Tobajara Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 To 1 μου άρεσε πολύ, αν και το φινάλε του Brood War το θεωρώ τελείως μετέωρο, ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε και γιατί τέλειωσε το παιχνίδι έτσι. Το Wings of Liberty μου φάνηκε μεγάλη μπαλαφάρα, προβλέψιμο και παρόμοιο με άλλα σενάρια της Blizzard.
chill Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 1,1 μύρια οι πωλήσεις του Swarm μέσα σε μόλις δυο μέρες, ανακοίνωσε η blizz.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ αν και το περίμενα, η Blizzard εδώ και πολλά χρόνια μου φαίνεται πως βγάζει σενάρια με flow charts αλλάζοντας τα ονόματα. Εγώ τι έλεγα τόσα χρόνια; Diablo: Πρωταγωνιστής, good guy, νομίζει ότι θα κάνει κάτι καλό. Corrupted. Γίνεται ο νέος Diablo. Diablo 3: Friendly main NPC, good girl, γίνεται corrupted. Γίνεται η νέα Diablo. StarCraft: Friendly main NPC, good girl, γίνεται corrupted. Γίνεται η Queen of Blades. WarCraft III: Πρωταγωνιστής, good guy, νομίζει ότι θα κάνει κάτι καλό. Corrupted. Γίνεται ο νέος Lich King. Αυτό με το corruption είναι όπως τα παιχνίδια/animated movies του Warhammer 40k: έτσι και έχει Chaos, STANDARD κάποιος θα γίνει corrupted/θα είναι πράκτορας του Chaos που έχει πάρει την μορφή κάποιου καλού. Πάντως έχει και διάφορες αλλαγές το SC2 από τα γνωστά της Blizzard. Δεν θυμάμαι bad guy να έχει γίνει πάλι Normal και μετά να αλλάζει πάλι; Dat luuuuuv. 2
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι η Blizzard εχει αρχίσει να κουράζει με ολες τις ιστορίες που αφορουν αρχέγονους θεους, corruption ηρώων κλπ Τωρα σχετικά με το SC, το SC I και το BW για μένα είχαν καταπληκτικό σενάριο και σχετικά ξεκάθαρο, το BW μπορώ να πω οτι το αφησαν καπως μετέωρο στο τέλος αλλά νομίζω πως ηταν εξίσου δυνατό με το SC I. Το WoL με κουρασε κάπως αλλά μετά απο 10 χρόνια αναμονης ισως εγω είχα ανεβάσει κάπως τις προσδοκίες μου. Στο HoS νομιζω ότι η blizzard από μόνη της ανέτρεψε όλο το WoL, σαν να στέρεψαν από ιδέες μου φάνηκε... Τεσπα για μενα το SC είναι οι Protoss και αυτούς περιμένω να δω! 1
LRoi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ο επόμενος ήρωας της Blizzard θα είναι ο Χριστοφοράκος?
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Κάτι που δεν αναφέρθηκε είναι το πόσο smooth πήγαν όλα από άποψη servers στο Launch. Ειδικά σε σύγκριση με το Diablo 3 η μέρα με την νύχτα.
Retromaniac Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ναι γιατί το starcraft δεν είναι σαν το diablo. Το diablo αλλάζει συνέχεια data με τον server γιατί πρέπει να ενημερώνονται τα πάντα συνέχεια για να μην μπορείς να κλέψεις σε τίποτα (gold, xp, drops). Το starcraft ανταλλάζει δεδομένα με πολύ λιγότερο ρυθμό απλά για να μην κλέψεις στα achievements. Μόνο το multiplayer αλλάζει συχνά δεδομένα όπως το diablo.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Wat Εδώ ένα Login δεν μπορούσες να κάνεις τι να λέμε τώρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ναι στο WoL γινόταν της πουτάνας...
Xorxhs! Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 προσωπικα το love story με κουρασε...και ναι δεν ειμαι μισογύνης!
DimAslan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Νταξ ρε παιδιά, το Starcraft σημαίνει multi... Οκ και τα σενάρια, αλλά το θέμα είναι τί race θα παίξεις, τί build θα διαλέξεις, τί APM θα πιάσεις και σε τι league θα κλειδώσεις... Εγώ μια ζωή ήμουν στα FPS και από RTS δεν σκάμπαζα και πολλά... Κι όμως με το Starcraft κόλλησα άγρια... Νομίζω ότι αυτό που είχε πει ο Day9 με εκφράζει, είναι το σκάκι του σήμερα... Sent from my iPhone using Insomnia
DimAslan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ok, κάτι λάθος βλέπω... Το HotS κοστίζει 39,99 δολλάρια, αλλά στο site της Blizzard που πάω να το αγοράσω μου λέει 39,99 ευρώ. Πάμε καλά; Το έχω βρει στο Monopoly.gr (κάτι τέτοιο) στα 32,5 ευρώ, αλλά νομίζω είχε 29,99 ευρώ, ή ήταν μόνο στο preorder; Φτου! Λέτε να πέσει η τιμή; Να περιμένω; Δεν καίγομαι είναι η αλήθεια, απλά θέλω να ξεκινήσω multi εκεί που θα υπάρχει ο ανταγωνισμός. Στο παλιό δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μπαίνουν ακόμα καλοί παίκτες.
ADHD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Κανενα καλο video/post για να μαθεις τα βασικα του 1vs1 εχετε να προτεινετε?? Βλεπω πολλα στο youtube και δεν ξερω ποια ειναι τα καλα η οχι.. Σε λιγο τελειωνω το campaign και θελω να πιασω λιγο και το multi αλλα ειμαι εντελως νουμπάς..
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 O Apollo είναι καλός. http://www.youtube.com/playlist?list=PL0B7058D9D46661D1
DimAslan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ναι κι εγώ από Apollo έμαθα (και από training με ένα φίλο). Και ο Day9 είναι πολύ καλός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα