Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι μυστηριο το συστημα οντως, ειχε ποσταρει ενα ποστ απο TeamLiquid ο Σταθης στο αλλο φορουμ που εξηγουσε καποια πραγματα, αν το βρεις τσεκαρε το.

Επικα τα HuK Vs qxc, υποδειγματικα και τα δυο.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
παιδιά έχει πέσει ο server στο battle-net ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να μπώ;;;

και εγω τα ιδια...γμτ

και πως συνεχιζω τωρα το campaign na κανω κανα achievement χωρις να κανω login

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.
πως counteraro fast banelings σαν terran?

Με scouting φυσικα!

Ειδες Nest νωρις, χτισε καλο τοιχο βαλε ενα bunker απο πισω να καθαριζει κοσμο, και οτι κτιριο πεφτει εχε ενα SCV να το ξανασηκωνει.

Δημοσ.
Με scouting φυσικα!

Ειδες Nest νωρις, χτισε καλο τοιχο βαλε ενα bunker απο πισω να καθαριζει κοσμο, και οτι κτιριο πεφτει εχε ενα SCV να το ξανασηκωνει.

Αυτό που λες δεν πιάνει πάντα γιατι αν τα banelings κάνουν bust στα κτίρια τρεχα γύρευε..
Δημοσ.
Παιδιά θά θελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος πειρατικός Σερβερ για να παίξουμε και μείς οι άφραγκοι πειρατικοί gamers??

θα βαλεις marauders σε 2-3 σειρες bunkers

ωστε να σκανε ολα στον πρωτο η τον δευτερο και να μενει ανεπαφος ο τριτος

φυσικα μαζι με 3-4 scv για επισκευες

Δημοσ.

Τι του λετε του Τουφα ρε. Οι marauders ειναι biological και αρα τον ρουφανε απο τα blings. Φτιαξε ενα factory Τουφα και θα'σαι κυριος. Οτι units και να βγαλεις απο'κει ειναι counter για τα blings.

Δημοσ.

Τι του λετε του Τουφα ρε. Οι marauders ειναι biological και αρα τον ρουφανε απο τα blings. Φτιαξε ενα factory Τουφα και θα'σαι κυριος. Οτι units και να βγαλεις απο'κει ειναι counter για τα blings.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...