Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναζήτηση->Starcraft->Αναζήτηση μόνο σε τίτλους

Υποθέτω επειδή στο κείμενο των posts δεν υπάρχει η λέξη starcraft, δεν εμφανίζεται αν δεν το ψάξεις με τον τίτλο...

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει το παρακάτω? Έχω όλα τα achievements των rebellion missions αλλά δεν βγάζει το γενικό - συγκεντρωτικό, ότι τα έκανα όλα.. Δείτε το profile στο link.. Καμιά ιδέα κανείς?

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/451783/1/moebius/achievements/category/3211281

Δημοσ.

Ναι και μένα έχω την αίσθηση ότι χάνει το zergology ενώ έχω κάνει 5 (δε νομίζω να θέλει στο ίδιο tech tree γιατί με toss μου το έχει βγάλει)

Κάτι βρωμάει και δε είναι τα πόδια μου.

Δημοσ.

Μπα σίγουρα δε θέλει απαραίτητα στο ίδιο tech tree. Καλά άμα δεις πόσοι λένε για achievements που δεν τους καταχωρήθηκαν στα forums θα πάθεις πλάκα.. Δε νομίζω να τα κοιτάξει ποτέ κανείς όλα.. Θα βγαίνει το sc3 μέχρι τότε.

Δημοσ.

Για ποιο λόγο σε βάζει να παίζεις με παίκτες από άλλα league;

Με έβαλε στο Bronze και μόλις έπαιξα έναν αγώνα με ένα που είναι στο Gold League.Τελικά έχασα αλλά ήταν πολύ καλός αγώνας.Ουσιαστικά φτιάξαμε στρατό και οι 2 και προσπαθούσαμε ο ένας να φάει τη βάση του άλλου πρώτος.Αν το είχα διαχειριστεί λίγο καλύτερα ίσως νικούσα αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου έτυχε κάτι τέτοιο οπότε ήμουν απροετοίμαστος.

Best Game Ever.zip

Δημοσ.

Το ότι σε έβαλε αρχικά σε ένα league δε σημαίνει ότι θα παίζεις μόνο με παίκτες του ίδιου league. Υποτίθεται γίνεσαι καλύτερος και θέλεις να ανέβεις όσο παίζεις. Γι΄αυτό όσο κερδίζεις θα παίζεις με καλύτερους και αν συνεχίσεις να κερδίζεις θα ανέβεις και league. Το αντίστοιχο και άμα χάνεις.

Δημοσ.

Εγω εχω τελειωσει την Great Train Robbery σε Brutal και δεν μου την υπολογιζει στο Liberty Completionist: Brutal. Εχω κανει και Save λιγο πριν το τελος, την ξανατελειωνω, τιποτα, τα νευρα μου, δεν μπορω να ξαναπαιξω αυτην την γ@μοπιστα σε Brutal, ααααααρρρργγγγκγκκκ.

Δημοσ.

ναι ειναι λιγο σπαστικο...εγω θελω να τα τελειωσω ολα σιγα σιγα και φοβαμαι τα σωσιματα οτι δεν τα κραταει και θελουν τσεκαρισμα. Ελπιζω να φτιαξουν

συντομα αυτο το σπαστικο bug

Δημοσ.

Πιστευω οτι εαν εισαι σε μια league πχ Diamond η Platinum πχ στο 1v1 και στα 2v2 , 3v3 , 4v4 εισαι σε bronze και silver ανεβαινεις πολυ πιο ευκολα κατηγορια

Αφου εγω ειμαι platinum στο 1v1

επαιξα 5 ματς με κατι κουλους στο 3v3 με εβαλε bronze και μετα απο καμια 15αρια games ειχα ανεβει δυο κατηγοριες

και στο 2v2 και στο 4v4 ανέβηκα πολύ εύκολα σε σχέση με το πόσο μου πήρε για να παω platinum

Δημοσ.

Μήπως αυτό ισχύει επειδή με το να είσαι σε μια κατηγορία platinum είσαι και στην ουσία καλύτερος παίκτης.. Οπότε λογικό να μπορείς να ανέβεις πιο εύκολα.

Δημοσ.

τελικα κανεις δεν ξερει ακριβως τι γινεται με αυτα

ολοι υποθεσεις κανουμε γμτ.

καπου δεν επρεπε να μας ενημερωνει η blizzard

ακριβως τι παιζει?

Δημοσ.

Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει κατάταξη ladder.. Θέλω να δω σε τι θέση είμαι, όπως μπορούσα να δω στο warcraft 3. Έβλεπα rank 8 πχ κάποιον και ήξερα ότι υπάρχουν 7 καλύτεροι. Τώρα πόσα division υπάρχουν σε κάθε league? Ποιοι είναι πρώτοι? Μπορώ να βρω ένα όνομα και να δω το rank του?

Και τι νόημα έχει το rank άμα υπάρχουν χιλιάδες άλλα divisions με άτομα με το ίδιο rank?

Αφού τα κάνανε με leagues και divisions - ομίλους, ας κάνουν κι ένα χάρτη με τους ομίλους. Πχ με τη λογική που βλέπεις τις ομάδες σε Champions league κλπ. Να ξέρεις τι γίνεται.. Έτσι όπως είναι τώρα είναι τελείως βλακεία. Εδώ βέβαια δεν έχουν βάλει chat rooms οι άθλιοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...