Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εχθές το βράδυ έχω πρόβλημα στο να φορτώσω σωστά το profil μου, μέσα από το παιχνίδι δεν φαίνονται achievements και καμμιά φορά ούτε οι πόντοι που έχω μαζέψει, multiplayer παίζω κανονικά και κρατάει τις νίκες/ήττες. Μόνο σε εμένα το κάνει η είναι γενικό το κακό ;

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα το προβλημα ειναι γενικο ε?

Παντως αν δειτε το προφιλ σας απο το eu.battle.net τα achievements καταγραφονται κανονικα απλα δεν μπορουν να φορτωσουν και να εμφανιστουν in-game. Κουφο προβλημα.

Δημοσ.
Αρα το προβλημα ειναι γενικο ε?

Παντως αν δειτε το προφιλ σας απο το eu.battle.net τα achievements καταγραφονται κανονικα απλα δεν μπορουν να φορτωσουν και να εμφανιστουν in-game. Κουφο προβλημα.

Εμένα με εκνευρίζει που δεν μπορώ να δω μέσα από το campaign τι achievements έχει η κάθε αποστολή. Ευτυχώς που γίνεται μέσω του site τουλάχιστον. Επίσης με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο που δε λένε τίποτα για κάθε πρόβλημα. Λες και είναι βλάκες ο κόσμος. Ο άλλος ρωτούσε στο support και του λέγανε να ανοίξει ports στο router... lol

Δημοσ.

Όταν ο Jim γυρνάει στην βάση του Char αφού παίξει μία από τις δύο αποστολές, παίρνει ένα dogtag ενός φίλου του -marine με μπλε στολή- ονόματι M.Kotthor ή κάπως έτσι. Ποιος είναι αυτός;

Απ' ότι είδα δεν απάντησε κανείς αυτή την ερώτηση και είναι κρίμα, αν σκεφτεί κανείς το λόγο που η Blizzard έφτιαξε τη σκηνή αυτή. Ο Michel Koiter ήταν ένας artist της Blizzard ο οποίος πέθανε σε ηλικία 19 έτων, όταν το WoW ήταν ακόμα σε φάση development. Επομένως, η μικρή αυτή σκηνή στο cinematic αποτελεί κάτι σαν φόρο τιμής στο πρόσωπό του.

Επίσης για όσους παίζουν ή έπαιζαν WoW, σ'ένα λόφο λίγο βορειοδυτικά από τα Crossroads υπάρχει ένας NPC που λέγεται Koiter (υπάρχει στο wowhead για όσους ενδιαφέρονται). Είναι ένας Spirit Healer που πίσω του βρίσκεται ένα μνημείο με ένα orc το οποίο είναι ο χαρακτήρας που έπαιζε ο Michel στην beta του WoW pixel προς pixel.

Άσχετο βέβαια με την όλη συζήτηση που γίνεται αλλά αρκετά ενδιαφερον και ωραίο info :-D

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το game και νομίζω σε αυτό το τιτλο βλέπουμε πόσο ταλαντούχα είναι η blizzard να δημιουργεί ανεπανάληπτα game. Το ταλέντο τους δεν είναι τόσο στο να δημιουργούν ιστορίες αλλά στο πως τις σερβίρουν αυτές τις ιστορίες και στο φοβερό gameplay τους.

Γενικά τα strategy δεν είναι το είδος μου αλλά το starcraft το κατευχαριστήθηκα. Μου άρεσε που σε κάθε mission έπρεπε να χαράξεις κάποια στρατηγική για την βγάλεις αλλιώς δεν είχες καμια πιθανότητα να την βγάλεις. Φοβερά ισσοροπημένο gameplay.

Οι καλύτερες στιγμές του νομίζω ήταν τα τέσσερα protoss mission με το επικό τελευταίο massive καθώς και οι τελευταίες αποστολές ιδίως αυτές με την μικρή ομάδα. Σε αυτές τις αποστολές μου θύμισε λίγο το gameplay του warhammer. Φοβερά δύσκολη και η τελευταία αποστολή και μου πήρε αρκετές φορές για να την τελειώσω.

Οπώς είπα και πριν το ταλέντο της blizzard είναι να πέρνει κλισέ ιστορίες και να τις σερβίρει ομόρφα. Στην περίπτωση του starcraft έχουμε ένα story γεμάτο κλισέ και είναι σαν καουμπόικη αμερικάνικη ταινία στο διάστημα. Και όμως αυτό το πράγμα η blizzard μπόρεσε και το παρουσίασε τέλεια.

Multiplayer δεν θα παίξω γιατί δεν το έχω με τίποτα στα strategy απλά θα περιμένω να βγούν τα επόμενα επισόδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...