έχουμε:

1. cata intro: Ο deathwing να μας λέει πόσο γαμάτος είναι (“Pain. Agony. My hatred burns through the cavernous deeps. The world heaves with my torment! It’s wretched kingdoms quake beneath my rage! But at last, the whole of Azeroth will break, and all will burn beneath the shadow of wings.”) Ντάξει μεγάλε, άραξε λίγο!

2. MoP intro: Προσωπικά, το σενάριο εδώ μου φάνηκε πολύ χλιαρό. Αλλά και πάλι, στο τέλος, πολύ μπιριμπιρι το Panda. mieeeh

3. WoD intro: Εδώ κάπως έφτιαξε το πράγμα. Τουλάχιστον καλύτερο από τα δύο προηγούμενα. Το πρόβλημά μου με αυτό ήταν ότι πηγαίναμε πίσω στο χρόνο / παράλληλο σύμπαν οπότε κάπου εκεί το χάλαγε αλλά σαν cinematic δεν ήταν άσχημο.

4. SC2: HotS: Ωραίο αλλά η Kerrigan μας ζαλίζει... "I am the Swarm. Armies will be shattered. Worlds will burn. Now at last, on this world, vengeance shall be mine. For I am the Queen of Blades."  Νομίζω ότι χωρίς τα λόγια το βίντεο θα ήταν πιο καλό.

5. SC2: LotV: Πάλι καλό βίντεο (και με slow motion φάση) αλλά πολλά λόγια ρε παιδί μου. Ένα "my life for Aiur" θα αρκούσε.

TL/DR Τα cinematics δεν είναι άσχημα απλά σε κάποια το παραζαλίζουν με λόγια.

• Like 1
Δημοσ.

ότι και να λέμε ρε παιδιά για το δρόμο που έχει πάρει το franshise... ανατριχίλα στα βίντεα... δε γίνεται να μη το αγοράσω και αυτό, μετά από λίγο καιρό να πέσει και η τιμή όπως στα 2 προηγούμενα...

• Like 2
Δημοσ.

TL/DR Τα cinematics δεν είναι άσχημα απλά σε κάποια το παραζαλίζουν με λόγια.

Έχεις ένα δίκιο, δεν είχα σκεφτεί την ομιλία. Γενικά όμως το επικό σπικάζ της Blizzard μου αρέσει γιατί χρωματίζουν σωστά τις προτάσεις και έχει ωραίο ρυθμό γλωσσικά. Το πρόβλημά του, που δεν το πρόσεξα πριν βάλεις τα quotes, είναι πως μοιάζει σα να λένε παντού τα ίδια. Από τα παλιότερα παιχνίδια τους μέχρι σήμερα νιώθω σα να ακούω το ίδιο πράγμα με λίγο διαφορετικές λεξούλες. Ε,κάπου κουράζεσαι.

Οπτικά, το πρόβλημα που έχω με το συγκεκριμένο cutscene είναι πως μου μοιάζει κονσέρβα σκηνοθετικά. Ο ρυθμός του (αρχικό ντου - united we stand κουλουπού - τρώμε ξύλο - έπικ στιγμή με το μεγάλο κακό ενάντια στο μεγάλο καλό - I stand alone against ZE DARKNESS - σκάει το ιππικό και πέφτει η αυλαία για περισσότερο ξύλο) είναι τυπικός και ακόμα και στη δράση μου δίνει την αίσθηση πως βλέπω οποιοδήποτε battle cutscene είτε από παλιότερο παιχνίδι Blizzard είτε από Heroes of Might and Magic πχ είτε από άλλο παρόμοιο. Συν αυτό το slow motion που έχει ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΕΙ, όχι άλλο, φτάνει, μπουχτίσαμε, δεν είναι σαν την κοκακόλα και δεν πάει μ'όλα. Δεν είναι κακό, όχι. Απλά αδιάφορο. Και η Blizzard δεν ταυτιζόταν ποτέ με τα αδιάφορα.

• Like 2
Δημοσ.

Έχοντας λιώσει το WoL αποφάσισα να απέχω από το HotS και LotV και να περιμένω να βγει edition που να τα έχει και τα τρία.΄Και ας έχω το WoL διπλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...