Cue Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Campaign σε Brutal επιτελους, yeah Πες μας πόσο πονάει. Εγώ πάλι το έχω παρατήσει το achievement hunting γιατί ξενέρωσα που σε περιπτώσεις δε τα κάνει register. Βγήκε update και δε το πήρα είδηση?
morgoth666 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Καμποσο Ειδικα η All-in ειναι παρανοια, γενικοτερα παντως αμα ξερεις τον τακτικη που θελει η καθε πιστα δεν ειναι και τοσο φοβερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια το πιο οικονομικο Pc που μπορει να το παιξει σε full πιο ειναι; Με Ati σιγουρα......
lelos1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 έχει κάποιος pet code (mini thor) για to world of warcraft?
atonioz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 αλόχα, αγόρασα πριν κανά 2ήμερο το SC2 (άργισα λίγο), δεν έχω παίξει campaign σχέδον καθόλου και ότι έχω μάθει είναι μέχρι στιγμής από practice MP (30 matches). Έφαγα τρελές ήττες αλλά έμαθα κάμποσα, διάβασα και λίγο στο net για strategy και rush. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω(όχι επιτυχώς πάντα, αλλά οκ) ΜΜΜ rush, reaper rush, 6pool rush, void ray κλπ αλλά γι αυτά τα bunshee με cloak και ghost με cloak πια είναι η καλύτερη άμυνα ? Παίζω με Terrans ΥΓ: είδα μερικούς που στο ξεκίνημα κάνουν lift off και πάνε σε gold minerals, αυτό παίζει ή έχει epic fail μετά ?
LuNaTiC Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Για το lift... depends...Μπορει να δουλεψει μπορει και οχι...εγω προσωπικα δεν θα το ρισκαρα...αν και αμα δουλεψει εχεις λογικο προβαδισμα..
atonioz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 βαλε κανα link με τα strats http://www.sc2guidereviews.com/ βέβαια πόλλα strats είδα και από youtube. Ξεκινάω τέλεια (είτε 1vs1 or 2vs2) με reaper rush , όχι ένα όμως στο 1vs1 με 6 , στο 2vs2 με καμια 12άδα. Καταστρέφω πρώτα τα mining adds και μετά κτήρια (όσο στέλνω τα reapers έχω βάλει ήδη να φτιάχνονται marines κοντά στα δικά μου SVC, και προσπαθώ όσο πιο γρήγορα να φτιάξω 2ο commander). Αν δεν φύγει ο αντίπαλος μετά απο αυτό, τότε είμαι πολυ μπροστά οικονομικά. Βέβαια ενώ ξεκινάω καλά με αυτό το strat αλλά μετά δυσκολεύομαι να συνεχίσω με cloaked bunshee second rush για να αφήσω τον άλλο χωρίς λεφτά. (άντε θα συνηθίσω η θα αλλάξω tac) Τους cloaked-stealth ποιοι μπορούν να τους κάνουν άμυνα? οι marines? (κάθε φορά τρώω peon όταν μου σκάνε cloaked)
Chrisxxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 λιγα viking ή marines. Αν και οι marines σε μικρους αριθμους ζοριζονται από τις banshees.
paki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας, ειμαι νεος στο sc2 και θα ηθελα καποιες διευκρηνυσεις. Βασικα το point system δεν μπορω να το καταλαβω. Ειναι δυνατον εγω με 24 νικες και 29 ηττες να εχω 27 points και καποιος με 19 νικες και 29 ηττες να εχει 140 ponts και να ειναι και 30 θεσεις πανω απο εμενα? Επεισης στο campain εχω 22/26 missions και στην επομενη αποστολη (gates of hell) μου λεει οτι δεν θα μπορω να κανω αποστολες σε αλλο πλανητη. Δηλαδη τελειωνει εκει το campain και κανω τις υπολοιπες 4 αποστολες στον Char? Και αν θελω να ανοιξω τα achivments μετα τι κανω ξεκιναω καινουριο campain? Ευχαριστω
dark_banishing Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Προφανώς παίζει με δυσκολότερους αντιπάλους από ότι εσύ.. Δεν έχει σχέση ότι είστε στο ίδιο league.
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω σε σχέση με τη λειτουργία των leagues είναι το εξής. Όταν είσαi diamond και κερδίζεις κάποιον diamond παίρνεις τους ίδιους πόντους με αυτούς που παίρνει κάποιος που είναι gold και κερδίζει κάποιον gold? Και το ρωταω γιατί όταν αυτός ο gold ανέβει diamond θα μπει σε μεγαλύτερο rank από εσένα που ήσουν από πριν diamond επειδή θα έχει μαζέψει ένα εκατομμύριο score έτσι.
dark_banishing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω σε σχέση με τη λειτουργία των leagues είναι το εξής. Όταν είσαi diamond και κερδίζεις κάποιον diamond παίρνεις τους ίδιους πόντους με αυτούς που παίρνει κάποιος που είναι gold και κερδίζει κάποιον gold? Και το ρωταω γιατί όταν αυτός ο gold ανέβει diamond θα μπει σε μεγαλύτερο rank από εσένα που ήσουν από πριν diamond επειδή θα έχει μαζέψει ένα εκατομμύριο score έτσι. Νομίζω για τον υπολογισμό τον κερδισμένων πόντων δεν έχει σχέση αν είσαι diamond ή gold αλλά το πόσους πόντους έχεις σε σχέση με τον αντίπαλο. Ακόμα και έτσι όπως τα λες να είναι πάντως, η υπόθεση σου δεν συνεπάγεται το συμπέρασμα. Δηλαδή αν ο gold κερδίσει 10 ματς ενάντια σε 10 gold αντιπάλους τότε αυτό είναι το ίδιο δύσκολο με το να κερδίσεις εσύ (που είσαι καλύτερος παίκτης..) 10 diamond αντιπάλους. Άρα όταν ανέβει θα έχετε τους ίδιους πόντους. Άσε που για να ανέβει πρέπει να παίξει αναγκαστικά με αρκετούς diamond. Τώρα αν εννοείς ότι ένας παίκτης με diamond skill βρίσκεται για κάποιο λόγο στο gold league οπότε μπορεί και νικάει τους αντιπάλους ευκολότερα και μαζεύει περισσότερους πόντους, τότε όντως αυτό ισχύει, αλλά έτσι πρέπει να γίνεται. Προφανώς έχει λίγους πόντους αυτή τη στιγμή σε σχέση με το skill του οπότε το σύστημα του δίνει τη δυνατότητα να δείξει την αξία του γρηγορότερα.
atonioz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Χθες το βράδυ έπαιξα 2vs2 με random συμπαίχτη για τα 5 ranked matches, κέρδισα τα 4 και με έβαλε platinum league. Απ ότι καταλαβαίνω τα leagues πάνε ως εξής : (?) Diamond Platinum Gold Silver Bronze Αν είναι όπως τα έγραψα, σίγουρα θα πέσω league, γι αυτό λέω να μην ξαναπαίξω σε random 2vs2 Για να παραμείνω στο platinum μέχρι να γίνω expert (ποτέ!?) Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2010 από atonioz
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω για τον υπολογισμό τον κερδισμένων πόντων δεν έχει σχέση αν είσαι diamond ή gold αλλά το πόσους πόντους έχεις σε σχέση με τον αντίπαλο. Ακόμα και έτσι όπως τα λες να είναι πάντως, η υπόθεση σου δεν συνεπάγεται το συμπέρασμα. Δηλαδή αν ο gold κερδίσει 10 ματς ενάντια σε 10 gold αντιπάλους τότε αυτό είναι το ίδιο δύσκολο με το να κερδίσεις εσύ (που είσαι καλύτερος παίκτης..) 10 diamond αντιπάλους. Άρα όταν ανέβει θα έχετε τους ίδιους πόντους. Άσε που για να ανέβει πρέπει να παίξει αναγκαστικά με αρκετούς diamond. Τώρα αν εννοείς ότι ένας παίκτης με diamond skill βρίσκεται για κάποιο λόγο στο gold league οπότε μπορεί και νικάει τους αντιπάλους ευκολότερα και μαζεύει περισσότερους πόντους, τότε όντως αυτό ισχύει, αλλά έτσι πρέπει να γίνεται. Προφανώς έχει λίγους πόντους αυτή τη στιγμή σε σχέση με το skill του οπότε το σύστημα του δίνει τη δυνατότητα να δείξει την αξία του γρηγορότερα. Αυτό που λέω είναι ότι όταν ο gold ανέβει league θα έχει τους ίδιους πόντους ή περισσότερους από εμένα και κατά συνέπεια υψηλότερο rank, ενώ έπαιζε με gold αντιπάλους όσο καιρό εγώ έπαιζα με diamond. Δε μου φαίνεται και πολύ fair.. Πάντως το όλο θέμα με τα leagues μου φαίνεται πολύ άσχημο προσωπικά. Ίσως στο 1v1 να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά στα 2v2 η κατάσταση είναι άθλια. Είμαι diamond και παίζω με συμπαίκτες gold και silver. Η διαφορά στο κατά πόσο ξέρουν να παίζουν είναι χαοτική. Για να μην αναφέρω το κλασσικό τουπέ που παρόλο που το λες block entrance plz (vs 2 zerg) κάνει το δικό του.. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχοντας μόνο 5 leagues η διαφορά στο skill ακόμα και σε άτομα του ίδιου league είναι τεράστια. Στο war3 είχε 50 levels, εδώ έχει 5 leagues. Και πέραν των άλλων, για όσους πήγαν diamond δηλαδή τι παίζει? game over? Είμαι στους καλύτερους στον κόσμο δηλαδή ξαφνικά εγώ και είμαι diamond? Έλεος.. Χάθηκε ο κόσμος να έχουν άλλα 5-10 leagues να έχω ένα κίνητρο να παίξω? Δε μου αρέσει καθόλου στην πράξη το ladder του sc2..θεωρητικά καλό ακουγόταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα