Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης φίλε μου μην αγνοείς τα tutorials που υπάρχουν ήδη μέσα στο παιχνίδι. Μετά δες τα versus AI είναι πολύ σημαντικά και επίσης το πολύ καλό unranked που παίζεις με κανονικούς παίκτες στο ladder αλλά δεν έχεις το άγχος του αποτελέσματος και της βαθμολογίας.

Το online του πάντως αξίζει πάρα πολύ. Να σκεφτείς εγώ μια ζωή ήμουν hardcore FPS guy. Με RTS καμμία σχέση. Με το Brood War ξεκίνησα να κολλάω και τώρα με το StarCraft 2.

Είναι τόσα πολλά που μπορείς να κάνεις και τόσο να βελτιωθείς πάντα που κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο νομίζω... 

BTW, κρίμα που έχασε στον τελικό ο Flash... Θα ήθελα να δω έναν Terran να το παίρνει. Οι τύποι βέβαια είναι απίστευτοι. Τρομακτικοί μάλλον είναι η λέξη. Κορεάτες... 

Παιδιά βρήκα αυτό :

http://www.go2arena.com/starcraft-2-heart-of-the-swarm.html

Τί λέει; Απαντήστε γιατί με τρώει το χέρι μου... Σε καμμιά ωρίτσα το χτυπάω...

• Like 1
Δημοσ.

Στο Πλαίσιο το έχει όμως μόνο 5 ευρώ παραπάνω και είναι και με το κουτί του. Συν ότι δεν ξέρω μήπως γίνει τίποτα με το site γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει από εκεί.

Oh, what the heck, θα το πάρω σήμερα. Είδα κάτι reviews στο ιντερνετ και δεν λένε κάτι κακό για το εν λόγω site. Το τσιμπάω κι ο θεός βοηθός...

Ok, ετσιμπήθη... 30 ευρώπουλα και το κλειδί που μου έδωσαν αμέσως πέρασε μια χαρά... κατεβαίνει τώρα...

Δημοσ.

το παιχνίδι τα σπάει. είχα ξενερώσει που παίζεις μόνο με zerg στο campaign αλλά το σενάριο με έχει καθηλώσει.

35 ευρώ από τοπικό κατάστημα με το κουτί του (για συλλογή) :-D

Δημοσ.

@psycho 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ.

Τελειώσαμε το campaign σε hard mode... ακολουθεί σεντόνι με spoilers και προσωπικά σχόλια. Not for the light hearted.

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER ΛΕΜΕ

• Like 1
Δημοσ.

2 πράγματα μόνο στα οποία έκανες λάθος(μικρούλη) :P

Όλα τα άλλα συμφωνώ πάνω κάτω, στο WoL αν θυμάμαι είχε 27 missions+ Secret. 

Προσωπικά προτιμώ να είναι λίγο μαζεμένο το campaign παρά να το τραβάνε σε 40 missions και τα 20 να είναι filleries.(Ξέρεις που αναφέρομαι, στις επιλογές του WoL (agria missions π.χ, ότι πιο άσχετο υπήρχε) 

Το σενάριο καλούλι ήταν, αν δεν αρχίσεις και κρίνεις το κάθε τι πιστεύω το απολαμβάνεις εύκολα(γνώμη μου εννοείται) αν και

That's that.

Δημοσ.
  Στις 28/3/2013 στις 6:44 ΜΜ, Stavrakas13 είπε

2 πράγματα μόνο στα οποία έκανες λάθος(μικρούλη) :P

Όλα τα άλλα συμφωνώ πάνω κάτω, στο WoL αν θυμάμαι είχε 27 missions+ Secret. 

Προσωπικά προτιμώ να είναι λίγο μαζεμένο το campaign παρά να το τραβάνε σε 40 missions και τα 20 να είναι filleries.(Ξέρεις που αναφέρομαι, στις επιλογές του WoL (agria missions π.χ, ότι πιο άσχετο υπήρχε) 

Το σενάριο καλούλι ήταν, αν δεν αρχίσεις και κρίνεις το κάθε τι πιστεύω το απολαμβάνεις εύκολα(γνώμη μου εννοείται) αν και

That's that.

Δημοσ.

Ειλικρινά περίμενα το heart of the swarm να διορθώσει λίγο την ιστορία του Wings of Liberty. Εξάλλου όλοι οι κολλημένοι αυτό λέγαν  "αυτό είναι μόνο το ένα τρίτο του παιχνιδιού, περιμένετε τα expansion !"

θεέ και κύριε ήταν χειρότερο !

τι έγινε στην blizzard ? starcraft, broodwar, reign of chaos, frozen throne ήταν η αφρόκρεμα του story telling, έπαιζα τα campaigns ξανά και ξανά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...