Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί level είσαι φίλε μου;

Σε έκανα add... εγώ παίζω ουσιαστικά κάθε μέρα...

Επεξ/σία από DimAslan
Δημοσ.

Η Blizzard μου έστειλε mail για να δοκιμάσω το Heart of the Swarm...

Προβλέπεται λιώσιμο....

Sent from my iPhone using Insomnia

Τί... Θα το βγάλει τελικά? :P

Νόμιζα ότι το είχε εγκαταλείψει μετά από τέτοια σιωπή!

Καλοφάγωτο!

Δημοσ.

Άσε... η BETA είναι παγκόσμια και έπαιξα και με κάποιον από New York... Μας έσκισαν λιγάκι... Bronze πάλι, οι Protoss απίστευτα OP, οι Terran οι πλέον ριγμένοι... Μόνο ένα παιχνίδι πήρα από τα 5 του qualify..

Τεσπα... Ελπίζω να ξαναφέρουν Warhound... αλλιώς τέρμα οι Terran... Όλοι Protoss και Zerg...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. ειμαι ασχετος με το παιχνιδι δεν εχω καμια επαφη αλλα λεω να το δοκιμασω. ποια η διαφορα μεταξυ starcraft heart of the swarm και starcraft wings of liberty?

Δημοσ.

Το Wing of Liberty ήταν το πρώτο μέρος ας πούμε του Starcraft 2 που αφορούσε επι το πλείστον τη φυλή των γήινων Terran. Το Heart of the Swarm αφορά τους εξωγήινους ερπετοειδείς Zerg και το τρίτο που θα βγει θα λέγεται Legacy of the Void και θα αφορά τους προηγμένους τεχνολογικά εξωγήινους Protoss.

Ως single player είναι ένα κλασσικό πάρα πολύ καλό RTS. Ώς multi όμως είναι το κάτι άλλο... Εγώ ασχολούμαι πάρα πολύ καιρό και προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα απ΄ τα βιντεάκια στο YouTube.

Δημοσ.

Δεν είναι όλα ίδια... άλλωστε γι αυτό μας κάλεσαν και στην BETA... έχουν αλλάξει κάποιες μονάδες από κάθε φυλή και ακόμα ψάχνουν να βρούν μια ισορροπία...

Ένα επικό game από δυο από τους καλύτερους του κόσμου...

http://youtu.be/aRX5mcEQ4JU

Απλά για την ιστορία, οι καλύτεροι του κόσμου είναι οι Κορεάτες... Αν θυμάμαι καλά, από εποχής Starcraft Brood War (το παλιό) είχε εξελιχθεί στο εθνικό σπορ της Κορέας.

Υπήρχαν δυο τηλεοπτικά κανάλια που μετέδιδαν τουρνουά... τέτοια φάση... απλά στην Ελλάδα δεν έχει το multi του τέτοια απήχηση...

Δημοσ.

Δεν είναι όλα ίδια... άλλωστε γι αυτό μας κάλεσαν και στην BETA... έχουν αλλάξει κάποιες μονάδες από κάθε φυλή και ακόμα ψάχνουν να βρούν μια ισορροπία...

δεν είμαι Γιάννης, είμαι Γιαννάκης

και εγώ είχα ασχοληθεί πολύ με το SC2 και ίσως το ξαναπιάσω στο μέλλον, άλλα η τριλογία θα αλλάζει κατ'ουσίαν μόνο στο SP. Όποιος προτίθεται να δώσει 50-60 ευρά για SP, go ahead.

Δημοσ.

Γιατί να δώσει 50-60Ε? Αφού 35 έχει.

Το οποίο είναι ακριβό για expansion αλλά και πάλι, blizzard είναι αυτή ότι θέλει κάνει.

Με το HoS θα αλλάξει όλο το Μp ή θα έχει χωριστά leagues? Δλδ και χωρίς να πάρεις το expansion θα έχεις το συνολικό mp content?

Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω όχι, θα είναι όπως το Sc Vanilla με το Brood War, είτε θα παίζεις το mp χωρίς τα new units, είτε θα έχεις το expansion και θα έχεις όλα τα units.

δεν είμαι Γιάννης, είμαι Γιαννάκης

και εγώ είχα ασχοληθεί πολύ με το SC2 και ίσως το ξαναπιάσω στο μέλλον, άλλα η τριλογία θα αλλάζει κατ'ουσίαν μόνο στο SP. Όποιος προτίθεται να δώσει 50-60 ευρά για SP, go ahead.

Ε εντάξει ακόμα και ένα unit να αλλάξει στο MP αλλάζει όλο το game και όλα τα timings/strategies etc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...