jim22479 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 βγαινει λιγη βελτιωση θελει η στρατηγικη σου για να αντεξειςεγω εκανα μια μικρη "παντεντα" και αντεξα ποιο ευκολα. παρολο που ειχα φτιαξει ΛΑΟ περνανε σαν οδοστρωτηρας! τι πατεντα;
morgoth666 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Σε τι δυσκολια? Εγω το achievement σε hard το εβγαλα με πολλα Bunkers, perdition towers, tanks και SCV να κανουν repair απο πισω αλλα βασικα εναν μεγαλο αριθμο Banshees τα οποια σπαγανε τα Nydus σχεδον μολις εβγαιναν και βοηθαγαν στην αμυνα, ακομα και ετσι στο τελος εγινα τελειως overwhelmed αλλα προλαβα. Α η μια φορα που χρησιμοποιησα το artifact ηταν οταν γυρω στο 50% σκανε mass overlords και κανουνε drop μεσα στην βαση σου.
greeneye Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 τι πατεντα; αν βαλεις 4-5 barrracks γυρω γυρω απο το artifact θα βοηθησει υπερβολικα! στο τελος που πανε ολα τα τερατακια εκει τα θεριζει,και βασικα ασχολουνται με τα barracks σου και οχι με το artifact που μπορει να θελει και μια βολη μονο για να πεσει! ---------- Προσθήκη στις 21:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:55 ---------- Αν δεν εχεις ενα save απο την πρωτη φορα που επαιξες την Media Blitz ωστε να ξεκλειδωσεις το μυστικο και να σε βαλει καπακι στην μυστικη πιστα δεν γινεται. Το ειχα παθει και εγω και για αν την παιξω απλα ξαναξεκινησα το campaign. Αμα δεν θες να το ξαναρχισεις για achievements κτλ, ξεκινα το στο casual, ξεκλειδωσε την και παιξε την σε οποια δυσκολια θες. την εχω ξεκλειδωσει πεζοντας το save (auto-save του παιχνιδου) μεχρι το σημειο εκεινο που καταστρεφεις το κτιριο και βγαζει το document. μετα ομως δεν εκατσα να βγαλω την πιστα! Πρεπει να την ξαναβγαλω για να πεξω τη μυστικη η καπου στο menu thn βρισκω?! sto menu δεν την βρηκα παντως. αν ξαναξεκινησω νεο campaign θα μου μετραει 1/26 η θα μεινει 25/26 μεχρι να βγαλω τη μυστικη πιστα?
Land_Of_Banania Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Πρέπει σίγουρα να τερματίσεις την πίστα αφού βρεις τα documents. Το ξέρω γιατί την έπαθα κι εγώ. Μετά μπορεί να στην εμφανίσει στη λίστα με τις άλλες, αλλά δεν είμαι σίγουρος αφου τελείωσες το campaign. Αν δεν το είχες τελειώσει βγαίνει κανονικά στο starmap στο bridge. Επίσης οι αποστολές είναι 29, όχι 26. Παίξε και τις άλλες 3 στα σημεία που διάλεξες ποια από τις 2 θα παίξεις.
greeneye Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Πρέπει σίγουρα να τερματίσεις την πίστα αφού βρεις τα documents. Το ξέρω γιατί την έπαθα κι εγώ. Μετά μπορεί να στην εμφανίσει στη λίστα με τις άλλες, αλλά δεν είμαι σίγουρος αφου τελείωσες το campaign. Αν δεν το είχες τελειώσει βγαίνει κανονικά στο starmap στο bridge. Επίσης οι αποστολές είναι 29, όχι 26. Παίξε και τις άλλες 3 στα σημεία που διάλεξες ποια από τις 2 θα παίξεις. ναι ναι τις εχω παιξει απλα δεν τις μετραει στην αριθμηση! Σε ολες πλεον εχω χρονο τελιωματος. Μονο η μυστικη εμεινε. Ας ξαναβγαλω εκεινη την πιστα και βλεπουμε!
Land_Of_Banania Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ε βάλτην στο εύκολο μωρέ να βγει γρήγορα άμα θες μόνο αυτό.
greeneye Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 θα το κανω και θα ενημερωσω για να ξερουν και αλλα παιδια που θα πεσουν στην κολοπεριπτωση αυτη. μαλακια παντως,τι μυστικες και παπαριες! βαλτες ολες να φαινονται και τελος!
Toufas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ε ναι αυτο μετραει στο sc2 το αν εκανες ολες τις πιστες :S
Land_Of_Banania Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 τι εννοείς μετράει και δε μετράει ρε φίλε? παιχνίδι είναι, ότι του αρέσει του καθενός να κάνει κάνει..
LuNaTiC Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δε ξερω πως ανεβαινει το ladder κτλ ... αυτο που ξερω ειναι οτι ειμουν καιρο ρανκ 1 σε πλατινουμ και στο 3v3 και στο 4v4 και στο 4v4 ανεβηκα diamond ...ενω 3v3 ειμαι πρωτος επι βδομαδες...με τρελη διαφορα απο τον δευτερο...και συνεχιζει να μη με κανει promote... με την βαθμολογια που εχω τωρα στο 3v3 ειμαι περιπου τοπ20 στην ευρωπη. αλλα..wtf
dark_banishing Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Οι πόντοι πάντως είναι τελείως μούφα. Από όταν έγινα gold με έχουν σκίσει κανονικότατα και ακόμα έχω πολύ υψηλό rank... LuNaTiC πες μας κανένα ψαγμένο tip να ανέβουμε κ εμείς λίγο για 1v1..!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Top 20 στην Ευρώπη; Congrats!
LuNaTiC Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν εχω ξεκινησει ακομα ...(και δεν ξερω και θα το κανω..) ... ειναι λιγο πιο ανχωτικο και δεν ξερω αν το επιτρεπει η ηλικια μου και η καρδιακη μου λειτουργια... χαχα επισης παραμονευει και κανα εγκεφαλικο σε συνδιασμο με την τρελη ποσοτητα καφεινης που παιρνω καθημερινα επισης κινδυνευει και το hardware ...keyboard/mouse/monitor... Αν ερθεις στο φορουμ και ζητησεις 2-3 συμβουλες φανταζομαι καποιος θα σε βοηθησει παντως http://img94.imageshack.us/f/picsv.jpg/ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2010 από LuNaTiC
Tmark Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Οι πόντοι πάντως είναι τελείως μούφα. Από όταν έγινα gold με έχουν σκίσει κανονικότατα και ακόμα έχω πολύ υψηλό rank... LuNaTiC πες μας κανένα ψαγμένο tip να ανέβουμε κ εμείς λίγο για 1v1..! Ti race παίζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα