Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι εύκολο για κάποιον (εμένα) να ξεκινήσει να παίζει και να φτάσει σε επίπεδο να ευχαριστιέται να παίζει μερικά matchάκια multiplayer? Είμαι στο σταυροδρόμι και το starcraft φαίνεται η πιο σοβαρή επιλογή, κατεβάζω το trial τώρα.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Multi του Starcraft είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό RTS. Δες μερικά βιντεάκια από τους καλούς του είδους και θα καταλάβεις...

http://youtu.be/s0FaqU1Ojxs

Απλά με τα πολλά χρόνια και τους επαγγελματίες (πραγματικά) παίκτες που παίζουν παγκόσμια, το επίπεδο είναι υψηλό παντού, άρα θέλει youtube και διάβασμα.

Αλλά αξίζει...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κι άλλες αλλαγές το μενού για τους Reapers...Σήμερα το είδα... Άιντε να δούμε μέχρι να βγει... Εγώ θέλω πάντως να ξαναφέρουν το Warhound... και να βαράει και αέρα... :D

• Super Moderators
Δημοσ.

τελικά εκείνο το videάκι που είχε "διαρεύσει" πριν από κάμποσους μήνες, ήταν fake ε? ποιος το περίμενε...

ας "ελπίσουμε" ότι θα είναι το ending... :P

Δημοσ.

Με το ending ήτανε, και για μένα ακόμη ισχύει. Εδώ απλά βλέπουμε ένα flash του τι θα γίνει στο τέλος.

Ασε, ακόμη ξένερωνω όταν το σκέφτομαι...

Δημοσ.

Να θυμηθώ να το προπαραγγείλω και να τελειώσω στο campaign των terran την τελευταία πίστα (σε brutal).

Μήπως να έβγαζαν καμιά ταινία εκεί στην blizzard να πάθουμε την πλάκα μας;

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι το είχα δοκιμάσει στο campaign όταν είχε πρωτο-βγεί.

Τώρα βλέπω ότι το seven spots το έχει στα 20 ευρώ, αξίζει σε αυτή την τιμή?? Θα πρέπει να αγοάσω και τίποτα expansions??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...