dark_banishing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δυο φορές να παίξεις skirmish απέναντι στο pc είσαι καλύτερος παίκτης από ότι αν τερματίσεις 100 φορές το campaign. Το campaign όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά σε κάνει χειρότερο παίκτη.. Σε όλες τις πίστες σε βάζει να παίζεις άμυνα, ακριβώς δηλαδή ότι δεν πρέπει να κάνεις online. Και όλα αυτά τα γράφω ενώ μόλις έχασα από έναν Ρ#^#$%@$^ terran που έχτισε bunker στη βάση μου.. Δεν μας έφτανε το cannon rush τώρα μας την κάνουν και οι terran !
Strategos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εγώ το αγόρασα πριν καμία βδομάδα είχα παίξει στην beta δεν πηγα καλα στα placement και μπηκα bronze league. Mετα αρχησα το campaign το τερματισα προχτες και συνεχισα το multi πηγα silver league στην αρχη εχασα 5 φορες συνεχομενα απο την επομενη μερα αρχησα να εχω ενα 50% και σημερα ημουν τυχερος αφου κερδισα 11 παιχνιδια συνεχομενα μεχρι που εχασα πριν λιγο το τελευταιο και ειμαι rank 5, ο σκοπος μου ειναι να παω gold league μιας και ολοι που ψαχνετε για team match θελετε gold αλλα το βλεπω δυσκολο μιας και δεν γνωριζουμε πως αλλαζεις league στο bronze 3-4 νικες εκανα και με πηγα silver ενω ημουν 20στος, τωρα ειμαι 5πτος αλλα δεν το βλεπω. edit: Ξεχασα να πω οτι παιζω μονο random.
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δυο φορές να παίξεις skirmish απέναντι στο pc είσαι καλύτερος παίκτης από ότι αν τερματίσεις 100 φορές το campaign. Το campaign όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά σε κάνει χειρότερο παίκτη.. Σε όλες τις πίστες σε βάζει να παίζεις άμυνα, ακριβώς δηλαδή ότι δεν πρέπει να κάνεις online. Και όλα αυτά τα γράφω ενώ μόλις έχασα από έναν Ρ#^#$%@$^ terran που έχτισε bunker στη βάση μου.. Δεν μας έφτανε το cannon rush τώρα μας την κάνουν και οι terran ! Δεν γνωρίζω για το sc2, αλλά συνηθίζεται στα RTS στο campaign να υπάρχει μια ισορροπία (όσο γίνεται) στο offence/defense/stand alone.
Strategos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δέν αντιλέγω οτι το campaign σε βάζει στο κλίμα και σου δίνει μια ιδέα για τις δυνατότητες που έχουν οι μονάδες,όταν όμως μεταβαίνεις στο multi και βλέπεις πχ.οτι το siege tank δέν έχει artillery δυνατότητες ή το Banshee δέν έχει cloak και οτι και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να επενδύσεις χρόνο/minerals για research,ε...καταλαβαίνεις οτι single/multi δέν έχουν καμιά επαφή... εγω επαιξα 1 μηνα beta ειδα πολλες στρατηγικες και οταν τερματισα τωρα το campaign ειδα οτι σου μαθαινει πραγματα και για το multi. Πχ για να φας τα photocannon θες siege tank , οτι καθε unit ειναι σημαντικο, οτι τους dark templar του βλεπουν τα anti air και πολλα αλλα. Δηλαδη αν το δεις σαν ενα tutorial μια χαρα ειναι η μονη διαφορα που εχει ειναι οτι καποια unit δεν υπαρχουν στο multi ή δεν υπαρχουν καποια skill τους δεν ειδα μεγαλες διαφορες.
morgoth666 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 To SP σου μαθαινει καποια βασικοτατα πραγματα, πχ τα tech trees, τι κανουν οι μοναδες, τι δινει το καθε κτιριο κτλ. Απο εκει και περα για να αναπτυξεις την στρατηγικη του MP (ειναι αρκετα διαφορετικο playstyle απο το SP) πρεπει να παιξεις τα challenges και καμποσα Vs AI, οταν εισαι σε θεση να κερδισεις Very Hard (χωρις cheesia ) τοτε εισαι ετοιμος να ξεκινησεις MP κατα την ταπεινη μου αποψη.
greeneye Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 παντως το να μην υπαρχουν καποια πραγματα στο multi απο δυνατοτητες το θεωρω μαλακια αφου ενας που εχει παιξει campaign σιγουρα θα τα "ψαχνει" στο multi. αυτο σιγουρα ειναι ενα μειον. Ποιος ειναι ο λογος ομως? Να ρωτησω και κατι ολους εσας που εχετε παιξει ηδη αρκετα multi. Ποσα απο τα 50 unraked παιξατε πριν να πατε σε μαχες με rank?!
morgoth666 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Καποιες μοναδες και upgrades που εχει στο Single θα ηταν φοβερα unbalanced στο multi, αυτος ειναι ο λογος. Εγω δεν επαιξα καθολου practice league αλλα ειχα καμια κατοσταρα games στο beta οποτε τα βασικα τα ηξερα.
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ο λογος ειναι ενας το BALANCE αν υπαρχουν πολλα units ειναι και πιο δυσκολο να γινει balance και η τυχη θα παιζει μεγαλο ρολο αν σου πεσουν τα unit ο αντιπαλος δεν θα παρει το νομιμο advantage που πρεπει αν δεν ξερει πανω κατω τι θα βγαλεις.Η blizzard στη beta αλλαζε μονο νουμερα επι 5 μηνες για να πετυχει εστω αυτο που πετυχε.
greeneye Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 αν κρινω απο το TOP 20 παιδια ομως τα εχει παει περιφημα αφου εχει απο ολες τις φυλες και στις πρωτες θεσεις και σε ολες! Βεβαια ο πρωτος εχει terrans αλλα αυτο δε σημαινει οτι πλεονεκτουν κιολας! Αν ηταν ομως οι πρωτοι 5 με ιδια φυλη τοτε ναι κατι δε θα πηγαινε καλα! Μαλιστα ενας εχει και random και ειναι στο τοπ20 ! γαματος. Νομιζω οτι πετυχε ηδη το στοχο της η απλα ειναι παρα παρα πολυ κοντα και θα παιξει με λεπτομερειες στις λεπτομερειες. Οσο για το φιλο μας παραπανω που ειπε οτι το campaign σε βαζει να κανεις ΜΟΝΟ αμυνα διαφωνω ριζικα. Η απαντηση ειναι παιζοντας το game. Απλα σε κανει να παιζεις ΚΑΙ αμυνα ξεκινοντας πολλες φορες απο εκει...αμα εισαι ΤΣΙΤΣΟΣ αλλωστε τι να την κανεις την επιθεση?! Εξαλλου αν κανεις μια καλη αμυνα και εχεις μοναδες τοτε σχεδον σιγουρα τον εχεις κανει αλοιφη τον αντιπαλο αφου λιγοι πρεπει να ειναι αυτοι που αφηνουν ικανοποιιτικο αριθμο μοναδων αμυνας. Σιγουρα παντως αν ξερεις να επιτεθεις σωστα εχεις πλεονεκτημα αλλα αν ξερεις να αμυνθεις τοτε εχεις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πλεονεκτημα για μενα. Να ρωτησω και κατι τωρα,στο skirmish εχει οτι ακριβως και στο multi ? Εννοω ιδιες "περιορισμενες" μοναδες? η στο skirmish τα εχει ΟΛΑ και στο multi me περικοπες? Μια αλλη απορια που εχω ειναι γιατι αν τα εβαζε ΟΛΑ η εταιρεια στο multi δε θα μπορουσε να υπολογισει πολυ καλα το balance? toso δυσκολο? τοσο αδυνατο ειναι? ευχαριστω
morgoth666 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Καποιες μοναδες ειναι απλα imbalanced επιτηδες, γιατι αλλες καταστασεις αντιμετωπιζεις στο Campaign. Σκεψου πχ Perdition towers στο μουλτι η Tech reactors και τα Marauders η τα Battlecruisers να βγαινουν δυο-δυο, θα ηταν τραγικα Overpowered και αν ηθελαν να τα κανουν balance με τα αλλα races ουσιαστικα θα επρεπε να ξανασχεδιασουν το παιχνιδι απο την αρχη
LuNaTiC Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 δεν υπαρχει αμυνα στο multiplayer γιατι πολυ απλα ο αλλος θα σου παρει ολα τα resources ολου του χαρτη οσο εσυ αμυνεσαι και δεν μπα να εισαι πολυ καλυτερος παιχτης και αμυνεσε ΑΡΙΣΤΑ καποια στιγμη θα σε νικησει εχοντας να βγαλει πιο πολλα unit με upgrades και οτι σχετικο...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ που μου θυμίσατε γιατί δεν παίζω multiplayer. Είχα μπει σε σκέψεις να ξεκινήσω μετά το campaign, αλλά μπα...
Cue Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μεγάλη τσοπα το final mission σε hard against flyers. Leviathan FFS! Την έχω παίξει πόσες φορές με διαφορετικό strategy κάθε φορά. Όχι δε το κατεβάζω στο normal. Είμαι μαζόχας. Το τέλειωσα το τιμημένο! Έφτησα πολύ αίμα στην τελευταία πίστα hard με flyers αλλά έκανα μέχρι και το Aces High Achievement. Καθώς και 29 Levels Hard. Κόόόόόόόλαση Έπος. Bring on the heart of the swarm!
tzitzikas1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 καλημέρα μία ερώτηση. χτες ένας φίλος με έδωσε το trial key των 7 ωρών. εγώ που το έχω κατεβασμένο από internet όχι όμως από τη σελίδα της blizzard θα μπορώ να το παίξω με το trial key multiplayer;δεν πιστεύω να με πετάξει έξω έτσι;;
headbanger Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ που μου θυμίσατε γιατί δεν παίζω multiplayer. Είχα μπει σε σκέψεις να ξεκινήσω μετά το campaign, αλλά μπα... adjust-adapt-overcome αυτό είναι το multi ενός RTS τίτλου. τώρα αν εσύ θες να κλείνεσαι με 2 units πίσω από τα κτίρια δεν νικάς έτσι ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ το campaign σου δείχνει βασικά πράγματα για units και τα utilities τους. για να εξασκηθείς δοκίμασε τα μικρά side missions που στα μαθαίνουν πολύ καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα