Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Έχω ένα θεματάκι με τα achievements. Εδώ και 3 αποστολές όποτε τελειώνω και βγάζει το report screen ο, τι chivo και να παρω (είτε της αποστολής είτε όχι) δε "φλασάρει". Ξέρει κανείς πως φτιάχνει?</p>

Απλά να το πω σαν αναφορά, βρήκα στο forum της blizzard ότι αν είσαι σε status busy, δε σου εμφανίζει notifications και alerts... Οπότε κουλ!

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα κατέφθασε. Μόνο ένα γρήγορο σχόλιο, ότι δείχνουν από αυτό το εξώφυλλο ότι η Kerrigan ξαναγίνεται zerg, επομένως δεν ήταν απλώς μερικά "καταλάθως" spoilers στα βίντεο που έδειχναν ως τώρα. Άρα υποθέτω ότι δεν είναι αυτό το μεγάλο "twist" στη ιστορία (αν και θα μπορούσαν να το κρατήσουν μυστικό ίσως, δεν ξέρω, είναι και το marketting στη μέση).

Τέσπα, για να δούμε τι θα δούμε.

Δημοσ.

Δεν το τερμάτισα ακόμη. Είμαι στο σημείο αυτό που λες αλλά πιστεύω ότι έχει πολλές ανατροπές μέχρι το τέλος.

Δημοσ.

Ετσι για στατιστικους λογους, εαν καποιος σας πει πως θα εξελιχθει η υποθεση τι θα παθει ο Τζημ η η Κεριγκαν θα μειωθει το ενδιαφερον σας για το παιχνιδι; Τι νοημα εχουν τα spoiler tag, ενα παιχνιδι ειναι

Δημοσ.

Το τερμάτισα πριν 4 ημέρες, πολυ καλή η ιστορία και γενικότερα τα cinematics , το κακο ειναι οτι πρέπει να περιμένουμε 2 3 χρόνια για το επόμενο :cry:

Δημοσ.

Το τέλος είναι τέλειως για άντρες. Η kerrigan γίνεται λεσβία και ο raynor γίνεται ο ευτυχισμένος γκομενός της που κάνουνε συνέχεια τριπλέτες.

• Like 1
Δημοσ.

Stavrakas13 και Athanasios2104 πραγματικά απαράδεκτοι με τα spoilers.

Κανένα spoiler δεν έχει το εξώφυλλο. Heart of the Swarm, Queen of Blades. 

Πόσο μάλλον για αυτούς που δεν έχουν παίξει το Wings of Liberty και ξαφνικά να βλέπουν δίπλα το expansion με Kerrigan ως human.

orck τρολλάρεις έτσι? Το σενάριο του παιχνιδιού δεν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του? Ειδικά στο Starcraft που φυμίζεται για το lore του.

Δε καταλαβαίνω από που και ως το να μη θέλει κάποιος να μάθει για το σενάριο έρχεται σε αντίθεση με το να συζητήσεις το σενάριο σε spoiler tags.

Δημοσ.

Stavrakas13 και Athanasios2104 πραγματικά απαράδεκτοι με τα spoilers.

Κανένα spoiler δεν έχει το εξώφυλλο. Heart of the Swarm, Queen of Blades. 

Πόσο μάλλον για αυτούς που δεν έχουν παίξει το Wings of Liberty και ξαφνικά να βλέπουν δίπλα το expansion με Kerrigan ως human.

orck τρολλάρεις έτσι? Το σενάριο του παιχνιδιού δεν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του? Ειδικά στο Starcraft που φυμίζεται για το lore του.

Δε καταλαβαίνω από που και ως το να μη θέλει κάποιος να μάθει για το σενάριο έρχεται σε αντίθεση με το να συζητήσεις το σενάριο σε spoiler tags.

Κ εσύ τρολλάρεις man αλλά δεν το κάναμε θέμα...

Δημοσ.

Εγώ θα το πω. Μούφα το σενάριο.

Συμφωνώ αν και το περίμενα, η Blizzard εδώ και πολλά χρόνια μου φαίνεται πως βγάζει σενάρια με flow charts αλλάζοντας τα ονόματα.

Ο θείος έφερε καμιά playable version ή μπα?

Δημοσ.

Να ρωτήσω από καθαρή περιέργεια, σε όσους δεν άρεσε το σενάριο, σας είχε αρέσει το σενάριο του 1 και του BW? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...