Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ ό,τι ξέρω πρέπει να συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά online μετά το install.

edit: Αχμ, ναι, αυτό που σου πε κι ο Land_Of_Banania παραπάνω.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα δεν μου αρεσε το σεναριο ηταν ασυνδετο το περασμα απο τον Mengsk στους zerg και οι χαρακτηρες δεν ειχαν βαθος ηταν και το τελος πολυ κλισε και αμερικανια.Γενικα οτι καλο ειχε το σεναριο ηταν απο τις βασεις της ιστοριας του sc1 οτι καινουργιο εβγαλαν ηταν πολυ ρηχο και κλισε για 3χρονα παιδια τεσπα ομως το multiplayer με ενδιαφερει εμενα.

Δημοσ.
Εμενα δεν μου αρεσε το σεναριο ηταν ασυνδετο το περασμα απο τον Mengsk στους zerg και οι χαρακτηρες δεν ειχαν βαθος ηταν και το τελος πολυ κλισε και αμερικανια.Γενικα οτι καλο ειχε το σεναριο ηταν απο τις βασεις της ιστοριας του sc1 οτι καινουργιο εβγαλαν ηταν πολυ ρηχο και κλισε για 3χρονα παιδια τεσπα ομως το multiplayer με ενδιαφερει εμενα.

Γιατι ρε φιλαρακι καλο ηταν ... βεβαια μετα απο χρονια που θα παζιουμε μονο multi ποιος θα θυματαται το campaign εγω παντως ειμαι παραπολυ ευχαρηστιμενος απο την δουλεια πυ καναν και οσο αφορα to lan δε με χαλαει καθολου εκει ομως που ξενερωσα ηταν οταν καταλαβα οτι δεν εχει channel ελεος ....

Δημοσ.

Χτές είπα να παίξω λίγο AI, multiplayer ακόμη δεν νοιώθω έτοιμος :P. και είπα να δοκιμάσω λίγο το reaper rush αν και για να πω την αλήθεια μαλλόν δεν ήταν και τόσο rush... βασικά στο πρώτο game έστεισα 3 barracks, ένα στην είσοδο να βγάζει marines 2-2 για defend και τα άλλα δύο να βγάζουν reapers αλλά η προσοχή μου εστιάστηκε σε αυτούς και ενώ έκανα λίγη ζημιά στα mineral lines τους ταυτόχρονα μου την έπεσαν κάτι marauders και thor (πότε προλαβαν δεν ξέρω) και έχασα.

Στον επόμενο αγώνα έφτιαξα δύο Barracks και πήγα πιο συντηριτικά, προσεξα την άμυνα και το expansion μου αλλά με ένα απο τα barracks και 2ο refinery απο νωρίς έφτιαξα 9 reapers και κράτησα άνετα άμυνα φτιάχνωντας στρατο που τελικά δεν χρειάστηκε να τον κάνω να επιτεθεί αφού έκανα οι άλλοι (protoss αυτή τη φορά) surrender Μόνο και μόνο απο το hit and run των Reapers...

Καμία συμβουλή γι αυτό το tactic?? Βασικά δεν ήταν Rush απλά τους είχα τους Reaper κοντά και όταν αυτοί μου καναν επίθεση στη βάσηπου είχα πια άμυνα εγώ έκανα hit and run στη δική τους και μετά σκέφτηκα ότι μπορούσα να έχω και ένα ghost εκει κοντά να ρίξει και ένα nuke καθώς φέυγω ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο άτοπο είναι να ψάχνω παρατηρήσεις απο τώρα; Καταλαβαίνω ότι έχει μεγάλη διαφορά το vs AI με το MP απλά προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ πριν χωθώ :P

Επεξ/σία από A7X.
Ορθογραφία!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι κι αλλιως το παιχνιδι θα σου βρισκει αντιπαλους ωστε να εισαι στο 50% οποτε δεν εχει νοημα να περιμενεις.. οσο προχωρας θα βλέπεις διαφορα και θα μαθαινεις.

Επεξ/σία από Chrisxxx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...