Athanasios2104 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 @stavraks: εδώ είδαμε το τέλος προ πολλού, πλέον είμαστε στη φάση <the journey counts, not the destination>
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ρε συ αλλά εκείνο ήταν και leaked ας πούμε, εδώ μας τα δίνουν όλα φάτσα φόρα. Δηλαδή εγώ τουλάχιστον θα γούσταρα αρκετά αν ξαναθυμόμουν όσα ένιωσα όταν έγινε πρώτη φορά infested η Kerri βλέποντάς το να ξαναγίνεται χωρίς να το περιμένω(και ειδικά μετά από τόσες θυσίες του Raynor) Δεν ξανακοιτάω ούτε ένα trailer μέχρι να βγει το Legacy of the Void πλέον...
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 true true για την ακρίβεια κι εγώ έχω σταματήσει να βλέπω trailers πέραν του 1ου λόγω των mega-spoilers, άλλα εδώ δυστυχώς πιάστηκα off-guard με το leaked -.-
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Έχει πάντως αρκετά ενδιαφέροντα σημεία και μιας που το είδαμε θα τα αναφέρω 1) Η Kerrigan λέει πως έχει κάτι σκοτεινό μέσα της και αμέσως μετά ρίχνει τον Zeratul(πιθανολογώ) στον αέρα με force push 2) 2 στόλοι πολεμούν, υποθέτω πως είναι ο στόλος του Mengsk vs αυτού του γιου του Valerian 3) H Kerrigan ξεφεύγει από το Hyperion(πιστεύω πως είναι αυτό μιας και ο Raynor βολτάρει πολύ casually) με dropship και κατευθύνεται προς κάποιον πλανήτη 4) Στο 1:11 έχουμε για 3-4 δευτερόλεπτα μια σκηνή που δείχνει την Kerrigan μέσα σε Chrysalis(υποθέτω πως μπήκε οικειοθελώς για να ανακτήσει τα Zerg powers?) 5) Στο 1:25 βλέπουμε ένα Zergling(πιθανώς με κάποιο mutation) σε πλανήτη ζούγκλα(Terraformed Char ήταν μια θεωρία που έπαιζε έναν καιρό) 6) Η Kerrigan φαίνεται να καρφώνει τον Valerian στο στήθος(αλλά αυτό μπορεί να είναι και παιχνίδι με τα sequences όπως γίνεται συχνά και στην πραγματικότητα να τον πίνει από άλλον) 7) Η Kerrigan φαίνεται(χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν όντως είναι αυτός) να σαπίζει τον Raynor στα μπουκέτα 8) Η Kerrigan στο 1:35 κρατάει Psi-Blade(όπλο των Zealots) What the fuck απλά. 9) Ο Raynor σηκώνεται (πιθανόν μετά από το ξύλο που έφαγε) και την ρωτάει "What have you done" για να πάρει την απάντηση "What i had to" Πιθανολογώ ότι εννοεί πως ότι έκανε το έκανε για να αντιμετωπίσει τον Dark Voice και τα Hybrid αλλά και να πάρει εκδίκηση. /NerdMode off
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Απο που το προπαραγγείλατε; Εχουμε καποιο αξιοπιστο καταστημα που να μας φερει το game τη Δευτερα σπιτι; Αμαζον;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 τελευταία στιγμή και πάλι...
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ το προπαρήγγειλα από Πλαίσιο γιατί έδιναν και Beta Keys μαζί
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 @stavrakas: Αχαχαχα, αν ισχύουν τα 7 & 9 comment σου πιστεύω θα το στείλουν στα Oscar Seriously τώρα, αν εξαιρέσεις το 1 περίπου δευτερόλεπτο με το force push (ή force choke, θα δίξει ), δεν είδαμε τίποτα από Protoss και τι ρόλο θα διαδραματίσουν στο HoTS. Που σίγουρα θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο, όπως και στο WoL, γιατί μπορεί κάθε μέρος της τριλογίας να επικεντρώνεται σε μία φυλή, άλλα καβγάς με έναν δεν γίνεται . Ειδικά στο WoL οι αποστολές του Zeratul ήταν από τις αγαπημένες μου (μετά την secret mission). Όπως και να'χει, don't worry για τα spoilers, αν το πάνε για 9-λογία (όπως τα Star Wars), έχουμε πολλά να δούμε @Chris: εγώ πιθανότατα θα το τσιμπήσω από amazon
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 @stavrakas: Αχαχαχα, αν ισχύουν τα 7 & 9 comment σου πιστεύω θα το στείλουν στα Oscar Seriously τώρα, αν εξαιρέσεις το 1 περίπου δευτερόλεπτο με το force push (ή force choke, θα δίξει ), δεν είδαμε τίποτα από Protoss και τι ρόλο θα διαδραματίσουν στο HoTS. Που σίγουρα θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο, όπως και στο WoL, γιατί μπορεί κάθε μέρος της τριλογίας να επικεντρώνεται σε μία φυλή, άλλα καβγάς με έναν δεν γίνεται . Ειδικά στο WoL οι αποστολές του Zeratul ήταν από τις αγαπημένες μου (μετά την secret mission). Όπως και να'χει, don't worry για τα spoilers, αν το πάνε για 9-λογία (όπως τα Star Wars), έχουμε πολλά να δούμε @Chris: εγώ πιθανότατα θα το τσιμπήσω από amazon Oh well, τουλάχιστον ελπίζω αν το πάνε για άλλα 3 να μην το ξεζουμίσουν, τουλάχιστον για τώρα me likes.
Retromaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 33.5 από game explorers. Μόλις έκανα προπαραγγελία με εγγύηση χαμηλότερης τιμής (αν πέσει το αγοράζω στην χαμηλότερη)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 το θέμα είναι αν μπορούμε να το παραλάβουμε ή να πάμε να το πάρουμε τη Δευτέρα 11/3...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κάτι έχει "τελευταία" με τις γυναίκες σε περίοδο που θέλουν εκδίκηση αυτή η Blizzard.
Retromaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 το θέμα είναι αν μπορούμε να το παραλάβουμε ή να πάμε να το πάρουμε τη Δευτέρα 11/3... Εγώ έχω βάλει παραλαβή από το κατάστημα με αντικαταβολή, αφού είναι κοντά σε μένα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 κι εγώ, αλλά ελπίζω να μπορώ να το πάρω την Δευτέρα κι όχι την Τρίτη το πρωί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα