Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνησιο αν το εχεις στο account σου στο battle.net το κατεβαζεις μετα το Login κανονικα . Για την ιστορια και μονο πηγα μαζι με το expansion και πηρα πακετακι και το Sc1 + Expansion στα 6 ευρω το ειχε και λεω δεν μαμεις ας υπαρχει γνησιο . Το ειχα παιξει μονο αντιγραφο .

ωραίος μάστορα, ούτε με torret ούτε με image files να μπλέκω, μου είπε ο αδερφός μου το serial και έτοιμος για μία γρήγορη επανάληψη (full cheats on :D) μέχρι να έρθει το HoTS! 

post-85759-0-28011300-1363276809_thumb.jpg

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χω βρει μπαστουνια στο hard. Μάλλον είναι θέμα εξοικείωσης γιατι πανε χρόνια απο την τελευταία φορά που άγγιξα Zerg, still εχω απογοητευτεί με τα χάλια μου :lol:

Επίσης αυτο το data streaming στο φόρτωμα των επιπέδων σπάει μπάλες.....

Επεξ/σία από chill
Δημοσ.

απολαυση το game σε 1440p και 27αρη monitor!!

Μόλις χτες το εβγαλα σε hard...και για οσους δεν το εχετε τελειωσει ακομη, στο τέλος τον κρεμάνε..τον Jim!!

Δημοσ.

Μόλις χτες το εβγαλα σε hard...και για οσους δεν το εχετε τελειωσει ακομη, στο τέλος τον κρεμάνε..τον Jim!!

ρε πονηρέ σε ρωτήσαμε? σαν την π@@τ@@ πετάγεσαι..

Δημοσ.

ελπίζω να το λες για πλάκα, διαφορετικά έπρεπε να είναι μέσα σε 5 spoiler tabs...

τέσπα, προς το παρόν κάνω unsubscribe στο thread μέχρι να τελειώσω το campaign, γιατί έτσι όπως πάμε σε λίγο θα δούμε και το τέλος του LotV   :-(

• Like 2
Δημοσ.

Επιτέλους, το άρχισα. Έλειπε και η γυναίκα χτες και αφιέρωσα χρόνο. <br><br>

Πολύ καλοφτιαγμενο και από πλοκή πολύ καλό και δεμένο ως τώρα. Και μ' αρέσει που δείχνει και για τη δομή των zerg. Επίσης εκείνη η σιχαμερη σκουληκαντερα (όχι ο χλαπατσας) ο abaroth τρομερός χαρακτήρας. <br><br>

Πάντως ρε παιδιά ηλεος. Πόσο δύσκολο είναι να μην γράφετε τπτ για πλοκή χωρίς σποιλερ? Ακόμα και κάτι που δε γίνεται να το λέτε για πλάκα πάλι σποιλερ είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το πάρω κι εγώ την Τρίτη, όσοι θέλετε κάντε με add. Tmark #2929

Το Data streaming όταν φορτώνει το επίπεδο τι σημαίνει? Φορτώνει μέρος της πίστας από το web κι όχι locally? Κάτι σαν το Simcity?

Δημοσ.

το youtube διαφωνει μαζι σου...

Δημοσ.

Θα το πάρω κι εγώ την Τρίτη, όσοι θέλετε κάντε με add. Tmark #2929

Το Data streaming όταν φορτώνει το επίπεδο τι σημαίνει? Φορτώνει μέρος της πίστας από το web κι όχι locally? Κάτι σαν το Simcity?

θα σε κάνω add φίλε. υπάρχει κάποια ελληνική κοινότητα? να τα λέμε?

Δημοσ.

www.starcraft2.gr

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Έχω ένα θεματάκι με τα achievements. Εδώ και 3 αποστολές όποτε τελειώνω και βγάζει το report screen ότι chivo και να παρω (είτε της αποστολής είτε όχι) δε "φλασάρει". Ξέρει κανείς πως φτιάχνει?

Επίσης, μόλις παρατήρησα ότι ενώ μου δείχνει 11 completed missions από τα cummulative achievement μου έχει δώσει μόνο το 5. Μήπως δε μετράει τα evolution missions?

Δημοσ.

Εμένα πάντως θα το ξαναπώ με ενοχλεί να βλέπω wow και lol και diablo 3 pinned και μέχρι πριν ανακοινωθεί το HotS να ψάχνω το συγκεκριμένο thread στη δεύτερη και τρίτη σελίδα... Άλλα τέλος πάντων...

Άντε να το πάρουμε κι εμείς το expansion να δούμε... Online παίζει κανείς; Τί λέει; widow mines FTW...

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...