Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε μάγγες για να παίζω το songle player campaing πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο internet?

Τσου, απλώς να ξέρεις ότι αν κάνεις κάποια achievements δεν θα αποθηκευτούν στο "armory/profile" σου.

Δημοσ.
Τσου, απλώς να ξέρεις ότι αν κάνεις κάποια achievements δεν θα αποθηκευτούν στο "armory/profile" σου.

Ακόμη και όταν ξαναloggarw δεν θα "περάσουν" τότε στο profile?

Δημοσ.
Ακόμη και όταν ξαναloggarw δεν θα "περάσουν" τότε στο profile?

Τσου ξανά. Αν δεν είσαι online δεν το θεωρεί καν achievement. Για να καταλάβεις, το τερμάτισα και ακόμη και για τον τερματισμό παίρνεις achievement.

Εκείνη την ώρα έτυχε να πέσει η σύνδεση και μείναμε με το bird στο χέρι.

Δημοσ.
Τσου ξανά. Αν δεν είσαι online δεν το θεωρεί καν achievement. Για να καταλάβεις, το τερμάτισα και ακόμη και για τον τερματισμό παίρνεις achievement.

Εκείνη την ώρα έτυχε να πέσει η σύνδεση και μείναμε με το bird στο χέρι.

χαχα. Καλά, μόλις μου ήρθε μήνυμα απο το eshop ότι έφτασε το Game! θα ξεκινήσω με το SP αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι το MP είναι που με ενδιαφέρει κυρίως, καμία πρόταση απο που να ξεκινήσω με tutorials, στρατηγικές κτλ? Υπάρχουν και τα σχετικά guilds?

Δημοσ.

Καλά ...! ΤΩΡΑ σου ηρθε το game ???

Γιατί έτσι ?

Τσέκαρε πάντως στο site της υπογραφης ισως να βρεις κατι χρησιμο

Δημοσ.
Καλά ...! ΤΩΡΑ σου ηρθε το game ???

Γιατί έτσι ?

Τσέκαρε πάντως στο site της υπογραφης ισως να βρεις κατι χρησιμο

Γιατί το παρήγγειλα προχτές! :P

ναι ήδη εχω μπεί και ψάχνομαι! είδα και κάτι match στο youtube και αν και είμαι τελείως άσχετος ( απο strategy μόνο age of empires 3 τότε που βγήκε :rolleyes: και starcraft 1 τότε που βγήκε)κάτι κατάλαβα.

Δημοσ.

Το teamliquid ειναι καλο site για στρατηγικες αλλα δεν ειναι καθολου φιλικο στους noobs.Διευθυνεται απο μια κλικα admins και mods που ειναι πολυ φασιστες και αρρωστημενοι δεν αφηνουν να γραψεις τιποτα με το οποιο δεν συμφωνουν ,ειναι ξερολες και προσβαλουν ειδικα τους νεους του site με ενα στιλ που πας ρε noobako που θες και να γραψεις στο teamliquid ξερεις τι ειναι εδω ρε ειμαστε teamliquid και τα ξερουμε ολα ,εχουν και εναν πινακα και μετρανε ποιος εκανε τα πιο πολλα ban μιλαμε για εντελως χυδαιους τυπους.

Το teamliquid δεν ειναι μια ελευθερη community οπως φενεται εξ αρχης,ειναι ενα συστημα που παραγει γλυφτες και χειροκροτητες για να γεμιζουν οι admin τα κενα στην αρρωστημενη τους ψυχη.

Εγω το χρησιμοποιω το site αλλα δεν postaro εκει.

Δημοσ.
Το teamliquid ειναι καλο site για στρατηγικες αλλα δεν ειναι καθολου φιλικο στους noobs.Διευθυνεται απο μια κλικα admins και mods που ειναι πολυ φασιστες και αρρωστημενοι δεν αφηνουν να γραψεις τιποτα με το οποιο δεν συμφωνουν ,ειναι ξερολες και προσβαλουν ειδικα τους νεους του site με ενα στιλ που πας ρε noobako που θες και να γραψεις στο teamliquid ξερεις τι ειναι εδω ρε ειμαστε teamliquid και τα ξερουμε ολα ,εχουν και εναν πινακα και μετρανε ποιος εκανε τα πιο πολλα ban μιλαμε για εντελως χυδαιους τυπους.

Το teamliquid δεν ειναι μια ελευθερη community οπως φενεται εξ αρχης,ειναι ενα συστημα που παραγει γλυφτες και χειροκροτητες για να γεμιζουν οι admin τα κενα στην αρρωστημενη τους ψυχη.

Εγω το χρησιμοποιω το site αλλα δεν postaro εκει.

+1000 Μια απο τα ιδια...το βλεπω...αλλα ως εκει

Δημοσ.

Βασικά ποιος ο λόγος να postάρετε σε ένα τέτοιο site? Βλέπετε τις πληροφορίες και τις στρατηγικές που θέλετε και δρόμο. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...