Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εγώ, αλλά ελπίζω να μπορώ να το πάρω την Δευτέρα κι όχι την Τρίτη το πρωί... :P

Το game-explorers , ότταν βγήκε το diablo πάντως ήταν ανοιχτό και το βράδυ και μετά τις 21:30 το έδινε.

Δημοσ.

Παίδες στο ladder έχετε δει καμμιά διαφορά; Εννοώ στη δυσκολία... Έχω φτάσει στο 6 silver, κάτι που για μένα πριν μερικούς μήνες ήταν αδιανόητο. Μήπως την έχουν κάνει σιγά σιγά πολλοί με ελαφρά για beta Hots και γι αυτό μου φαίνεται ότι είναι πιο εύκολα;

Δημοσ.

λογικά 8-9 θα ανεβάσω photos με την ce και τα χάλια που θα έχει μέσα. εάν το πάρει κανείς νωρίτερα ας ανεβάσει έστω να ξέρουμε τι θα περιμένουμε

• Super Moderators
Δημοσ.

θα είναι ανοιχτό τελικά σήμερα το game explorers για να πάρουμε τις παραγγγελίες ή @@?

edit: Άμεση παραλαβή πλέον, άρα φαντάζομαι ναι :P

Δημοσ.

απλά κλασικά στις ~12... εγώ να δω πως θα το πάρω από το γραφείο φεύγοντας στις 8 εάν πέσω σε κανέναν στραβό στα public

Δημοσ.

Περιμένω collector's από plaisio αλλά φυσικά όχι σήμερα (χθες το παράγγειλα για να πω την αλήθεια :P νωρίς το θυμήθηκα)

Αυτή τη φορά όμως λόγω φορτωμένου προγράμματος δεν καίγομαι να το έχω γρήγορα :D

ΟΣΟΙ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ (ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΕΔΩ!

ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ SPOILER ALERT Ή ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΕ 

....κείμενο....[/.spoiler] (φυσικά χωρίς την . μετά την /)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

• Like 2
Δημοσ.

Θα περιμένω να βρώ να πάρω απο καπου την collector, εκτος και αν δεν παίζει εδω οποτε παμε για amazon

Δημοσ.

<p>Περιμένω collector's από plaisio αλλά φυσικά όχι σήμερα (χθες το παράγγειλα για να πω την αλήθεια :P νωρίς το θυμήθηκα)</p>

<p>Αυτή τη φορά όμως λόγω φορτωμένου προγράμματος δεν καίγομαι να το έχω γρήγορα :D</p>

<p> </p>

<p><b><span style="font-size:24px;">ΟΣΟΙ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ (ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΕΔΩ!</span></b></p>

<p><b><span style="font-size:24px;">ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!</span></b></p>

<p> </p>

<p> </p>

<p><b>ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ SPOILER ALERT Ή ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΕ <span style="font-size:14px;">

....κείμενο....[/.spoiler] (φυσικά χωρίς την . μετά την /)</span></b></p>

<p> </p>

<p><b><span style="font-size:24px;">ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!</span></b></p>

Θα σε παρω τηλ με αποκρυψη νικο, θα σε spoilarw και θα στο κλεισω φωναζοντας trololololol

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

PM δέχεσαι? :P

Θα βάζω άλλον να τα διαβάζει :D (έμπιστο άνθρωπο)

Θα σε παρω τηλ με αποκρυψη νικο, θα σε spoilarw και θα στο κλεισω φωναζοντας trololololol

Sent from my iPhone using Insomnia

Θα πάρω τον ΟΤΕ να μου κάνουν το τηλ 090- με χρέωση 100 ευρά / sec!!! :D

Αλλά ακόμα και έτσι να με spoilareis, ΠΣΚ θα είμαι Θεσσ/νίκη οπότε θα σε βρω και θα σε κάνω ντα και ... και... εεεε... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!

:o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...