Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για κάποιον που ρώτησε για την ιστορία ως τώρα, υπάρχει η wikipedia αν δεν βαριέσε το διάβασμα, διαφορετικά 2 μικρά βιντεάκια (με ελαφρώς αστεία διήγηση κατά διαστήματα):

http://uk.ign.com/articles/2013/03/11/catch-up-on-starcrafts-story-for-heart-of-the-swarm

και βέβαια αν μπορείς να παίξεις το story, ακόμη καλύτερα 

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για κάποιον που ρώτησε για την ιστορία ως τώρα, υπάρχει η wikipedia αν δεν βαριέσε το διάβασμα, διαφορετικά 2 μικρά βιντεάκια (με ελαφρώς αστεία διήγηση κατά διαστήματα):

http://uk.ign.com/articles/2013/03/11/catch-up-on-starcrafts-story-for-heart-of-the-swarm

Το καλύτερο ίσως αν δεν έχεις πολύ χρόνο είναι να παίξεις όλη την ιστορία στο Normal ή και πιο κάτω. Που και δε χρειάζεται πολύ χρόνο και βλέπεις ξανά το παιχνίδι.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί αντί να κάνει Install από dvd πάει και το κατεβάζει από τo internet;

Έλα ντε! Αυτό ακριβώς αναρωτιώμουν και εγώ χτες.

Δημοσ.

κλαιω με τον τυπο. καλο

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι ακόμα, και εγω αυτο περιμένω αν και μάλλον θα παει για αγορά λόγω αγάπης για το Starcraft universe και την συλλογή. <br><br>

Δημοσ.

To Wings of Liberty πάντως είχε αργήσει και η έκδοση που είχα παίξει ήταν μπελαλίδικη. Θα κάνουμε υπομονή, αλλά μετά το απογοητευτικό για μένα WoL και την όλη λογική του SC2 δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω φράγκο στη Blizzard. Το μόνο που με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς είναι το σενάριο, που και αυτό μάλλον κλασσική κονσέρβα - τραβηγμένο από τα μαλλιά - τυπική παραλλαγή της Blizzard θα είναι. Εδώ ο Raynor ξέχασε και Phoenix και Tassadar και όλα και τρέχει πίσω από τον ποδόγυρο...

Δημοσ.

αν και δεν είναι αλλά επειδή όλο και κάποιος θα πει την εξυπνάδα του

που να δεις ο ποδόγυρος πως τρέχει όμως μετά...

Δημοσ.

Ξεκινησα σιγα σιγα το WoL και πηρα και το HoTS, θα παιξω το story που μου αρεσει μεχρι στιγμης και αν μπορεσω θα ασχοληθω και με multiplayer λιγο. Να περιμενω πολυ πόνο ετσι?? :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρουμε κανενα μαγαζί που να εχει την Collector , γιατι απο οτι βλέπω δεν υπάρχει διαθεσιμότητα πουθενά

Δημοσ.

Ξεκινησα σιγα σιγα το WoL και πηρα και το HoTS, θα παιξω το story που μου αρεσει μεχρι στιγμης και αν μπορεσω θα ασχοληθω και με multiplayer λιγο. Να περιμενω πολυ πόνο ετσι?? :P

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάνε save σε κάθε mission στο WoL για να μπορείς να παίξεις όλες τις εναλλακτικές αποστολές!

Και επίσης, μην ξεχάσεις την secret mission, είναι όλα τα λεφτά!

Δημοσ.

Το πηρα και εχω και 1 extra κρατημενο. Εαν θελει κανεις collectors απο θεσσαλονικη ας μου πει

Sent from my iPhone using Insomnia

εαν θέλει κανείς από θεσσαλονίκη

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάνε save σε κάθε mission στο WoL για να μπορείς να παίξεις όλες τις εναλλακτικές αποστολές!

Και επίσης, μην ξεχάσεις την secret mission, είναι όλα τα λεφτά!

Δεν σε επιασα.. :P Τι εννοεις να κανω save?(auto-save δεν κανει??) και ποια secret mission??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...