Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε καλα το πρωτο δεν πολυηταν σποιλερ γιατι δεν πολυεξηγειται στο single, απο starcraftwiki τα βλεπεις.

Το δευτερο ηταν λιγουλακι :P

προφανως τον σκοτωσε γιατι ηταν προδοτης

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχει το τιμημένο το downvote να "καθαρίζουμε" μόνοι μας?

Ευτυχώς που το τέλειωσα μόλις χθες.

Δημοσ.

Δημοσ.

Να μια καλή ιδέα για τις προτάσεις του φόρουμ /offtopic

(κανένας head Admin ακούει;;;) :X

On the up side,

αν και είμαι Newbie στα RTS Ομολογώ είναι από τα games που κρατάν το ενδιαφέρον ΕΙΔΙΚΑ @ multi. μπορεί να είμαι bronze κτλπ, αλλά το παλεύω.

Scenario wise ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στα expations. :mrgreen:

Δημοσ.

Να μια καλή ιδέα για τις προτάσεις του φόρουμ /offtopic

(κανένας head Admin ακούει;;;) :X

On the up side,

αν και είμαι Newbie στα RTS Ομολογώ είναι από τα games που κρατάν το ενδιαφέρον ΕΙΔΙΚΑ @ multi. μπορεί να είμαι bronze κτλπ, αλλά το παλεύω.

Scenario wise ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στα expations. :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ πάλι ΜΟΛΙΣ το τελείωσα! Πολύ φθηνά τη γλίτωσα (αν και πλέον είναι μέσα σε spoiler tags, ευχαριστούμε kostacurtas).

Επικό το σενάριο στο campaign! Μου άρεσε πάρα πολύ. Η Blizzard όπως πάντα δίνει ρέστα. Και σε σκηνοθεσία, και σε voice acting και σε ατμόσφαιρα (κυρίως). Είχα συνεχώς την αίσθηση ότι συμμετέχω σε ταινία.

Άξιος διάδοχος του original StarCraft πάντως. Μπράβο!

Δημοσ.

Εγώ πάλι ΜΟΛΙΣ το τελείωσα! Πολύ φθηνά τη γλίτωσα (αν και πλέον είναι μέσα σε spoiler tags, ευχαριστούμε kostacurtas).

Επικό το σενάριο στο campaign! Μου άρεσε πάρα πολύ. Η Blizzard όπως πάντα δίνει ρέστα. Και σε σκηνοθεσία, και σε voice acting και σε ατμόσφαιρα (κυρίως). Είχα συνεχώς την αίσθηση ότι συμμετέχω σε ταινία.

Άξιος διάδοχος του original StarCraft πάντως. Μπράβο!

• Super Moderators
Δημοσ.

το thumbs down θα εξαφανιστεί σιγά σιγά σύμφωνα με τον HAL, θα μείνει μόνο το thumbs up...

• Super Moderators
Δημοσ.

το thumbs down θα εξαφανιστεί σιγά σιγά σύμφωνα με τον HAL, θα μείνει μόνο το thumbs up...

Δημοσ.
Και ειδικα στα μικρα league το 85% των matches ειναι αυτο ακριβως. Καθομαστε στην βαση μας (στην οποια φυσικα και εχουμε βαλει παντου missile tourrets και εννοειται πως δεν το συζητω για την εισοδο), φτιαχνουμε στρατο και γαμαμε τον zerg. :P

Αυτοί που περιγράφεις πρέπει να γίνουν βούτυρο στο ψωμί σου. Ειδικά αν ο άλλος χαλάει τα λεφτά του γεμίζοντας τον τόπο με static defenses.

Βεβαια πιστευω πως εχω καταλαβει την βλακεια μου. Τους αφηνω ησυχους να κανουν το παιχνιδι τους.

Ακριβώς. Στέλνεις scout, βλέπεις τι κάνει ο άλλος, στρατό και ντού !

Δημοσ.
Και ειδικα στα μικρα league το 85% των matches ειναι αυτο ακριβως. Καθομαστε στην βαση μας (στην οποια φυσικα και εχουμε βαλει παντου missile tourrets και εννοειται πως δεν το συζητω για την εισοδο), φτιαχνουμε στρατο και γαμαμε τον zerg. :P

Αυτοί που περιγράφεις πρέπει να γίνουν βούτυρο στο ψωμί σου. Ειδικά αν ο άλλος χαλάει τα λεφτά του γεμίζοντας τον τόπο με static defenses.

Βεβαια πιστευω πως εχω καταλαβει την βλακεια μου. Τους αφηνω ησυχους να κανουν το παιχνιδι τους.

Ακριβώς. Στέλνεις scout, βλέπεις τι κάνει ο άλλος, στρατό και ντού !

Δημοσ.
AHAHahAHAha.

FOR FUCKS SAKE!

Τα'πιε ολα ο τυπος. Ο holding zealot στο choke ειναι imba. Στο t2 βαζεις DT για να σπασεις πλακα.

Παντως tbh σε εσωσε οτι "εκλεισες" το choke. Ισως ησουν και λιγο τυχερος στο scouting. :lol:

wp.

Δημοσ.
AHAHahAHAha.

FOR FUCKS SAKE!

Τα'πιε ολα ο τυπος. Ο holding zealot στο choke ειναι imba. Στο t2 βαζεις DT για να σπασεις πλακα.

Παντως tbh σε εσωσε οτι "εκλεισες" το choke. Ισως ησουν και λιγο τυχερος στο scouting. :lol:

wp.

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=45-59VYDyjc[/ame]

Λοιπόν τρελό γέλιο το βιντεάκι, σας παρακινώ να δείτε παιχνίδια καλών παιχτών στο Youtube. Είναι πολύ διασκεδαστικά και επιμορφωτικά. Προτείνω τα κανάλια του Hunterstarcraft και HuskyStarcraft.

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=45-59VYDyjc[/ame]

Λοιπόν τρελό γέλιο το βιντεάκι, σας παρακινώ να δείτε παιχνίδια καλών παιχτών στο Youtube. Είναι πολύ διασκεδαστικά και επιμορφωτικά. Προτείνω τα κανάλια του Hunterstarcraft και HuskyStarcraft.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...