Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έχεις δίκιο...Το bnet λαγγάρει...Απλώς εγώ που λιώνω από την beta και από τότε που βγήκε το παιχνίδι μόνο έχω παίξει πάνω κάτω 500 games δεν το έχω προσέξει (έχω φάει 3 dc και έχω δει 2 αντιπάλους να πέφτουν σε αυτά τα 500 games).Τύχαια, δεν το πρόσεξαν ούτε και δυο φίλοι μου που και αυτοί λιώνουν.Τυχαία επίσης, αλλά 3 άτομα από αυτό το φόρουμ σου απάντησαν "ρε φίλε έγω δεν έχω κανένα πρόβλημα".Τι να πω έχεις δίκιο.Το bnet...άστο...uber lag...

Ρε φίλε δεν έχω όρεξη για online "καυγάδες" αλλά είναι άκυρο να λες ότι βγαίνει drop screen στους αντιπάλους επειδή η κάρτα γραφικών μου είναι μπρίκι. Παρεπιμπτόντως είναι η 8800 gts 512, που σηκώνει το sc2 άνετα. Επίσης beta έχω παίξει κι εγώ, games έχω παίξει πάνω από 500 (αν δεν κάνω λάθος 500+ έχω league νίκες*), ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Όταν αναβοσβήνει κάθε 3 και λίγο το μύνημα που λέει για τα achievements ότι ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται το θέμα είναι του bnet.

Επίσης όταν κάθε 3 και λίγο γράφει όταν κάνεις log-in "we are aware of the issues that μπλα μπλα μπλα" στο breaking news αριστερά, δε σημαίνει ότι φταίει η κάρτα γραφικών μου.. Πρόσεξέ το τις επόμενες φορές που θα κάνεις log-in.

*Ορίστε και το profile μου για του λόγου το αληθές. http://eu.battle.net/sc2/en/profile/451783/1/moebius/

Επεξ/σία από Land_Of_Banania
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω moutas commentary. Αυτά είναι. Περιμένω και σχόλια για το παιχνίδι με τον Bratok. Πάντως όντως μου δίνεις την αίσθηση Lunatic ότι σου αρέσει το στυλ του Idra και όχι πχ. του Dimaga. (ελπίζω να μη προσβάλεσαι). Παίδες εγώ δεν παίζω SC2 αλλά λιώνω στα commentary, πάρα πολύ ενδιαφέροντα.

Δημοσ.

Βλέπω moutas commentary. Αυτά είναι. Περιμένω και σχόλια για το παιχνίδι με τον Bratok. Πάντως όντως μου δίνεις την αίσθηση Lunatic ότι σου αρέσει το στυλ του Idra και όχι πχ. του Dimaga. (ελπίζω να μη προσβάλεσαι). Παίδες εγώ δεν παίζω SC2 αλλά λιώνω στα commentary, πάρα πολύ ενδιαφέροντα.

Δημοσ.
Πάντως όντως μου δίνεις την αίσθηση Lunatic ότι σου αρέσει το στυλ του Idra και όχι πχ. του Dimaga. (ελπίζω να μη προσβάλεσαι).

Πως εβγαλές αυτό το συμπέρασμα ?!?

Δημοσ.
Πάντως όντως μου δίνεις την αίσθηση Lunatic ότι σου αρέσει το στυλ του Idra και όχι πχ. του Dimaga. (ελπίζω να μη προσβάλεσαι).

Δημοσ.
Παίδες εγώ δεν παίζω SC2 αλλά λιώνω στα commentary, πάρα πολύ ενδιαφέροντα.

+1

Δεν έχω παίξει ούτε μια φορά αλλά τα casts (Husky, HD) είναι απίστευτα....

Δημοσ.
Παίδες εγώ δεν παίζω SC2 αλλά λιώνω στα commentary, πάρα πολύ ενδιαφέροντα.

+1

Δεν έχω παίξει ούτε μια φορά αλλά τα casts (Husky, HD) είναι απίστευτα....

Δημοσ.
H Blizzard psaxnei gia neo level designer me empeiria sta rts

Mhpws h anakoinwsh gia starcraft 2 einai konta? :P

Bump, ξι-bump αλλά μιας και υπάρχει και ο κανονισμός ας το μεταφράσει κάποιος σε ελληνικούς χαρακτήρες...

(μιλάμε για παιχνίδι masterpiece και post πρώτη φάτσα)

Δημοσ.
H Blizzard psaxnei gia neo level designer me empeiria sta rts

Mhpws h anakoinwsh gia starcraft 2 einai konta? :P

Bump, ξι-bump αλλά μιας και υπάρχει και ο κανονισμός ας το μεταφράσει κάποιος σε ελληνικούς χαρακτήρες...

(μιλάμε για παιχνίδι masterpiece και post πρώτη φάτσα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαρύτητα στο Macro. Απόσο έχω δει δλδ και πιο solid επιλογές. Αλλά είσαι και από τους λίγους που παίζουν broodlords.

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαρύτητα στο Macro. Απόσο έχω δει δλδ και πιο solid επιλογές. Αλλά είσαι και από τους λίγους που παίζουν broodlords.

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ.
να πω και εγώ την πονεμένη μου ιστορία?

Τέως ευτυχής παίκτης της silver , με μόνιμη θέση περίπου στη μέση (50-40) όπου για κάποιο λόγο έφαγα τρελές ήττες διαδοχικές, (7-8) και μετά από 5 ματσάκια που τα πήγα μία-μία, με έριξε bronze!!!

από τότε έχω σιχτιρίσει τη ζωή μου!

1 στα 2 παιχνίδια ο αντίπαλος cheeze (ή όπως το λένε)

ΚΆΘΕ zerg πάει για 6 pool, και 4 στους 5 protos κάνουν cannon rush...

τι διάολο.... δε γουστάρουν να παίζουν το παιχνίδι?

τι συμβαίνει?

είμαι στη 13-15 θέση και κάθε φορά που βλέπω μλκια το κλείνω... χάνω - δε - χάνω...

δεν παλεύεται! ίσως καταλήξει ένα multi game μόνο για φίλους το sc2 για μένα, αλλά είναι σπαστικό προς το παρόν...

Και εγω το εχω παρατηρησει. Στην bronze τουλαχιστον που ειμαι κολλημενος στην 20δα και εγω οι τακτικες φαινονται στανταρ.

Δυστυχως οταν κατι πιανει και σου φερνει βαθμους δυσκολα το αλλαζεις. Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να ανεβουν. Ο αλλος ξερει οτι 3/4 cannon rush θα πιασουν και το 6pool πιανει αμα ο αντιπαλος κανει το λαθος να μην κλειστει ενω και να κλειστει ο zerg δεν εχει χασει τιποτα

Δημοσ.
να πω και εγώ την πονεμένη μου ιστορία?

Τέως ευτυχής παίκτης της silver , με μόνιμη θέση περίπου στη μέση (50-40) όπου για κάποιο λόγο έφαγα τρελές ήττες διαδοχικές, (7-8) και μετά από 5 ματσάκια που τα πήγα μία-μία, με έριξε bronze!!!

από τότε έχω σιχτιρίσει τη ζωή μου!

1 στα 2 παιχνίδια ο αντίπαλος cheeze (ή όπως το λένε)

ΚΆΘΕ zerg πάει για 6 pool, και 4 στους 5 protos κάνουν cannon rush...

τι διάολο.... δε γουστάρουν να παίζουν το παιχνίδι?

τι συμβαίνει?

είμαι στη 13-15 θέση και κάθε φορά που βλέπω μλκια το κλείνω... χάνω - δε - χάνω...

δεν παλεύεται! ίσως καταλήξει ένα multi game μόνο για φίλους το sc2 για μένα, αλλά είναι σπαστικό προς το παρόν...

Και εγω το εχω παρατηρησει. Στην bronze τουλαχιστον που ειμαι κολλημενος στην 20δα και εγω οι τακτικες φαινονται στανταρ.

Δυστυχως οταν κατι πιανει και σου φερνει βαθμους δυσκολα το αλλαζεις. Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να ανεβουν. Ο αλλος ξερει οτι 3/4 cannon rush θα πιασουν και το 6pool πιανει αμα ο αντιπαλος κανει το λαθος να μην κλειστει ενω και να κλειστει ο zerg δεν εχει χασει τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...