BlackScorpionX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ειλικρινά περίμενα το heart of the swarm να διορθώσει λίγο την ιστορία του Wings of Liberty. Εξάλλου όλοι οι κολλημένοι αυτό λέγαν "αυτό είναι μόνο το ένα τρίτο του παιχνιδιού, περιμένετε τα expansion !" θεέ και κύριε ήταν χειρότερο ! τι έγινε στην blizzard ? starcraft, broodwar, reign of chaos, frozen throne ήταν η αφρόκρεμα του story telling, έπαιζα τα campaigns ξανά και ξανά... rabbits don't come easy man! Το σενάριο είναι κάπως υποκειμενικό πάντως. Εγώ πχ δεν το βρήκα τόσο άσχημο όσο εσύ, αλλά όχι και τέλειο όπως περίμενα. Βέβαια, όταν παίζαμε warcraft I - II - sc I ήμασταν πιτσιρικάδες δημοτικού - γυμνασίου, όλα τέλεια μας φαίνονταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μια ερώτηση ωρέ συνφορουμίτες, γιατί η εγκατάσταση του παιχνιδιού κρατά τόση ώρα ενώ η απεγκατάσταση διαρκεί δευτερόλεπτα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Την επιείκειά σας κύριε Δικαστά! Εντάξει δεν είναι αρχέγονος θεός, αλλά σίγουρα είναι πλάσμα (είχα την εντύπωση ότι είναι κάτι παραπάνω από xel naga) αρχαιότερο από οτιδήποτε so far! Δεν είπα ότι ήταν πρωτότυπο απλά θυμήθηκα το πιο πρόσφατο RoC. Φυσικά και έχεις δίκιο, έτσι έγινε και στο sc1. Και για να γουστάρουμε, όλα τα κλέψανε από το ότι μαζεύτηκαν οι ελληνικές πόλεις να πολεμήσουν τους Πέρσες στην αρχαιότητα (αααααααατςςςςςςς) Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά το recycling πρέπει λίγο να σταματήσει να είναι η εύκολη λύση. 30 missions με την προϋπόθεση ότι θα γίνει καλή δουλειά αλλιώς ναι, καλύτερα 20. Πάντως μου φάνηκε λίγο πιο μικρό από το wol και πιο εύκολο. Δε με δυσκόλεψε κάποια πίστα ιδιαίτερα στο hard. Θα δούμε και στο brutal πώς θα πάει. Εντάξει το σενάριο είπαμε, καλό αλλά θα μπορούσε εύκολα να γίνει καλύτερο. Όχι κακό αλλά όχι και Jaw dropping του έλειπαν 2-3 κλικ ρε παιδί μου. Ίσως εγώ απλά είχα ψηλά τον πήχη. Συμφωνούμε σε όλα Ειλικρινά περίμενα το heart of the swarm να διορθώσει λίγο την ιστορία του Wings of Liberty. Εξάλλου όλοι οι κολλημένοι αυτό λέγαν "αυτό είναι μόνο το ένα τρίτο του παιχνιδιού, περιμένετε τα expansion !" θεέ και κύριε ήταν χειρότερο ! τι έγινε στην blizzard ? starcraft, broodwar, reign of chaos, frozen throne ήταν η αφρόκρεμα του story telling, έπαιζα τα campaigns ξανά και ξανά... Ε είσαι λίγο υπερβολικός Προσωπικά άνετα ξανά παίζω και τα 2 campaign και για του λογου το αληθές σήμερα έπαιζα το WoL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ωραίο το Campaign so far.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Έτσι είναι σε όλα...το να δημιουργήσεις θέλει χρόνο... το να καταστρέψεις... δευτερόλεπτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Πάει και το Campaign, uninstalled.. Άντε να βγει και το τρίτο expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μια ερώτηση ωρέ συνφορουμίτες, γιατί η εγκατάσταση του παιχνιδιού κρατά τόση ώρα ενώ η απεγκατάσταση διαρκεί δευτερόλεπτα;; Γιατί κατεβάζει από το internet και το 1ο μέρος. Το σενάριο δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Το 1ο ήταν πολύ καλύτερο. Οι αποστολές μάπα οι περισσότερες. Μόνο τα γραφικά ευχαριστήθηκα και θα ευχαριστηθώ και το multiplayer βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 παίδες, βλέπω αυτές τις μέρες το Acer tournament και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανέναν καλό caster στα γερμανικά, αντίστοιχο πχ του husky; Μπορεί να ακουστεί αστείο, άλλα είναι ένας τρόπος να εξασκήσω τα γερμανικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Όποιος συμφορουμίτης θέλει, το nick μου είναι Dimaslan code 997. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Έχουν προστεθεί νέες μονάδες στο MP? Αν ναι, όποιος δεν έχει το expansion, μπορεί να παίξει κανονικά στο MP; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Όχι χωρίς HotS δεν μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Κι εγώ που δεν το έχω το HotS αν μπω σήμερα να παίξω MP θα παίζω μόνο με παίχτες που έχουν το WoL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλά τα hellbats απλά δεν πεθαίνουν... ειδικά με medivacs από πίσω... όλα τα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Λοιπόν τόσον καιρο στο WoL δεν είχα προλάβει να ασχοληθώ με τίποτα εκτός campaign αλλά με το HotS το πήρα απόφαση και μπορώ να πω ότι διασκεδάζω πολύ με το matchmaking vs ai που αναλόγως με το πώς είναι η απόδοσή σου, αυξάνεται (ή μειώνεται) η δυσκολία για vs AI. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει και βλέπω και δική μου μεγάλη βελτίωση σε όλους τους τομείς. Εξαιρετική προπόνηση για newbies σε 1v1 σαν εμένα (που είχα να παίξω MP από την εποχή του πρώτου starcraft. Άντε να έρθει το ΣΚ να δοκιμάσω κανονικά unranked και ladde ΜΡ. Πολύ διασκεδαστικό btw Επίσης έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε διάφορους αυτοματισμούς και στα tutorials. Πολύ φιλικά ακόμα και για τον τελείως άσχετο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα