Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 τι εννοείς κάνα τρόπο για skirmish?
Cue Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλά το achievement The Best Defense… Destroy 4 Zerg Hatcheries in the “Zero Hour” mission on Hard difficulty. δεν υπάρχει ffs. Δε ξέρω πόσες φορές έχω παίξει την πίστα και με διαφορετικά strategy.
Cue Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλά το achievement The Best Defense… Destroy 4 Zerg Hatcheries in the “Zero Hour” mission on Hard difficulty. δεν υπάρχει ffs. Δε ξέρω πόσες φορές έχω παίξει την πίστα και με διαφορετικά strategy.
poihths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 τι εννοείς κάνα τρόπο για skirmish? τo game αποτι είδα δεν εχει επιλογη για skirmish mode παρα μονο για campaign εχω δει σε 2-3 σιτες να συζητάνε γia skirmish mode με καποια patch ξέρει κανένας τπτ παραπάνω;
poihths Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 τι εννοείς κάνα τρόπο για skirmish? τo game αποτι είδα δεν εχει επιλογη για skirmish mode παρα μονο για campaign εχω δει σε 2-3 σιτες να συζητάνε γia skirmish mode με καποια patch ξέρει κανένας τπτ παραπάνω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 προφανώς και έχει επιλογή για skirmish, λέγεται Play with AI
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 προφανώς και έχει επιλογή για skirmish, λέγεται Play with AI
greeneye Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 μπορει καποιος να μας πει αν ξερει αυτα τα points που εχει στις καταταξεις πως προκυπτουν και το ρολο τους? Ποσους ποντους παιρνουμε με νικη ποσους με ηττα κτλ? οποιος γνωριζει και δε βαριεται ας γραψει. ευχαριστω προκαταβολικα.
greeneye Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 μπορει καποιος να μας πει αν ξερει αυτα τα points που εχει στις καταταξεις πως προκυπτουν και το ρολο τους? Ποσους ποντους παιρνουμε με νικη ποσους με ηττα κτλ? οποιος γνωριζει και δε βαριεται ας γραψει. ευχαριστω προκαταβολικα.
Yperaspisths Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Τελειωσα το campaign και ψηφιζω το καλυτερο cinematic το card to play. Δεν δοκιμασα να παιξω καν online,γιατι ειμαι τελειως ασχετος. Δεν χρησιμοποιω ακομα καν macro kai micro. Βλεπω στο youtube κατι τυπους να κανουν 200 κινησεις το λεπτο, να φτιαχνουν στρατους αστραπιαια και να εχουν tactics(να βγαζεις vikings αν εχει ο αλλος banshees κ.τ.λ) Μιλαμε αυτο το παιχνιδι ειναι επιστημη. Πρεπει να ριξεις πολυ εξασκηση για να γινεις καλος. Το WoW φανταζει παιχνιδακι μπροστα του(το ξερω οτι ειναι διαφορετικου στυλ παιχνιδια)
SomnusRX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 μπορει καποιος να μας πει αν ξερει αυτα τα pointsπου εχει στις καταταξεις πως προκυπτουν και το ρολο τους? Ποσους ποντους παιρνουμε με νικη ποσους με ηττα κτλ? οποιος γνωριζει και δε βαριεται ας γραψει. ευχαριστω προκαταβολικα. Μπες μεσα στο help section...εκει τα εξηγει αναλυτικα. To bonus pool παντως αν βαριεσαι να ψαχνεις εχει να κανει με το ποσο συχνα παιζεις ..Αν παιζεις συνεχεια μικραινει , αν κανεις 1 παιχνιδι το μηνα μεγαλωνει. Ειναι οι ποντοι που προστιθενται στα Wins σου σαν μπονους..Ετσι μπορεις να εισαι casual παιχτης και να πιασεις κορυφη
skarpelos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Υπαρχει εδω στην Ελλαδα καποιο καταστημα που να πουλαει PC/MAC DVD?Επισης,επειδη δεν το διευκρινιζουν,αν το κατεβασω απο το site της Blizzard θα ειναι μονο για PC ή και για MAC?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 το dvd που είναι για pc κάνει και για mac, άρα από όπου και να το αγοράσεις θα είσαι ok...
xctaek21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Τελειωσα το campaign και ψηφιζω το καλυτερο cinematic το card to play. Δεν δοκιμασα να παιξω καν online,γιατι ειμαι τελειως ασχετος. Δεν χρησιμοποιω ακομα καν macro kai micro. Βλεπω στο youtube κατι τυπους να κανουν 200 κινησεις το λεπτο, να φτιαχνουν στρατους αστραπιαια και να εχουν tactics(να βγαζεις vikings αν εχει ο αλλος banshees κ.τ.λ) Μιλαμε αυτο το παιχνιδι ειναι επιστημη. Πρεπει να ριξεις πολυ εξασκηση για να γινεις καλος. Το WoW φανταζει παιχνιδακι μπροστα του(το ξερω οτι ειναι διαφορετικου στυλ παιχνιδια) βασικα , αμα παιξεις starcraft οσο εχεις παιξει και wow θα γινεις mega pro Standard, δεν ξέρω για σένα (εννοώ δεν ξερω ποσο εχεις παιξει wow) αλλά για μενα ειναι standard...με 200+ days played απο εκει και περα ολα τα μαθαίνεις __ Απλα το θεμα ειναι οτι για να γινεις κορυφαιος παίκτης πρεπει να εχεις καθαρό μυαλο , και να σου κόβει, να εισαι γρηγορος, επίσης να εισαι πολυμήχανος και να μην κολλάς.. κατα την αποψη μου...αλλιος θα φτασεις ως ενα επιπεδο μετριου παιχτη που θα νικαει τους noobαδες αλλα μεχρι εκει
skarpelos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εχει καποιος να μου δωσει ενα απο τα trial serials?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα