Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 καλά κάτσε να μην είναι fake πρώτα
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 καλά κάτσε να μην είναι fake πρώτα άσε, όταν πριν μήνες είχε βγει και το είδα... και μετά είδα και τα official teaser που το επιβεβαιώνουν... Ξενέρα με Ξ κεφαλαίο
Obsidian Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το αν είναι fake μόνο και μόνο επειδή: Σκοτώνουν τον Arcturus στο τέλος. Δεν μου φαίνεται να γίνεται τόσο σύντομα. Kαι το ότι οι Zerg είναι free μου φάνηκε πολυ μετέωρο. Αν όντως Zergοποιείται η Kerrigan ξανά μου φαίνεται αμφίβολο το πως θα παρουσιάσουν πειστικά μια τέτοια εκδοχή. Εκτός αν αυτό ειναι εναλλακτικό τέλος ναι μεν πεπερασμένο αλλά όχι canon όπως ήταν (WoL spoiler): ο θανατος της Ariel αναλόγως το side mission
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 άσε, όταν πριν μήνες είχε βγει και το είδα... και μετά είδα και τα official teaser που το επιβεβαιώνουν... Ξενέρα με Ξ κεφαλαίο το ότι η Kerrigan έχει ακόμα το έλεγχο ναι, αλλά ότι θα ξαναλλάξει τελείως σε fugly queen of blades όχι... έχουν βάλει και μουσική από Transformers, άσε που οι διάλογοι είναι υπερτραγικοί...
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 το ότι η Kerrigan έχει ακόμα το έλεγχο ναι, αλλά ότι θα ξαναλλάξει τελείως σε fugly queen of blades όχι... έχουν βάλει και μουσική από Transformers, άσε που οι διάλογοι είναι υπερτραγικοί... conept είναι, επίσης είθισται να μπαίνουν 3rd party soundtracks σε concepts όπως είπα, δείτε τα Official teasers (ειδικά εκεί που οι zerg κάνουν ντου και έναν tank βαράει το ultralisk, δεν θυμάμαι πιο ακριβώς trailer είναι)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 το official site έχει 1 teaser όλο κι όλο (κι 1 trailer) για το HotS...
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SG_3R9BoVvg δες 1:29 και πες μου αν βλέπεις ομοιότητες με το leaked... επίσης 2:01 battle over tarsonis (πολύ πιθανόν)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 το είδα πριν μια ώρα περίπου πάλι, έχει κάποιες ομοιότητες όπως είπες αλλά δεν μου κάθεται για real και πάλι ή τουλάχιστον για final (σεναριακά ofc)
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 τι να πω ρε συ, μακάρι να βγω ψεύτης, άλλα χλωμό το βλέπω
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ούτε εγώ θα ήθελα να είναι αυτό το ending...
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν ήμουν blizzard και ήταν αυτό το τέλος (που διέρρευσε) θα το άλλαζα επίτηδες για να μην είναι ίδιο! Δε φαίνεται στο official trailer ξανά kerrigan ως zerg καθαρόαιμη. Θα δείξει. Σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός
Tobajara Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που έχουν πει για την Kerrigan, και αναφέρει και στο Starcraft Wiki, είναι πως έχει γίνει περισσότερο άνθρωπος από Zerg αλλά εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο του Swarm. Επίσης δεν είναι πια τόσο συναισθηματικά νεκρή και αναμένεται διχασμένη ανάμεσα στο μίσος της για το Mengsk και την αγάπη της για το Raynor. Πλάκα πλάκα ποτέ δεν κατάλαβα in game από πού βγήκε αυτή η βαθιά αγάπη, 6η ή 7η πίστα του Terran campaign την είχαν φάει τα hydralisks.
remalis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που έχουν πει για την Kerrigan, και αναφέρει και στο Starcraft Wiki, είναι πως έχει γίνει περισσότερο άνθρωπος από Zerg αλλά εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο του Swarm. Επίσης δεν είναι πια τόσο συναισθηματικά νεκρή και αναμένεται διχασμένη ανάμεσα στο μίσος της για το Mengsk και την αγάπη της για το Raynor. Πλάκα πλάκα ποτέ δεν κατάλαβα in game από πού βγήκε αυτή η βαθιά αγάπη, 6η ή 7η πίστα του Terran campaign την είχαν φάει τα hydralisks. spoiler-free pls edit: επειδή δε το διάβασα λόγω των προηγούμενων ποστς αν δεν είναι spoiler sry!
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 spoiler-free pls edit: επειδή δε το διάβασα λόγω των προηγούμενων ποστς αν δεν είναι spoiler sry! δεν είναι spoiler, αυτό που λέει ο tobajara είναι εξώφθαλμο και από το official trailer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα