Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες τη γνώμη μου η επιτυχία της blizzard θα ήταν να σε κάνει να θες να παίξεις Multiplayer μετά το campaign. Αυτό είναι που ανέδειξε τόσο το sc1 και αν μη τι άλλο χρειάζεται να μπουν και οι νέοι παίκτες στο Multiplayer. Ωραίο το campaign αλλά αν το πάρεις μόνο του χωρίς το Multiplayer κομμάτι, τότε το game δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα διαφωνισω εδω...ακομα και ΜΟΝΟ για campaign

το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο αφου εχει πλουραλισμο σε πολλα πραγματα,πολλες και ωραιες επεκτασεις,σπανια bug που να ειναι και ενοχλητικα εως τωρα κτλ κτλ

ΘΑ στο αποδειξω διαφορετικα...πεστε μου ενα game

που να το πλησιαζει εστω μονο στο campaign!

Και μονο που με εβαλε να ακονισω το μυαλο σε καποιες πιστες φτανει και περισσευει! καποιες πιστες ΟΛΟΙ τις καναπαιξαμε γιατι τα καναμε μουσκεμα...! ΟΛΟΙ ομως...

Η πιστα που πρεπει να φας 1500 zerg ηταν ΟΝΕΙΡΟ!

δεν ηξερα τι ειχα φτιαξει και ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ που λεει ο λογος!!!!!!!!

ΠΑΝΙΚΟΣ!

Δημοσ.
Αν θες τη γνώμη μου η επιτυχία της blizzard θα ήταν να σε κάνει να θες να παίξεις Multiplayer μετά το campaign. Αυτό είναι που ανέδειξε τόσο το sc1 και αν μη τι άλλο χρειάζεται να μπουν και οι νέοι παίκτες στο Multiplayer. Ωραίο το campaign αλλά αν το πάρεις μόνο του χωρίς το Multiplayer κομμάτι, τότε το game δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.

Κι εγώ έχω την ίδια απορία που (έμμεσα) εξέφρασε ο greeneye: ποια είναι, ρε παιδιά, όλα αυτά τα φανταστικά παιχνίδια που είναι τόσο καλύτερα του StarCraft 2 σε Single Player; Γιατί αφού δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σημαίνει ότι τα περισσότερα παιχνίδια θα έπρεπε να είναι καλύτερα από αυτό.

Επίσης, μπορείτε απλά να δεχθείτε ότι σε μερικούς δεν αρέσει το Multiplayer και για μένα ευτυχώς που υπάρχει και μια Blizzard και μερικές ακόμη εταιρίες που βγάζουν παιχνίδια και για εμάς που δεν έχουμε το χρόνο να κάτσουμε να ασχοληθούμε με Multiplayer ή που πολύ απλά θέλουμε κάποτε σε ένα παιχνίδι να βλέπουμε "The End" και να το σταματάμε.

Γιατί, δηλαδή, χρειάζονται νέοι παίχτες στο Multiplayer; Πρέπει όλοι να παίζουμε παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο; Φτάνει που σχεδόν όλοι οι τίτλοι που βγαίνουν σήμερα ασχολούνται μόνο με το Multiplayer. Κάθε φορά που βλέπουμε καλό Campaign πανηγυρίζουμε.

Ανυπομονώ για τις προτάσεις! :-)

Δημοσ.

Κάτι το ιδιαίτερο σημαίνει ότι δεν ξεχωρίζει τρομερά από τα υπόλοιπα, όχι ότι όλα τα άλλα είναι καλύτερα.. Έχω 2-3 αποστολες ακόμα για να το τελειώσω το campaign, αλλά τι να κάνουμε μεχρι στιγμής δε με ξετρέλανε. Πολύ απλοικό μου φάνηκε και ίσως χειρότερο του sc1, όσο μπορώ να θυμάμαι ακόμα. Τα animation του 1 και το feeling που είχαν τα θυμάμαι ακόμα 10-15 χρόνια μετά. Αυτά που είδα τώρα δε θα τα θυμάμαι ούτε σε ένα μήνα.

Το να θες να μην παίξεις εσύ Multiplayer είναι σεβαστό προφανώς και κατανοητό. Από την άλλη η πολιτική της εταιρείας που βγάζει το παιχνίδι και έχει επενδύσει τόσα στο bnet είναι άλλη υπόθεση. Το γιατί χρειάζεται νέους παίχτες είναι προφανώς ρητορικό ερώτημα.. Το προφανές είναι ότι αν δεν υπήρχε το Multiplayer στο sc1, η κυκλοφορία του παιχνιδιού με όνομα starcraft 2 θα έκανε 10 πωλήσεις την 1η μέρα αντί για 1.000.000.

Δημοσ.

Σε κοντινο RTS style τα campaigns του original Company of Heroes και Dawn of War (ισως και το Winter Assault) ηταν τουλαχιστον το ιδιο καλα. Το DoW προσωπικα πιστευω οτι ειχε καλυτερο. Τα campaign του Warcraft 3 και του SC1 ηταν καλυτερα.

Αν μαλιστα το συγκρινουμε και βαση εποχης (δηλαδη οχι αμεση συγκριση μεταξυ των δυο αλλα σε σχεση με το τι προσφερε οταν βγηκε) ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλυτερο το SC1. Βαση εποχης παλι τα παλιοτερα C&C ηταν τρομερα.

Ή το Warzone 2100, KKND, Z:Steel Soldiers.

Και μιας και ειμαι Relic fan το original Homeworld ειχε απο τα καλυτερα campaigns evar!

Θα συμφωνησω βεβαια οτι σημερα ειναι σαφως lower quality το single player των περισσοτερων παιχνιδιων (καθως και το γενικοτερο quality). Επομενως ισως το campaign του SC2 σημερα να ειναι οντως πολυ καλο.

Προσωπικα δεν με αιχμαλωτησε ιδιαιτερα. Περα απο το Jimmy και τον Zeratul δεν μου εκανε εντυπωση καποιος αλλος char.

O Tychus χαρηκα που πεθανε xD

To gameplay ειχε ποικιλια με defense missions, solo και ιστοριες αλλα οπως εχω ξαναπει στο thread προσωπικα το gameplay του SC δεν με γεμιζει πλεον. Το story ηταν ok, με καλη παρουσιαση. Τα cinematics ομορφα αλλα δεν φταναν ουτε κατα διανοια το παλιο. Fall of Fenix, Battle of the Amerigo κτλ ειναι χαραγμενα στο μυαλο μου. Απο το 2 οπως ειπε ο Land_Of_Banania σε ενα μηνα δε θα τα θυμαμαι.

Remember us Executor. Remember what was done here today. May Adun watch over you.

και

Are you prepared to go all the way with this, Alexei?

Yes, I am prepared to go all the way, my good Admiral.

δεν εχει το SC2

[/nostalgia]

Δημοσ.

Καλα κατσε να βγει το Legacy Of The Void και ξαναμιλαμε :P Το Protoss Lore εχει απο την φυση του αυτην την cheesy επικοτητα που ολοι λατρευουμε :D

Πολυ ωραια και η ιστορια με τον Michael Koiter, WoW παιζω 4 χρονια αλλα δεν ειχε τυχει να πεσω στο Memorial, οταν ξαναβαλω καρτα θα παω μια βολτα.

Επισης, ΕΚΑΝΑ ΤΟ ACES HIGH :D

Αντε τωρα να βγαλουμε το παιχνιδι σε Brutal, μου αρεσει να βασανιζω τον εαυτο μου μαλλον :P

Δημοσ.
Το Protoss Lore εχει απο την φυση του αυτην την cheesy επικοτητα που ολοι λατρευουμε :D

morgoth cheese-abuser, cheese το ενα, cheese το αλλο σαν στρουμφακι κανεις που λενε την στρουμφισαμε την στρουμφομαρμελαδα! :lol::lol:

Δημοσ.

Νομιζω πως ολοι κανουμε ενα λαθος οταν συγκρινουμε ενα παιχνιδι του σημερα με ενα παιχνιδι του 1995 ...

Αλλη μαγεία ειχε τοτε... αλλη ηλικια... αλλες "παραστασεις"

Εγω αυτο το πραγμα του ξενερωματος το περασα σε πολυ ασχημο βαθμος με το WOW

Ειχα στην κατοχη μου την BETA του WOW απο τα πολυ πολυ αρχικα της σταδια... και μη γνωριζοντας... δεν ειχα ξαναδει και κατι παρομοιο

Ο Κοσμος φαινοταν μαγικος... τα quest ηταν πραγματικα αυτα που σε εβαζαν μεσα στην ολη ιστορια... η προσμονη του να τελειωσεις το quest chain και μαλιστα εβλεπες τα τελευταια να ηταν μεγαλης δυσκολιας και ελεγες... "α καλα ..μαλλον πρπει να παρω κανα δυο level και μετα θα το τελειωσω αυτο.." το περιμενες πως και πως για να καταληξεις να παρεις ενα τσεκουρι πρασινο με +4 str παραπανω απο το δικο σου...βλεπεις ηταν ΤΡΕΛΟ upgrade... !!! θα σκοτωνες τα mob του level σου με 2 hit λιγοτερο !!! και ηταν σημαντικο !!

Το ιδιο ειναι το να παιξω τωρα??? που χωρις κοπο θα ντυθω full epic ... και φυσικα οπως και αλλοι 1500 γυρω μου...

Παλια οτι φορουσες ...αξιζες...

Ετσι και με το SC1 ... ολα ηταν πιο μαγικα...ειμασταν και 10 χρονια νεοτεροι...ισως το μυαλο μας δεν ειχε τοσα πολλα μεσα του και υπηρχε χωρος για λιγο ενθουσιασμο !

Δημοσ.

Και δεν υπήρχαν τόσοι κλώνοι.. Ήταν κάτι πρωτοποριακό. Δεν είχαν τόσα άτομα Η/Υ..

Και άλλοι τόσοι παράγοντες

Δημοσ.
Νομιζω πως ολοι κανουμε ενα λαθος οταν συγκρινουμε ενα παιχνιδι του σημερα με ενα παιχνιδι του 1995 ...

Αλλη μαγεία ειχε τοτε... αλλη ηλικια... αλλες "παραστασεις"

Εγω αυτο το πραγμα του ξενερωματος το περασα σε πολυ ασχημο βαθμος με το WOW

Ειχα στην κατοχη μου την BETA του WOW απο τα πολυ πολυ αρχικα της σταδια... και μη γνωριζοντας... δεν ειχα ξαναδει και κατι παρομοιο

Ο Κοσμος φαινοταν μαγικος... τα quest ηταν πραγματικα αυτα που σε εβαζαν μεσα στην ολη ιστορια... η προσμονη του να τελειωσεις το quest chain και μαλιστα εβλεπες τα τελευταια να ηταν μεγαλης δυσκολιας και ελεγες... "α καλα ..μαλλον πρπει να παρω κανα δυο level και μετα θα το τελειωσω αυτο.." το περιμενες πως και πως για να καταληξεις να παρεις ενα τσεκουρι πρασινο με +4 str παραπανω απο το δικο σου...βλεπεις ηταν ΤΡΕΛΟ upgrade... !!! θα σκοτωνες τα mob του level σου με 2 hit λιγοτερο !!! και ηταν σημαντικο !!

Το ιδιο ειναι το να παιξω τωρα??? που χωρις κοπο θα ντυθω full epic ... και φυσικα οπως και αλλοι 1500 γυρω μου...

Παλια οτι φορουσες ...αξιζες...

Ετσι και με το SC1 ... ολα ηταν πιο μαγικα...ειμασταν και 10 χρονια νεοτεροι...ισως το μυαλο μας δεν ειχε τοσα πολλα μεσα του και υπηρχε χωρος για λιγο ενθουσιασμο !

+1 ω

Δημοσ.

Το δεύτερο νήμα που υπήρχε για το starcraft που εξαφανίστηκε? Ούτε καν στον κάδο με τα διεγραμμένα δεν είαναι. Παράξενα πράγματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...