Papman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/283440738?page=1 Things in Starcraft 2 that Science says can be true Πολύ ενδιαφέερον!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Το χω δοκιμασει το 6pool 4-5 φορες. Τις 3 εποιασε (2 zerg, 1 terran), την αλλη βρηκα ετοιμα zerglings να με περιμενουν (ειχε κανει και αυτος 6pool ) και την τελευταια δεν θυμαμαι. Παιζει να το'χω δοκιμασει και αλλες φορες βεβαια, τις οποιες δεν πετυχε αλλα καταφερα να τους φτασω σε οικονομια εν τελει. Περα απο καποιες ανοητες γρηγορες ηττες ειτε απο cannon rush, zealot rush, marine rush, bunker rush και οτι αλλο σκατοrush υπαρχει, μεχρι το end game ειμαι αρκετα καλος. Στο end game ομως χανω τον μπουσουλα. Επαιζα silver league (rank 30κατι) και επεσε στο bronze γιατι τα 2/3 παιχνιδια που φτανουν end game τα χανω. Δεν ξερω ρε γαμωτο τι φταιει. Εχω απειρα resources αλλα δεν μπορω να κουμανταρω ολον τον χαρτη (σχεδον παντα καταληγω να εχω φταιξει τουλαχιστον 5-6 hatcheries). Εχω μπουχτησει απο τα mass battlecruisers των terran. Σοβαρα ομως, τα εχω σιχαθει. Βεβαια πιστευω πως εχω καταλαβει την βλακεια μου. Τους αφηνω ησυχους να κανουν το παιχνιδι τους. Αντιθετως, αν κανω συνεχεια harass (ποσο λατρευω το baneling bust ) θα τους εχω σε εγρηγορση και θα χαλανε λεφτα σε διαφορες μικρομαλακιες. Αλλα και παλι σιγουρα τις περισσοτερες φορες το παχνδιδι θα φτανει σε 200/200 armies. Και εκει τι κανω? Εχω διαβασει (και εχω δει και τα διαφορα rage του IdrA ) οτι ειναι ψιλο ub τα games ΖvT γιατι ο Terran απλα καθεται στην βαση του μεχρι να φτασει 200/200 οπου και εχει το πανω χερι. Και ειδικα στα μικρα league το 85% των matches ειναι αυτο ακριβως. Καθομαστε στην βαση μας (στην οποια φυσικα και εχουμε βαλει παντου missile tourrets και εννοειται πως δεν το συζητω για την εισοδο), φτιαχνουμε στρατο και γαμαμε τον zerg.
klainmaingr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Muta spam? Τρομερά ευέλικτα και όταν είναι σε μάζες, υπερθανατηφόρα ^^
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Το χω δοκιμασει το 6pool 4-5 φορες Εγω οταν ειδα το επιπεδο στο silver league το οποιο ηταν πολυ χαμηλο, εκανα μονο 6pool για να τελειωνω γρηγορα τις μαχες, στο 4λεπτο δηλαδη. Ανεβηκα στο golden μονο με 6pool, με 10 παιχνιδια. Απο golden και πανω το 6ποολ πιανει 1 στις 4 φορες, γιατι ολοι πανε και κλεινουν την εισοδο, και φυσικα χανεις. Αρα το 6ποολ απο golden και πανω δεν υπαρχει σαν τακτικη
alan2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) οι zerg δεν δημιουργήθηκαν απο τους Xel Naga? η απλώς πήραν τη τελική τους μορφή χαρη σε αυτούς? Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2010 από kostacurtas
morgoth666 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Και οι Zerg και οι Protoss εγιναν genetically boosted απο τους Xel'Naga, δεν τους δημιουργησαν αυτοι. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2010 από kostacurtas
alan2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Γιατί ο raynor αφου εσωσε τη κεριγκαν σκότωσε τον tychus? Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2010 από kostacurtas
headbanger Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 spoiler tags αδερφέ . όχι για μένα για αυτούς που δεν το παίξανε/φτάσανε ως εκεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 άνοιωθος όμως...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 άνοιωθος όμως...
morgoth666 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ε καλα το πρωτο δεν πολυηταν σποιλερ γιατι δεν πολυεξηγειται στο single, απο starcraftwiki τα βλεπεις. Το δευτερο ηταν λιγουλακι προφανως τον σκοτωσε γιατι ηταν προδοτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα