SomnusRX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=46710 FAQ σχετικα με το Multi και το Ladder. Εξηγει αρκετα
dark_banishing Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ti race παίζεις? protoss το μεγάλο θέμα το έχω με terran.. πρέπει να έχω χάσει άπειρα ματς από 3Μ, ghosts και battlecruisers πολλές φορές διαπιστώνω ότι μέχρι να κάνω scout me observer είναι ήδη πολύ αργά Ένα άλλο θέμα που την πάτησα είναι το εξής (συμβουλή για να μην την πατήσετε και εσείς..) Όταν ακόμα ήμουν silver πρέπει να είχα κάνει κοντά 15 συνεχόμενες νίκες vs gold, γιατί νόμιζα ότι έπαιζα εναντίον silver οπότε έπαιζα με άλλο αέρα. Από όταν ανέβηκα και ξέρω ότι παίζω με gold παίζω πιο διστακτικά και με κάνουν κιμά.
Tmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ protoss παίρνω. VS Terran παίζω συνηθως πολύ με HTs, γιατί κάνουν κιμά τα mmm balls..
a40ntistos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα !! Θέλω λίγο τα φώτα σας γιατί έχω διαβάσει τόσα που έχω μπερδευτεί με το ladder.. Ξεκίνησα έπαιξα τα 5 παιχνίδια και με έβαλε στο bronze .. έχω παίξει και εκεί κάποια παιχνίδια και τώρα είμαι Rank #11 μετά ανακάλυψα οτι υπάρχουν 19999 bronze leagues... και ξεκινάνε οι απορίες.. 1) κάπου διάβασα ότι οι πρώτοι από κάθε league κάποια στιγμή;; θα παίρνουνε μέρος σε ένα τουρνουά.. γίνεται όντως αυτό και εάν ναι οι πρώτοι από όλα αυτά τα leagues;; 2) Σε ανεβάζει από μόνο του η έχει κάποιο άλλο κριτήριο; 3) Πως καταλαβαίνει αν ο αντίπαλος η ο συμπαίχτης είναι από κάποιο παραπάνω league;; Γιατί διβάζω κάποιους που λένε έπαιξε με ένα silver..;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και sorry αν κούρασα..
LuNaTiC Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 1) Δωσε το Link που το διαβασες να σου πουμε 2) Σε ανεβαζει η σε κατεβαζει αναλογα τις επιδοσεις σου ενω παιζεις παιχνιδια 3) Μετα το τελος του αγωνα και αν κανεις δεξι κλικ πανω στο ονομα του αντιπαλου μπορεις να μπεις στο profil του ...με οτι αυτο συνεπαγεται Δεν μας κουρασες ! Καλημερα και καλο μηνα
tzitzikas1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 καλημέρα!!!μήπως υπάρχει κανένα trial key για εμένα plz αν έχει κάποιος ας μου στείλει σε pm...
greeneye Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε εχω ενα ακομα! βραδακι που θα ειμαι σπιτι αν ειναι...χαλαλι σου!
tzitzikas1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε εχω ενα ακομα! βραδακι που θα ειμαι σπιτι αν ειναι...χαλαλι σου! ευχαριστώ είσαι άρχοντας :-)
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για protoss vs terran να δείτε τα commentaries στο youtube για τον Huk. Πολλές λύσεις και ωραία στρατηγική εναντίον Terran. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FUhf53A-beE[/ame] να ένα παιχνίδι σχετικά απλό Από τι έχω καταλάβει, μερικοί zealots μερικοί stalkers και 2 sentrys για να κλεινουν την ράμπα και να κάνουν δουλειά τα psi blades Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2010 από Dakonblackblade
a40ntistos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 1) Δωσε το Link που το διαβασες να σου πουμε 2) Σε ανεβαζει η σε κατεβαζει αναλογα τις επιδοσεις σου ενω παιζεις παιχνιδια 3) Μετα το τελος του αγωνα και αν κανεις δεξι κλικ πανω στο ονομα του αντιπαλου μπορεις να μπεις στο profil του ...με οτι αυτο συνεπαγεται Δεν μας κουρασες ! Καλημερα και καλο μηνα Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου... Αυτό είδα : Each league will be split into divisions of about 100 players from the same area of very similar skill levels.[7] Players will be ranked against each other, and there will be seasons of play. Tournaments held at the end of a season will determine division winners, who then compete for League championships.[8] The top eight players in each division qualify for tournament play.[9] http://starcraft.wikia.com/wiki/League_(StarCraft_II) και αυτό με είχε μπερδέψει επίσης.. Before a match starts, players can compare their ratings – usually, one player will be "favored" over the other Ευχαριστώ και πάλι
greeneye Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστώ είσαι άρχοντας :-) στο εστειλα ηδη σε PM. μου εχει μεινει ενα key akoma αλλα για το warcraft! οποιος το επιθυμει για 10 ωρες νομιζω gaming φυσικα χαλαλι του να του το δωσω!
Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει το game αυτό! χαχαχαχα
morgoth666 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 http://img94.imageshack.us/f/picsv.jpg/ Αυτο σημαινει #22 απο τους platinum της Ευρωπης, οχι #22 στην Ευρωπη γενικα. Με αυτο το ρανκινγκ παντως αμα συμπληρωσεις καποιον αριθμο games (λενε οτι το συστημα τσεκαρει για promotion/demotion μετα απο καποιον fixed αριθμο games πχ καθε 20 η καθε 30 παιχνιδια, κανεις δεν ξερει σιγουρα) ανεβαινεις σιγουρα Diamond.
LuNaTiC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο σημαινει #22 απο τους platinum της Ευρωπης, οχι #22 στην Ευρωπη γενικα. Με αυτο το ρανκινγκ παντως αμα συμπληρωσεις καποιον αριθμο games (λενε οτι το συστημα τσεκαρει για promotion/demotion μετα απο καποιον fixed αριθμο games πχ καθε 20 η καθε 30 παιχνιδια, κανεις δεν ξερει σιγουρα) ανεβαινεις σιγουρα Diamond. εχω παιξει σιγουρα 30 games και δεν με ανεβαζει...τεσπα θα δειξει υπομονη ΕΧΩ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα