SomnusRX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Σημερα τα καταφερα και μπηκα Gold League..αυτο ειναι το πρωτο μου game vs platinum Zerg. Αν εχει κανεις το χρονο και την διαθεση να ριξει μια ματια και να πει 2-3 πραματα που μπορω να βελτιωσω , δεν θα με χαλουσε...
Land_Of_Banania Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ προχειροδουλειά έχει κάνει η blizzard με το θέμα bnet.. Όλη μέρα κάτω και τώρα μπαίνω να παίξω ένα παιχνιδάκι και τρώω drop στα καλα καθουμενα..
SeKoS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Σημερα τα καταφερα και μπηκα Gold League..αυτο ειναι το πρωτο μου game vs platinum Zerg. Αν εχει κανεις το χρονο και την διαθεση να ριξει μια ματια και να πει 2-3 πραματα που μπορω να βελτιωσω , δεν θα με χαλουσε... Πρώτον δεν έκανες αρκετό scout, έπρεπε να φανταστείς οτι αφού δεν έχει πάρει το natural expand Και βγάζει τόσο στρατό τότε κάπου αλλού θα είναι. Δεν είναι κακο να χαλάς μερικά scan αντι για mule άμα είναι να σου δώσει στρατιγικό πλεονέκτημα. Εάν έπαιζε καλύτερα θα μπορούσε στην αρχή αντί για 2 muta να σου στείλει 5-6 και τότε θα ήταν gg. Επίσης όταν είδες οτι παίζει με Broodlords / άργησες να ριξεις αυτά τα επιπλέον Starport. Τέλος έκανες κάτι άσκοπες επιθέσεις όπως στο Hatchery Που ήταν ήδη Mined out (όπου έχασες και όλο το στρατό σου). Είχες τόσα viking σε κάποια στιγμή και μάλιστα πήγες να φας τα spine crawler με αυτα, θα μπορούσες να τα βάλεις στο Main του και να του φας Hive + Greater Spire. Τέλος το Build που θα έπρεπε να παιξεις είναι Mass MArine - Thor - Viking χωρίς marauder που έβγαλες χάνοντας πολύτιμο Gas και επίσης θα χάλαγες και το πλεόνασμα που είχες σε minerals. Οπότε περισσότερο Scouting καλύτερη diaxirisi tou Gas και όχι άσκοπες επιθέσεις (οι επιθέσεις κατα μέτωπο δεν σε βοηθάνε). Το καλύτερο counter σε spine Crawler είναι τα siege tanks και 1-2 φτάνουν για να του τα φάς όλα.
Str Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 χαζοερώτηση ρε παιδιά, αλλά πως βρίσκετε εκ των υστέρων τα στοιχεία του αντιπάλου σας για να καταλάβετε σε ποια θέση και κατηγορία είναι?
dark_banishing Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Πας στο match history, κλικ πάνω στο όνομα του και πατάς Profile.
Land_Of_Banania Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Για τα achievements που δεν κάνουν register τπτ? :/ Εγώ πήρα στο άσχετο κάτι achievements με φατσούλες που δεν μου είχε βγάλει..
SomnusRX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Πρώτον δεν έκανες αρκετό scout, έπρεπε να φανταστείς οτι αφού δεν έχει πάρει το natural expand Και βγάζει τόσο στρατό τότε κάπου αλλού θα είναι. Δεν είναι κακο να χαλάς μερικά scan αντι για mule άμα είναι να σου δώσει στρατιγικό πλεονέκτημα. Εάν έπαιζε καλύτερα θα μπορούσε στην αρχή αντί για 2 muta να σου στείλει 5-6 και τότε θα ήταν gg. Επίσης όταν είδες οτι παίζει με Broodlords / άργησες να ριξεις αυτά τα επιπλέον Starport. Τέλος έκανες κάτι άσκοπες επιθέσεις όπως στο Hatchery Που ήταν ήδη Mined out (όπου έχασες και όλο το στρατό σου). Είχες τόσα viking σε κάποια στιγμή και μάλιστα πήγες να φας τα spine crawler με αυτα, θα μπορούσες να τα βάλεις στο Main του και να του φας Hive + Greater Spire. Τέλος το Build που θα έπρεπε να παιξεις είναι Mass MArine - Thor - Viking χωρίς marauder που έβγαλες χάνοντας πολύτιμο Gas και επίσης θα χάλαγες και το πλεόνασμα που είχες σε minerals. Οπότε περισσότερο Scouting καλύτερη diaxirisi tou Gas και όχι άσκοπες επιθέσεις (οι επιθέσεις κατα μέτωπο δεν σε βοηθάνε). Το καλύτερο counter σε spine Crawler είναι τα siege tanks και 1-2 φτάνουν για να του τα φάς όλα. Thanks man..θα προσπαθησω να βελτιωσω αυτα που λες στα επομενα games μου. Αυτο ειδικα με το scout..μου το χει πει και ενα φιλος αλλη μια φορα, πρεπει να το δουλεψω.
Tsikalos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μήπως ξερεί κανείς πως ανεβαίνεις κατηγορία?π.χ. εγώ τώρα ειμαί στη bronze,πως μπορώ να πάω στην silver?
SomnusRX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μήπως ξερεί κανείς πως ανεβαίνεις κατηγορία?π.χ. εγώ τώρα ειμαί στη bronze,πως μπορώ να πάω στην silver? Συνεχισε να σημειωνεις νικες και οταν θα κρινει το συστημα οτι βελτιωθηκες θα σε κανει upgrade απο μονο του.
dark_banishing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Από ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχεις κάποια συγκεκριμένα ποσοστά νικών. για να πας silver π.χ να έχεις 50%+ εναντίων silver 75%+ εναντίων Bronze 25%+ εναντίων gold τυχαία τα νούμερα απλά κάπως έτσι πιστεύω ότι πάει
murcielago580 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) παιδια να κανω μια ερωτηση?μολις ολοκληρωσα το wings of liberty εκει που γινεται η kerrigan ξανα ανθρωπος. και λεει μετα οτι θα ακολουθησει συνεχεια του παιχνιδιου.κατι σαν expansion δλδ??? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2010 από parsifal Αποκάλυψη πλοκής χωρίς χρήση spoiler!
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αλλα 2 ενα campaign των zerg και μετα protoss.
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ελπιζω πραγματικά να βγούνε από το θείο τα expansions γιατί νιώθω τελείως μλκς που έδωσα 50 ευρώ για τόσο κακοσχεδιασμένο matchmaking που έχουν κάνει στο κομμάτι του multiplayer. Αν δεν έχω online κάποιον γνωστό μέσα είναι μαρτύριο αντί ψυχαγωγία πλέον.
murcielago580 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αλλα 2 ενα campaign των zerg και μετα protoss. ty.Ξερουμε μηπως το ποτε θα βγουν???...........
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Κάτι είχε πάρει το μάτι μου για 2011 το πρώτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα