Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άστα να πάνε... Εγώ ξεκίνησα Bronze, το παράτησα για πόσο καιρό από απίστευτο frustration, κι όταν ξεκίνησα να βλέπω βιντεάκια στο youtube, μόνο τότε κατάλαβα ότι είναι κάτι σαν σκάκι, με ανοίγματα κλπ., αλλά αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο παίζουν ρόλο όλα... αλλά έχω κολλήσει και παίζω κάθε μέρα... Έχω φτάσει Νο 2 στο Bronze αλλά δεν κατάφερα να ανέβω league ακόμα..

Το θέμα είναι ότι τους Terran μας έχουν ξεφτιλίσει λίγο στο ΒΕΤΑ, γιατί είχαμε ένα Warhound τουλάχιστον για το early - mid game, αλλά τώρα ζήτημα είναι να έχω πάρει έστω ένα παιχνίδι, ειδικά από Protoss...

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

StarCraft II: Heart of the Swarm Scheduled for First Half of 2013

During an Activision Blizzard third quarter 2012 results call it was revealed that Heart of the Swarm, the next installment of the three-part StarCraft II saga, is scheduled for a first half of 2013 launch.

The multiplayer portion of Heart of the Swarm is currently in closed beta testing, and features numerous new units and mechanics for the Protoss, Zerg and Terran armies. A substantial single-player portion will also be included when the expansion is ready that focuses on Kerrigan and the Zerg.

Blizzard revealed that to date, StarCraft II: Wings of Liberty has sold 6 million units. It was also mentioned that in 2013 BlizzCon will for sure take place.

Δημοσ.

Άστα να πάνε... Εγώ ξεκίνησα Bronze, το παράτησα για πόσο καιρό από απίστευτο frustration, κι όταν ξεκίνησα να βλέπω βιντεάκια στο youtube, μόνο τότε κατάλαβα ότι είναι κάτι σαν σκάκι, με ανοίγματα κλπ., αλλά αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο παίζουν ρόλο όλα... αλλά έχω κολλήσει και παίζω κάθε μέρα... Έχω φτάσει Νο 2 στο Bronze αλλά δεν κατάφερα να ανέβω league ακόμα..

Το θέμα είναι ότι τους Terran μας έχουν ξεφτιλίσει λίγο στο ΒΕΤΑ, γιατί είχαμε ένα Warhound τουλάχιστον για το early - mid game, αλλά τώρα ζήτημα είναι να έχω πάρει έστω ένα παιχνίδι, ειδικά από Protoss...

Υπάρχει πληθώρα από videos / stream στο Internet για να παρακολουθήσεις και να προσπαθήσεις να μάθεις να παίζεις πιο καλά/σωστά...

Πολλοί επίσης έχουν κάνει guides τύπου Bronze to Master και αναλύουν πάνω κάτω σε κάθε league τι πρέπει να βελτιώσεις/προσέχεις...

Για παράδειγμα... στο κανάλι του Apollo --> http://www.youtube.com/user/dignitasapollo?feature=results_main θα βρείς αρκετά

Για οτιδήποτε άλλο ingame θα βρεις την πλειοψηφία των Ελλήνων στο κανάλι starcraft2.gr (ingame)

Δημοσ.

Βλέπω βιντεάκια κάθε μέρα ανεξαιρέτως... Μόνο έτσι μπόρεσα και ανέβασα τα αποτελέσματά μου, και από τελευταίος έφτασα νο2 στο Bronze και έχω πάρει και Silver που έχω παίξει μερικές φορές...

Αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να διαβάσω και να ασχοληθώ με timings και builds πάρα πολύ. Το θέμα είναι ότι ενώ πάντα έπαιζα και ήμουν καλός στα FPS και όχι στα Strategy, με το Starcraft έχω κολλήσει και παίζω ουσιαστικά κάθε μέρα εδώ και αρκετό καιρό... Στη beta βέβαια του Heart of the Swarm μας ξεσκίζουν τους Terran και οι Zerg και οι Protoss... Επίσης επειδή είναι ανοιχτή globally, με ένα Κορεάτη που έπαιξα και μου είπε δεν ξέρει να παίζει με τσάκισε... Αλλά το multi του είναι αξεπέραστο...

Δημοσ.

Αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να διαβάσω και να ασχοληθώ με timings και builds πάρα πολύ.

ε, no offense taken, άλλα αν δεν προσέχεις ακριβώς αυτά τα 2 που ανέφερες, τότε γιατί βλέπεις τα βίντεο;;;

Δημοσ.

Μπές online στο κανάλι που σου είπα και θα βρείς πολλούς να σου πούνε και να σου δείξουν πράγματα... να παίξεις με παίχτες του ιδίου level ή και με καλύτερους που θα εντοπίσουν τι κάνεις λάθος ή τι δεν κάνεις απολύτος σωστά...

Το nickname σου ?

Εγώ είμαι διαθέσιμος να σου πώ/δείξω 2-3 πραγματάκια αν και Terran που κατάλαβα οτι παίζεις είναι το χειρότερό μου.

:)

Υγ...τώρα είμαι μέσα LuNaTiC το nick starcraft2.gr το κανάλι ... up for trainning session or w/e

ε, no offense taken, άλλα αν δεν προσέχεις ακριβώς αυτά τα 2 που ανέφερες, τότε γιατί βλέπεις τα βίντεο;;;

Δεν τον κατηγορώ... και εγώ τα περισσότερα stream τις πιο πολλές φορές τα βλέπω απλά σαν show/game παρά να εμβαθύνω σε λεπτομέρειες...

Δημοσ.

Το ξέρω τί κάνω λάθος... και ξέρω ότι ξεχνιέμαι μέσα στο παιχνίδι και δεν κάνω συνέχεια scout - build - supply κλπ... όταν είμαι λες κι έχω πιει red bull τα πάω μια χαρά. Απλά άρχισα λίγο χωρίς να χωθώ πολύ αναλυτικά για να πάρω το feel του παιχνιδιού αλλά πρέπει να αρχίσω να το βλέπω λίγο πιο σωστά...

Το nick μου είναι Dimaslan κωδ. 997.

Θα κάνω σε κάνω add σε λίγο φίλε μου. Ευχαριστώ.

Φίλε Lunatic χρειάζομαι και το character code σου για να σε προσθέσω στους φίλους.

Δημοσ.

First world problem

WoW - D3 - SC2 - Dota2 (σύντομα και αυτό υπολογίζω)...πώς θα τα βγάλουμε πέρα όσοι δουλεύουμε κιόλας;!

Τέλοσπάντων, κάπου θα τα χωρέσουμε όλα...

Δημοσ.
πώς θα τα βγάλουμε πέρα όσοι δουλεύουμε κιόλας;!

γιαυτο το προβλημα εχει αναλαβει η κριση :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...