Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Κι εμένα μπήκε αλλά σερνόταν απίστευτα από το lag. Στο τέλος με πέταξε από το game. Εσείς παίζετε κανονικά χωρίς lag?
tsioudiver Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Με το single ασχολήθηκα οπότε δεν έχω άποψη. Και απο insomnia μεταμορφώνομαι γοργώς σε asleeper
nikoscheng Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Στο εξοχικο δεν εχει δικτυο, θα μπορεσει να εγκατασταθει sto desktop;
A7X. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 επι την ευκαιρία ψάχνω καινούριο ποντίκι για το pc και διαβάζοντας ταυτόχρονα για SC2 τακτικές βλέπω να παίζουν μεγάλη σημασία τα μάκρο και τα μικρο... βρήκα μερικά gaming Ποντίκια που έχουν πρόβλεψει και 5-6 κουμπιά για τέτοια... εχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα να έχεις τετοιο ποντίκι ή σου κάνει μόνο αν είσαι κορεάτης;;;;
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Στο εξοχικο δεν εχει δικτυο, θα μπορεσει να εγκατασταθει sto desktop; Δεν νομίζω να μπορέσεις. Άμα συνδεθείς μια φορά μπορείς να παίξεις μετά offline, αλλά αν δεν μπορείς να συνδεθείς ούτε μία τότε δεν ξέρω..
nikoscheng Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Τι να πω; μονο το single με ενδιαφερει. μηπως απο τον θειο;
dark_banishing Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Απο τον θειο παίζει το single. Εξάλλου πιστεύω δεν αξίζει τόσα λεφτά μόνο για single.
dark_banishing Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Χρήσιμο και απλό topic http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=154742
DeathGuard Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Που ακριβώς κολλάει η τύχη στο Starcraft?
Xorxhs! Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Που ακριβώς κολλάει η τύχη στο Starcraft? e.g. να μην σε rusharoun 4 μαζι στην αρχη...να μην εχεις noob teamates...
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 καθε στρατηγικη που κανει ο αντιπαλος εχει καποια counter,προφανως ειναι τι θα κατσει και με ποιον
A7X. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τελικά ίσως το SP να μην παίζει τόοοσο πολύ ρόλο για το MP αλλά το vs AI λογικά παίζει! έπαιξα χτές το πρώτο μου vs Zerg και προσπαθούσα να ελαχιστοποιήσω τα χρονικα διαστήματα ανάμεσα στις εντολές μου και τη σειρά του building και είχα βάλει στην είσοδο μόνο ένα bunker με 3-4 Marines και ενα Depot και εκεί που κοιτούσα τη δουλειά μου (δεν είχα κάνει scouting αλλά και να έκανα αν ο άλλος δεν έχει terrans ακόμη δεν καταλάβαινω τις τακτικές με βάση τα κτίρια!) μου την πέσαν κάτι roaches και έχασα, δύσκολα αλλά έχασα Από ότ καταλαβαίνω τα κτίρια για κάλυψη της εισόδου είναι ένα barrack και 2 supply depots!
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Nαι ενα barrack και 2 supply depot, εκτος και απο ειδικες περιπτώσεις που μπορεις να βάλεις και barrack.
A7X. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μία ερώτηση, προσπαθώ να παίξω απο το σπίτι χωρίς NET και μου λέει ότι πρέπει να validate my client. Πως γίνεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα