Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εσενα σε ενδιαφερει το σεναριο?! για να ακουσουμε γνωμες

γιατι εγω προσωπικα το σεναριο το εχω χ*σμενο!

οσο για αυτο που εγραψες καρασυμφωνω!

Για το SC που μιλάμε, εγώ 70% πλήρωσα για το Campaign να σου δώσω να καταλάβεις. Δεν το βλέπω καθόλου σαν "ζέσταμα" (άσχετα αν είναι), το βλέπω ως story.-

Για το BC2 από την άλλη, μόνο το 1% πήγε στο "σενάριο". Στο δε BF3 ο προυπολογισμός προβλέπει 0.1% για το σενάριο :-D.

Όπως είπε ο ikaruga, εξαρτάται το παιχνίδι.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εσενα σε ενδιαφερει το σεναριο?! για να ακουσουμε γνωμες

γιατι εγω προσωπικα το σεναριο το εχω χ*σμενο!

οσο για αυτο που εγραψες καρασυμφωνω!

Αν θέλω σενάριο βλέπω καμιά ταινία.

Πιστεύω τα σενάρια στα παιχνίδια είναι αφελή και γεμάτα κλισέ. Ντάξει όταν ήμουν 15 χρονών πορωνόμουν αλλά όχι πια..

Όσο για το starcraft το multi είναι πραγματικά απόλαυση ! Το single είναι καλό σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν, αλλά και πάλι μετριότητα θα το χαρακτήριζα.

Δημοσ.
Τέλειωσα το campaign (πριν φύγω αργότερα σήμερα για φαντάρος) και μία λέξη: ΑΞΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 1, ΑΛΛΑ!

Ποιανου είναι η φωνή που λέει στον Tucker να εκτελέσει την Keriggan; Του Valerian;

Του Emperor Mengsk

Που μπαίνεις φανταρος btw?

Δημοσ.
Αν θέλω σενάριο βλέπω καμιά ταινία.

Πιστεύω τα σενάρια στα παιχνίδια είναι αφελή και γεμάτα κλισέ. Ντάξει όταν ήμουν 15 χρονών πορωνόμουν αλλά όχι πια..

Όσο για το starcraft το multi είναι πραγματικά απόλαυση ! Το single είναι καλό σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν, αλλά και πάλι μετριότητα θα το χαρακτήριζα.

Σκεψου παιχνιδια οπως τα Deus Ex, System Shock, Mass effect, Baldurs Gate και φυσικα πολλα πολλα ακομα χωρις σεναριο ή με ενα κακο ή κλισε σεναριο.

Δημοσ.

Αν το FFVII δεν ειχε σεναριο θα ηταν ενα πολυ καλο game. Με το σεναριο (και τη μουσικη φυσικα) του ομως, ειναι το καλυτερο game που εχει βγει ποτε. :P

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε λες και το Starcraft 2 έχει κανένα σενάριο της πλάκας. Αφού ακόμα και αυτοί που λέτε πως δε φτάνει το StarCraft, παραδέχεστε ότι είναι καλό σενάριο.

Με έχετε βάλει στον τζόγο να το τερματίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΥΓ. Προσοχή στα Spoilers. Απλά το λέω. Αυτό που για κάποιους μπορεί να είναι προφανές, μπορεί να μην είναι για άλλους ή απλά να το υποπτεύονται και να μην κόβουν το χέρι τους.

Δημοσ.

Αυτα τα παιχνιδια κυριως στοχευουνε στο Multiplayer μερος τους, το οτι εχει καποιο Scenario καλο η κακο ειναι Bonus και οχι δεδομενο.

Δημοσ.

χμμ μολις τωρα καταλαβα οτι μπορει εγω να παιζω random 2vs2 αλλα η ομαδα που αντιμετωπιζω να μην ειναι random....αλλα "φιλοι"...

ψιλομπινια...αλλα δεν ξερω αν σου δινει και παραπανω ποντους αν κερδιζεις....λογικα...

Δημοσ.

Μεγάλη τσοπα το final mission σε hard against flyers.

Leviathan FFS!

Την έχω παίξει πόσες φορές με διαφορετικό strategy κάθε φορά.

Όχι δε το κατεβάζω στο normal. Είμαι μαζόχας.

Δημοσ.
Μεγάλη τσοπα το final mission σε hard against flyers.

Leviathan FFS!

Την έχω παίξει πόσες φορές με διαφορετικό strategy κάθε φορά.

Όχι δε το κατεβάζω στο normal. Είμαι μαζόχας.

εγώ έβγαλα off τα flyer στην προηγούμενη γιατί τα air units έχουν αντίπαλο και τα hydras. Γέμισα το τόπο με upgraded bunkers + marines + marauders, πίσω από τις δύο gates έβαλα καμιά 30αρια tanks σε siege mode + ascvs για repairs και πάλι στο τελευταίο ντου της Keri με το ζόρι κρατήθηκα από τη μεριά που ήρθε.

NORMAL πάντα.

Επίσης, όσοι το ανέπτυξαν, πόλλοι βοηθάνε και τα psi emmiters (ή κάπως έτσι) που κάνεις mind control τα zerg. Μέρικα τέτοια πίσω από τις defense lines και μόλις δείτε κανένα Ultralisk το κάνεις δικό σου και είσαι κομπλέ.

Αν έχεις psi emmiters, δοκίμασε να κάνεις mind control τα Leviathan ;)

Δημοσ.

ΤΑ Leviathan? Γιατί σκάει και άλλο μετά? :P

Άσε που δε νομίζω να το κάνεις mind control αυτό το beast.

Δημοσ.

ΤΑ Leviathan? Γιατί σκάει και άλλο μετά? :P

Άσε που δε νομίζω να το κάνεις mind control αυτό το beast.

δεν ξέρω, έτσι το είπα, τα alternatives scenarios θα τα παίξω στις άδειες

Δημοσ.

ναι δυστυχως οταν παιζεις random team μπορει να σε βγαλει και με pre-made ομαδες...

αλλη μια δυσκολια μεσα στις τοσες του RT ...

Δημοσ.
είσαι πολύ λάθος κατ εμέ ... εμένα με ενδιαφέρει αρχικά το gameplay και μετά το σενάριο αλλά και πάλι το έχω πολύ ψηλά στις επιλογές μου.

Yup +10 σε αυτό.

Ούτως η άλλως multi δεν προλαβαίνω να παίξω. Το παιχνίδι το πήρα 70% για το σενάριο και την συνέχεια απο το 1. Αποδείχτηκε βέβαια πιο εθιστικό απο ότι περίμενα σε challenges και vs AI και human αντίπαλο δεν λέω να αντιμετωπίσω ακόμα αν δεν σκίσω τα ζλιάκατα του ΑΙ πρώτα, αν και όταν προλάβω.

Δημοσ.
Yup +10 σε αυτό.

Ούτως η άλλως multi δεν προλαβαίνω να παίξω. Το παιχνίδι το πήρα 70% για το σενάριο και την συνέχεια απο το 1. Αποδείχτηκε βέβαια πιο εθιστικό απο ότι περίμενα σε challenges και vs AI και human αντίπαλο δεν λέω να αντιμετωπίσω ακόμα αν δεν σκίσω τα ζλιάκατα του ΑΙ πρώτα, αν και όταν προλάβω.

Αν δεν έχει σενάριο να σε κρατήσει το παιχνίδι πιο το νόημα να έχει και γ@μw τα gameplay?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...