Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει βίντεο στο Youtube με όλα τα cinematics του Heart of the Swarm.

Τι μπούρδα ήταν αυτή :D :D :D Πιο προβλέψιμο πεθαίνεις, χώρια οι ατάκες που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει βίντεο στο Youtube με όλα τα cinematics του Heart of the Swarm.

Τι μπούρδα ήταν αυτή :D :D :D Πιο προβλέψιμο πεθαίνεις, χώρια οι ατάκες που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου.

Yep, είδα κι εγώ.

Και το leak ήταν αληθινό

Δημοσ.

ναι σίγουρα, και σε λίγο που θα βγάλουμε το campaign θα γίνει της κακομοίρας με threads γεμάτα spoiler tabs

πάντως εκεί που καταλήξαμε με τον stavraka ήταν ότι για το LoV (legacy of void) δεν βλέπουμε ούτε teaser :D

Δημοσ.

ναι σίγουρα, και σε λίγο που θα βγάλουμε το campaign θα γίνει της κακομοίρας με threads γεμάτα spoiler tabs

πάντως εκεί που καταλήξαμε με τον stavraka ήταν ότι για το LoV (legacy of void) δεν βλέπουμε ούτε teaser :D

Έτσι ακριβώς, οτιδήποτε σχετικό με LotV μακριά και αγαπημένοι, δεν ξανατρώω τέτοιο spoiler. 

Btw το τερμάτισε κανείς? 

Btw2 ψήστε insomniacs 4v4

@Lroi Μπορείς να παίζεις WoL mp κανονικά από όσο ξέρω, κανένα άκυρο. 

Δημοσ.

μέσα για 4v4, άλλα τι λίγκα είμαστε περίπου, να γίνεται παιχνίδι (μην είναι κανένας Grand Master)

εγώ στο WoL αν θυμάμαι καλά ήμουνα silver - gold 

Δημοσ.

Χαχα, δεν νομίζω να βρούμε κάποιον Grand Master εδώ. 

Ας μαζέψουμε άτομα και βλέπουμε. 

Πάμε παίδες ψηθείτε να κάνουμε χαβαλέ :P

Α ναι να δώσω και μια συμβουλή, το Brutal Difficulty μπορεί να γίνει πολύ Brutal σε κάποια missions :P 
You have been warned :P

Δημοσ.

σου εχει επιλογη αν δεν εχεις το expansion να παιξεις κανονικα MP . Αν εχεις το expansion παλι σου εχει επιλογη να παιξεις MP χωρις την χρηση αυτου μεσα στο μενου . Απο εκει και περα θα το ξανα πω .

ΠΟΛΥ ΚΟΡΜΙ ....

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....! Στα 34 εχεις αλλες προτερεοτητες :P

GaGaS_ @ Hotmail . Com

Καντε add αλλα μεχρι να τελιωσω το SP δεν αγγιζω MP

Δημοσ.

Α ναι να δώσω και μια συμβουλή, το Brutal Difficulty μπορεί να γίνει πολύ Brutal σε κάποια missions :P 

You have been warned :P

Δεν είχα σκοπό να πάω brutal αλλά hard (όταν με το καλό το παραλάβω και βρω χρόνο να παίξω) αλλά σε σχέση με το brutal του WoL πώς είναι;

Για παράδειγμα στο  WoL μόνο την τελευταία πίστα δεν κατάφερα στο brutal (αν και δεν προσπάθησα πολύ - όχι τόσο όσο σε εκείνη με protoss που κάνεις defence μέχρις εσχάτων).

Έλεγα να ξεκινήσω και με normal μάλιστα αυτή τη φορά...

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι πιο δύσκολο. 
Οι περισσότερες αποστολές είναι βατές, αλλά κάποιες είναι πολύ πόνος, μία από αυτές τελειώνει με homage(τολμώ να πω) στο Diablo 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...