BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εξαρταται το παιχνδι και κυριως το ειδος του. Τα' παν και πριν ωρε. Ας πουμε σε παιχνιδια οπως το Modern Wardare και το Bad Company δεν νομιζω να ενδιαφερει τον αγοραστη το σεναριο (την πλειοψηφια των αγοραστων τουλαχιστο).
morgoth666 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ναι το time to kick ass and chew gum ηταν κλεμμενη ατακα, που το βρηκες ρε θηριο? Αποκλειεται να ηταν αναφορα σε αλλο game, δεν κανει τετοια πραγματα ποτε η Blizzard. Μην σου πω οτι το Belf που χορευει μεσα στο Hyperion ειναι επειδη βαρεθηκαν να σχεδιασουν μοντελο γυναικας και πιστεψαν οτι θα περασει απαρατηρητο. Lunatic γι'αυτο δεν εχω ασχοληθει με random και με team γενικοτερα, δεν ξερεις τι φρουτο θα σου βαλει σαν teammate, respect που μπηκες Platinum! Οσο για το σεναριο μην το δενετε κομπο οτι ολα ειναι οπως φαινονται εκ πρωτης οψεως
remalis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 1. πεθανα στο γελιο με τη διαφημιση του cd ενος tauren metal band, hahahah includes songs : so long tarsonis, rogues do it from behind 2. έχω μια σύνδεση ιντερνετ cosmote on the go, έχει δοκιμάσει κανείς multiplayer να μου πει αν θα χω προβλήματα με αποσυνδέσεις και lag? (τα οποία έχω συνέχεια στο wow και έφτασα σε σημειο να σταματησω να παιζω) Και μαλιστα θελουμε να παιζουμε 2 ατομα απο τη ιδια σύνδεση.
greeneye Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 εγω ακολουθω αλλη στρατηγικη γενικα...πρωτα θα το μηδενισω στο normal ΟΛΟ το game ασχετως ποια achievement θα πετυχω και αφου ποια το εχω τελιωσει μετα θα ασχολιθω και με multi αλλα και με το ξαναπαιξω μια μια τις πιστες μεχρι να πετυχω ΟΛΑ τα achievement. Οποτε σιγουρα θα παιξει και πολυ hard.
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 και εγω θα συμφωνησω με τον green . Ετσι το πηγαινω . Δεν παιζω πολυ No time μονο κανα 5-6 ωρες την βδομαδα . Παιζω και wow αν και 29 / 8 ληγει και δεν κανω ανανεωση για να ασχοληθω μονο με sc2 μεχρι το cataclysm στο οποιο σαν beta tester δεν εχω και καλη γνωμη για να παιξω οταν με το καλο βγει . Μαλλον επειτα απο 5 1/2 χρονια ηρθε το τελος του . Sc2 μεχρι το D3 το κοβω . Οσο για το cosmote on the go και 2 χρηστες μαζι καλυτερα μην το δοκιμασεις
LuNaTiC Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Green... μην το καθυστερεις τοσο.. χωσου και παιξε και multiplayer... συντομα θα μπεις στην πριζα να ανεβαινεις leagues και να γινεις καλυτερος παιχτης... Καλο το campaign ... αλλα για μια αντε δυο φορες το πολυ @Morgoth Tx mate !!! Απο χτες ειμαι πλεον Diamont στο 4vs4 ενω στο 3vs3 ειμαι πανω απο δυο βδομαδες GOLD RANK 1 και δεν με κανει Promote με τπτ εχω 100 ποντους σχεδον διαφορα απο τον δευτερο δε ξερω τι συμβαινει !
dark_banishing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Στο multi η ιδέα να προσπαθούν να κρατάνε νίκες/ήττες 50-50 φαίνεται ωραία στην αρχή αλλά από ένα σημείο και μετά ξέρεις ότι αν κάνεις 3 ήττες θα παίξεις με κάποιον τελείως άσχετο.. Κάπως χαμένος χρόνος. Όσο για τα leagues οι διαφορές είναι χαοτικές. Φαντάζομαι πόσο newbie θα φαίνομαι σε όσους είναι diamond. Για το promotion πρέπει να παίζουν πολλά από πίσω. Δεν έχει είναι μόνο πόσοι πόντοι έχεις.
morgoth666 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Lunatic ειχε ποσταρει ο Σταθης στο αλλο φορουμ ενα ποστ απ ξενο φορουμ που ελεγε για το promotion, τσεκαρε το ειναι πολυ ενδιαφερον. Τουλαχιστον στο diamon οι random teammates νοιψθουν τιποτα? Εγω ημοθν σε καποια φαση για promotion (rank 3 gold) αλλα προφανω ανεβηκε πολυ το "κρυφο" rating και αρχισε να με πεταει με platinum, εκανα 7-8 συνεχομενες ηττες και ηρθα στα ισα μου Γενικως ενοειται οτι ο στοχος του καθε matchmaking ειναι οτι προσπαθει να σου δινει 50-50 matches, αλιως θα επαιζες απλα με random ατομα.
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Green... μην το καθυστερεις τοσο.. χωσου και παιξε και multiplayer... συντομα θα μπεις στην πριζα να ανεβαινεις leagues και να γινεις καλυτερος παιχτης...Καλο το campaign ... αλλα για μια αντε δυο φορες το πολυ @Morgoth Tx mate !!! Απο χτες ειμαι πλεον Diamont στο 4vs4 ενω στο 3vs3 ειμαι πανω απο δυο βδομαδες GOLD RANK 1 και δεν με κανει Promote με τπτ εχω 100 ποντους σχεδον διαφορα απο τον δευτερο δε ξερω τι συμβαινει ! Υπάρχει diamond στο 4v4 δηλαδή? Έχουμε κολλήσει με κάτι φίλους 1η θέση στο platinum εδώ και πόσα παιχνίδια, με 100 + πόντους διαφορά από τους δεύτερους και είχαμε καταλήξει να αναρωτιόμαστε μήπως δεν υπάρχει στα 4v4 diamond league. ---------- Προσθήκη στις 20:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:42 ---------- Καλή αρχή.. Μου φαίνεται δε τους φτάνουν τα λεφτά που πήραν από τις πωλήσεις και αυτά που θα πάρουν από τα expansions και κάνουν ότι μπορούν. Αν πάρει τέτοια τροπή το πράγμα, τα λέγαμε sc2.. "We wanted to let everyone know that in the near future we’ll be allowing everyone a chance to change their chosen StarCraft II character name for free. In some cases, people chose character names that don’t represent their usual multiplayer nicknames, as they were unaware of how the character names were being used. It’s important to us that everyone is represented by a name of their choosing in their multiplayer games, ladders, and on the forums and community site. In addition, beyond this initial free name change, we’ll be launching a service similar to the one we offer for World of Warcraft which will allow additional character name changes for a fee. We'll announce more details on how the free name change and additional paid character name changes will be implemented in the near future."
greeneye Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 παιδια εγω το εχω ξαναπει...ξεβρακωτος στο multi δεν παω! δεν ειναι θεμα να κανω 5 και 10 ηττες παραπανω αλλα να ξερω τις μοναδες ΟΛΕΣ στους terrans που παιζω, με ολες τις λεπτομερειες-κολπα και αναβαθμισειςκαι ας μη ξερω πολυ των αλλων 2 φυλων. Η αληθεια ειναι οτι ΒΙΑΖΟΜΑΙ να τελιωσω το campaign εστω και χωρις πολλα achievement ετσι ωστε να αρχισω τα multi! κανω υπομονη ομως...με γερες βασεις χτιζεται ενας καλος παικτης!
Tmark Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 κανω υπομονη ομως...με γερες βασεις χτιζεται ενας καλος παικτης! Η campaign δεν σε βοηθάει στο ελάχιστο στο να γινεις καλός παίκτης
greeneye Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Η campaign δεν σε βοηθάει στο ελάχιστο στο να γινεις καλός παίκτης λαθος κανεις πιστευω. Οταν καποιος παει αμεσως multi τοτε του ερχονται αποτομα ολα αφου δεν ξερει βασικες λεπτομερειες. Πεζοντας μεσα καταλαβαινεις σιγα σιγα και εμπειρικα ακομα τι ειναι δυνατο και τι αδυνατο και απεναντι σε τι. Δεν θελει παπαγαλια αλλα εμπειρια γενικα. Γενικα οτι παιζεις μεχρι να πας multi σιγουρα βοηθαει
Tenshi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δέν αντιλέγω οτι το campaign σε βάζει στο κλίμα και σου δίνει μια ιδέα για τις δυνατότητες που έχουν οι μονάδες,όταν όμως μεταβαίνεις στο multi και βλέπεις πχ.οτι το siege tank δέν έχει artillery δυνατότητες ή το Banshee δέν έχει cloak και οτι και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να επενδύσεις χρόνο/minerals για research,ε...καταλαβαίνεις οτι single/multi δέν έχουν καμιά επαφή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα