GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 παντως αυτη η Keriggan ειναι τρελο ΚΟΡΜΙ.............. !!!!!!!!! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Προτιμώ την Lara, αλλά και οι 2 θα ήταν "killers" στο κρεβάτι. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Λολ, True Αν και η Keriggan θα σε ξέσκιζε κυριολεκτικά, θα ήθελες ένα 48ωρο ύπνο να συνέλθεις.
jordan23 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 παραλαμβάνω μεσημέρι απο τοπικό κατάστημα . το μόνο που ξενερώνω ότι παίζεις μόνο με zerg. παλιός στο video gaming και κλασικός campaign. το multiplayer το αφήνω για τις νέες γενιές. δεν το πάω..
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ποιος ο λόγος να το αγοράσεις την στιγμή που δεν θα ασχοληθείς με το MP ? 1
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ποιος ο λόγος να το αγοράσεις την στιγμή που δεν θα ασχοληθείς με το MP ? Απο σεβασμό προς το game. Για μενα δουλειες σαν το SC αξιζουν τα λεφτά τους και ας μην ασχοληθώ καθολου με το multiplayer. 4
qsis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 η αλήθεια είναι ότι το wol τουλάχιστον είχε ένα αξιοπρεπέστατο campaign που διαρκούσε αρκετά και ικανοποιούσε και αυτούς που δεν ενδιαφερόνταν για mp
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δεν σε επιασα.. Τι εννοεις να κανω save?(auto-save δεν κανει??) και ποια secret mission?? κάνει auto-save άλλα αν θες να παίξεις όλες τις εναλλακτικές αποστολές, πρέπει να κάνεις save, αλλιώς δεν θα μπορείς να "ξαναγράψεις" την ιστορία. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό διορθώθηκε με κάποιο patch. Για τη μυστική αποστολή: http://uk.ign.com/articles/2010/08/02/starcraft-iis-secret-mission
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δεν εχω χρόνο να παιξω, μαμω τις εκδρομές τους και τις καθαρες δευτέρες.. Πως θα γινει να ριξει κανα χιονι να αποκλειστω στο σπίτι 3-4 μερες; Αν βρειτε σικρετ μισιον πειτε που ειναι να μην την περάσουμε οπως στο wol γιατι εγω τουλάχιστον ξαναπαιξα καπακι το campaign για να τη βρω. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 έφυγε η παραγγελία από amazon, λοιπόν, αν δεν έρθει Παρασκευή, προλαβαίνω να βγάλω μία φορά το WoL Θέλω να παίξω και το campaign του Brood Wars (δεν το είχα τελειώσει ), το πρόβλημα όμως είναι ότι έχω το dvd στην Ελλάδα... Πώς γίνεται να το κάνω image file; (να πω στον αδερφό μου δλδ και να μου στείλει το image ) Με dvdfab υποθέτω πως δεν γίνεται. edit: Αυτήν την έκδοση έχω ("Best Series").
Tobajara Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Αφού το έχεις ήδη, γιατί να μην κατεβάσεις ένα torrent να τελειώνεις?
ultralisk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BBSmo4JW4mk 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 γνησιο αν το εχεις στο account σου στο battle.net το κατεβαζεις μετα το Login κανονικα . Για την ιστορια και μονο πηγα μαζι με το expansion και πηρα πακετακι και το Sc1 + Expansion στα 6 ευρω το ειχε και λεω δεν μαμεις ας υπαρχει γνησιο . Το ειχα παιξει μονο αντιγραφο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα