Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο ητανε... χαχα

By the way ψαχνω για 2v2 teammate..αν κανεις ενδιαφετεται.

Τωρα ξεκινησα να ασχολουμαι με το MP του SC2 , μονο campaign στο SC1..οποτε ακομα μαθαινω αρκετα. Αλλα θελω να προσπαθησω σοβαρα για κατι καλο. Οποιος θελει ας με κανει friend.

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/360915/1/Metu/

Thanks

Δημοσ.

Καλο ητανε... χαχα

By the way ψαχνω για 2v2 teammate..αν κανεις ενδιαφετεται.

Τωρα ξεκινησα να ασχολουμαι με το MP του SC2 , μονο campaign στο SC1..οποτε ακομα μαθαινω αρκετα. Αλλα θελω να προσπαθησω σοβαρα για κατι καλο. Οποιος θελει ας με κανει friend.

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/360915/1/Metu/

Thanks

Δημοσ.

Παιδιά σόρυ δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά να πώ πως στο insane AI υπάρχει mineral hack.Κάθε φορά που επιστρεφει κάποιο drone/scv/probe απο κανονικό mineral patch δεν φέρνει 5 αλλά 7 minerals.Είδα ένα replay μου και το κατάλαβα.

Δημοσ.

Παιδιά σόρυ δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά να πώ πως στο insane AI υπάρχει mineral hack.Κάθε φορά που επιστρεφει κάποιο drone/scv/probe απο κανονικό mineral patch δεν φέρνει 5 αλλά 7 minerals.Είδα ένα replay μου και το κατάλαβα.

Δημοσ.

οσον αφορα για την αμυνα που μιλήσατε

πετυχενει μερικες φορες , σε περιπτωση που αλλος ειναι ψιλο noobas δεν εχει επεκταθει και σου κανει επιθέσεις και χασει πολυ στρατο

βεβαια σε περιπτωση που μολις χασει τον στρατο δεν του κανεις εσυ επιθεση και συνεχίσεις να αμύνεσαι καποια στιγμη θα χάσεις :lol::lol::lol:

Δημοσ.

οσον αφορα για την αμυνα που μιλήσατε

πετυχενει μερικες φορες , σε περιπτωση που αλλος ειναι ψιλο noobas δεν εχει επεκταθει και σου κανει επιθέσεις και χασει πολυ στρατο

βεβαια σε περιπτωση που μολις χασει τον στρατο δεν του κανεις εσυ επιθεση και συνεχίσεις να αμύνεσαι καποια στιγμη θα χάσεις :lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...