DimAslan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Όχι... κανένας.... άσε φίλε... ήμουν στην προηγ. σαιζόν rank 1 silver και είχα βλέψεις για Gold. Κάνω το placement match, με ρίχνει Bronze, και με πιτάρει με Bronzaδες πρώην Silver, Gold, Platinum και μια φορά με Bronze πρώην Diamond... Όσο καιρό να έχουν να παίξουν οι Gold & Plat αν τους έχει ρίξει Bronze, τί ελπίδες έχω; Γι' αυτό και ο Day9 είπε : Site: Day9 quote of the Day
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Στην προηγούμενη season ήμουν bronze top 8, παιζω placement με ξαναβάζει bronze. Κερδίζω 2-3 silver + 1 gold με ανέβασε silver όπου έσπασα τα μόυτρα μου αρχικά. Τώρα έκανα λίγο προπόνηση σε unranked, πάω κάπως πιο καλά... Άστα να πάνε. Π´αντως πιστεύω ότι ακόμα και έτσι, κάποια στιγμή θα ισορροπήσει εκεί που πρέπει.
DimAslan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Διάβασα ότι έχει ήδη γίνει μεγάλο θέμα με αυτό στην Blizzard, και επίκεινται αλλαγές στο patch 2.1... Θα δούμε... Γρήγορα ελπίζω...
spacemonkey Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παιδια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μπω στη φαμιλια του sc2..αξιζει τα χρηματα του το Wings of Liberty?
DimAslan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου κοίταξε στο site της Blizzard το έχει προσφορά Winds of Liberty μαζί με Heart of the Swarm σε αρκετά χαμηλή τιμή. Εναλλακτικά, υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα sites που σου δίνουν μόνο κλειδί (εγώ έτσι πήρα το key για το HOTS) με αρκετά πιο χαμηλή τιμή. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-cd-key-for-digital-download-starcraft-2-heart-of-the-swarm/
spacemonkey Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μου κοίταξε στο site της Blizzard το έχει προσφορά Winds of Liberty μαζί με Heart of the Swarm σε αρκετά χαμηλή τιμή. Εναλλακτικά, υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα sites που σου δίνουν μόνο κλειδί (εγώ έτσι πήρα το key για το HOTS) με αρκετά πιο χαμηλή τιμή. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-cd-key-for-digital-download-starcraft-2-heart-of-the-swarm/ Αρχικα φιλε DimAslan να σε ευχαριστησω για την απαντηση σου..Στο site της blizzard (battlenet) βλεπω κοστιζει 40$ το καθε ενα (συνολικα 80$ για WoL και HoS) Κατεβασα το παιχνιδι για να δω αν μου κολλαει απλα δεν γνωριζω ατομα που να παιζουν το συγκεκριμενο Game. (και εγω ειχα ψαξει σε random key sites αλλα μερικοι στα σχολια ελεγαν οτι περιμεναν εως και 3 μερες και οτι τους ζητηθηκε ταυτοτητα,οτιναναι. Η τιμη ηταν οπως και η δικη σου 20€ περιπου και με βολευε απλως φοβηθηκα να συνεχισω γιατι αν πληρωνα και δε το ειχα καπακια θα ξενερωνα ανεπανορθοτα) Μια ερωτηση, λοιπον :Το κλειδι σου ηρθε αυτοματως μολις ολοκληρωσες την παραγγελια?Σου ζητηθηκε καποιο εγγραφο? Και κατι ακομα, πως μπορει να μπει καποιος στο ελληνικο community του παιχνιδιου?Σε ευχαριστω πολυ και παλι
KilliK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 τελειωσα και το 2ο μερος της τριλογιας. Εκει που περιμενα να βελτιωθει το σεναριο, στο οποιο επασχε το πρωτο παιχνιδι, αντιθετως το κανανε ακομη χειροτερο. Η Blizzard το εχει χασει για τα καλα.
DimAslan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Σόρι για την αργοπορημένη απάντηση, ναι μου ήρθε άμεσα το κλειδί, δεν θυμάμαι από ποιό site ήταν και βέβαια δεν μου ζητήθηκε κανένα έγγραφο. Αφού βάζεις πιστωτική και παίρνουν τα λεφτά τους άμεσα, τί άλλο να θέλουν; Θα έλεγα ότι αν βρεις κάποιο γνωστό site να το πάρεις από εκεί, είναι κάποια που είναι πολύ γνωστά και δεν παίζει να σου κάνουν νίλα.
paragontikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 το ιδιο εγινε και σε εναν γνωστό μου που αγορασε diablo 3 cd-key απο ebay,του ζητησαν φωτοτυπια ταυτοτητας για καποιον περιαργο λογο.. αρνηθηκε και ζητησε refund οπως και εγινε δε μπορω να καταλαβω τι μοδα ειναι αυτη
DimAslan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 https://www.g2a.com/starcraft.html?reflink=starcraftgames Εδώ είστε....
paragontikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 20 euro πλεον το heart of swarm σε πολλα μαγαζια στο σκρουτζ
Tobajara Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Υπάρχει κίνδυνος να ξεκινήσει flame πασχαλιάτικα, αλλά με τρώει τόσο πολύ που δε μπορώ να αντισταθώ Σε σχέση με μια άλλη συζήτηση σε τώρα κλειδωμένο θέμα, ένα πρόσφατο άρθρο σχετικό με την εγκεφαλική γήρανση. Το ενδιαφέρον είναι πως το δείγμα του είναι παίκτες του Starcraft 2. Tο link. http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0094215 Εδώ είναι το abstract. Το discussion στο τέλος του άρθρου είναι αρκετά προσβάσιμο και αξίζει τον κόπο, καθώς περιέχει συνοπτικά τα αποτελέσματα. Typically studies of the effects of aging on cognitive-motor performance emphasize changes in elderly populations. Although some research is directly concerned with when age-related decline actually begins, studies are often based on relatively simple reaction time tasks, making it impossible to gauge the impact of experience in compensating for this decline in a real world task. The present study investigates age-related changes in cognitive motor performance through adolescence and adulthood in a complex real world task, the real-time strategy video game StarCraft 2. In this paper we analyze the influence of age on performance using a dataset of 3,305 players, aged 16-44, collected by Thompson, Blair, Chen & Henrey [1]. Using a piecewise regression analysis, we find that age-related slowing of within-game, self-initiated response times begins at 24 years of age. We find no evidence for the common belief expertise should attenuate domain-specific cognitive decline. Domain-specific response time declines appear to persist regardless of skill level. A second analysis of dual-task performance finds no evidence of a corresponding age-related decline. Finally, an exploratory analyses of other age-related differences suggests that older participants may have been compensating for a loss in response speed through the use of game mechanics that reduce cognitive load. Και το citation, για λόγους αναφοράς. Thompson JJ, Blair MR, Henrey AJ (2014) Over the Hill at 24: Persistent Age-Related Cognitive-Motor Decline in Reaction Times in an Ecologically Valid Video Game Task Begins in Early Adulthood. PLoS ONE 9(4): e94215. doi:10.1371/journal.pone.0094215 Δε γνωρίζω το συγκεκριμένο journal, γιατί οι σπουδές μου δεν είναι σχετικές, αλλά από μια γρήγορη ματιά που έριξα το άρθρο είναι κανονικά peer reviewed και τα online only ή/και open access journals είναι πολύ συνηθισμένα, και συχνά έχουν ποιοτικές δημοσιεύσεις (κάτω στη χούντα των publications και λοιπά ακαδημαϊκά θέματα που δεν είναι της παρούσης). Για rankings και βιογραφικά των καθηγητών (προέρχονται από το Simon Fraser του Βανκούβερ) ας μας διαφωτίσουν όσοι γνωρίζουν, όπως (εννοείται) και για μεθοδολογικά προβλήματα της έρευνας. Δεν είμαι σε θέση να συζητήσω κάτι τέτοιο, και δεν αποκλείεται να είναι κακό άρθρο, αλλά έχει το ενδιαφέρον του όπως και να'χει.
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 τέλειωσα επιτέλους και αυτό το campaign! Λοιπόν, με 3 λέξεις... ΠΙΟ CLICHΕ' ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! και γενικά θα μπορούσα να παρομοιάσω την εκτέλεση των WoL και HoTS, ως προς την ποιότητα και εκτέλεση των SC1 και Brood War, όπως τις ταινίες Star Wars. Δηλαδή η original τριλογία 3-6 είχε βάθος, είχε έναν κόσμο/lore που σε έβαζε μέσα, όπως επίσης και η επιμέρους εκτέλεση κάθε ταινίας και των πράξεων εντός κάθε ταινία ήταν τέλεια. Από την άλλη, τα episode 1-3 ναι μεν "έδεναν" την ιστορία, άλλα η εκτέλεση των επιμέρους ταινιών και των πράξεων εντός κάθε ταινία ήταν ρηχή. Και βέβαια τα υπερβολικά CGI δημιούργησαν έναν "πλαστικό" κόσμο που απλά δεν μπορούσες να μπεις μέσα. δυστυχώς πιστεύω ότι και το LotV θα είναι πάλι full στα cliche' στοιχεία, άλλα τουλάχιστον θα έχει μία ικανοποιητική γενικότερη εικόνα της ιστορίας.
DimAslan Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 To Starcraft είναι το multi του βασικά... το campaign του 2 δεν το έχω παίξει παρά μόνο για μισή ώρα...
StigmaX Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 To Starcraft είναι το multi του βασικά... το campaign του 2 δεν το έχω παίξει παρά μόνο για μισή ώρα... Ξέρεις πολλά strategy με καλύτερο campaign? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα