LuNaTiC Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 οταν λες απιστευτα πραγματα τι εννοεις? Απο ΑΙΣΧΡΑ NOOBS που σου χαλανε το game με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ μπορεις να φανταστεις μέχρι και παίχτες που πραγματικα ξεχωριζαν μεσα στο game και σε κανανε να νιωθεις σιγουρια οτι αυτο το game δεν το χανεις... Βρισκω ατομα που δοκιμαζουν να κανουν cannon rush και μαλιστα οταν αποτυνχανουν να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια ...μενωντας μαλ***ς ... Τουλαχιστον τα μισα απο αυτα τα ατομα να βγαινανε μολις ξεκινουσε και να επαιζα εγω την βαση τους η καποιος αλλος θα τα ειχαμε κερδισει... Μερικοι δεν ειναι απλα ΚΑΚΟΙ αλλα στην ουσια παιζουν και εις βαρος σου
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Τέλειωσα το campaign (πριν φύγω αργότερα σήμερα για φαντάρος) και μία λέξη: ΑΞΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 1, ΑΛΛΑ! Θα προτιμούσα το παλιό στυλ που δεν διαλέγεις εσύ αποστολές, άλλα σου λέει το παιχνίδι με ποια σειρά θα τις παίξεις. Θα μπορούσανε πάλι να κρατήσουνε το Hyperion κτλ, αλλα να σου λένε αυτοί τη "βέλτιστη" σειρά για να προχωράει η ιστορία. Όπως στον κινηματογραφό ο σκηνοθέτης δεν σε αφήνει να διαλέξεις σκηνές δλδ, άλλα έχει γράψει ήδη ένα σενάριο και θέλει να το δεις όπως το σκέφτηκε αυτός. Σίγουρα σε ΟΛΕΣ τις αποστολές καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μία σύνδεση μεταξύ τους, άλλα you get the point. Πάντως, σε σύγκριση με το 1, που ήταν από την αρχή ως το τέλος epic, εδώ οι αρχικές αποστολές (που παίζεις μισθοφόρος & η επανάσταση είναι "slow today" κτλ) δεν είναι τόσο epic ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ, άλλα ΑΦΟΥ τελειώσεις το campaign και αναλογιστείς τι έχει γίνει για να φτάσεις ως το τέλος, κοιτώντας πίσω λες "κοίτα να δεις από που ξεκινήσαμε και που φτάσαμε!". Πάντως το SC2 γίνεται όντως EPIC (και ίσως περισσότερο από το 1) με τις αποστολές του Zeratul και βέβαια κορυφόνεται στον Char. H δε μυστική αποστολή προσθέτει επίσης πολλά ερωτηματικά + στοιχεία που δεν τα περιμένεις. Μερικές ερωτήσεις: Δλδ η Keriggan πλέον είναι άνθρωπος, νομίζω όχι μόνο ήταν αναμενόμενο άλλα και αυτό που "ζητούσε" το κοινό. Οι ήρωες πάντα διορθώνουν τα λάθη τους στα κλασσικά έπη και τις ταινίες, είτε αυτοθυσιαζομενοι για εξιλέωση (αυτό για την Keriggan -που δεν έγινε) είτε απελευθερούμενοι (Keriggan από Jim -που έγινε). Στα expansion όμως τι θα γίνει; Θα παίξουμε το ίδιο story χρονικά από Toss/Zerg view ή θα αντιμετωπίσουμε τον "Fallen One" και θα δωθούν απαντήσεις για τα υβρίδια; Επίσης, από την μυστική αποστολή συμπεραίνουνε ότι ο Mengsk γνωρίζει ΗΔΗ για τα υβρίδια και τα μελετάει ώστε να κατασκευάσει όπλα (βλ. το robot) ικανά για να αντιμετωπίσει, σωστά; Το θέμα ΠΩΣ το ξέρει και από ΠΟΤΕ. Στο Brood War (που δεν το τερμάτισα - είναι στην todo list!) γνωρίζω ότι στο τέλος υπάρχει ένας Duran που έκανε αυτήν την δουλεία, όχι για την Keriggan όπως νομίζαν όλοι, άλλα για "κάτι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαντάζεστε" (Fallen One όπως φαίνεται τώρα). Όταν ο Jim γυρνάει στην βάση του Char αφού παίξει μία από τις δύο αποστολές, παίρνει ένα dogtag ενός φίλου του -marine με μπλε στολή- ονόματι M.Kotthor ή κάπως έτσι. Ποιος είναι αυτός; Ποιανου είναι η φωνή που λέει στον Tucker να εκτελέσει την Keriggan; Του Valerian; Αυτά τα ολίγα, απαντήστε πριν τις 5.30 το βράδυ!
greeneye Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 lunatic αμα στην κανουν και φευγουν τι σε νοιαζει? δεν παιρνεις τι νικη κανονικα? η παιζει κατι αλλο που δεν ξερω?!!
LuNaTiC Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μιλαω για τους συμμαχους μου οι αντιπαλοι δε με ενδιαφερουν... Αρκει οι δικοι μου να παιζουν σωστα...κατι που στο random team ειναι σπανιο φαινομενο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δλδ η Keriggan πλέον είναι άνθρωπος, νομίζω όχι μόνο ήταν αναμενόμενο άλλα και αυτό που "ζητούσε" το κοινό. Οι ήρωες πάντα διορθώνουν τα λάθη τους στα κλασσικά έπη και τις ταινίες, είτε αυτοθυσιαζομενοι για εξιλέωση (αυτό για την Keriggan -που δεν έγινε) είτε απελευθερούμενοι (Keriggan από Jim -που έγινε). Εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί η Blizzard έχει εξιλέωση = death συνέχεια. Kαι το έχω ξαναπεί ότι ανακυκλώνει ιστορίες. Όπως τώρα που έχουμε πάλι 4ο big bad από αρχαίους καιρούς και δεν είναι playable race. Όταν ο Jim γυρνάει στην βάση του Char αφού παίξει μία από τις δύο αποστολές, παίρνει ένα dogtag ενός φίλου του -marine με μπλε στολή- ονόματι M.Kotthor ή κάπως έτσι. Ποιος είναι αυτός; Μάλλον κάποιος τυχαίος Marine, μια φάση noone gets left behind (έστω και νεκρός).
Aplostra Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Η κεριγκαν δεν γίνεται εντελώς άνθρωπος. Πολύ όμορφα γραφικά Ωραία ιστορία,δεν φτάνει ομως με την καμία αυτη του 1 Πολύ καλες προσθήκες(αναβαθμίσεις,επιλογές,μισθοφόροι κλπ) Πολύ καλη μουσική. Μου την έσπασε αυτο το το wild wild west το 2500μχ(μην μιλήσω περι περιστρόφου S&W).. Ότι το 3d ειναι απλά για να το βλέπεις. Δεν γίνεται χρηση του περιβάλλοντος(αλά wh40k) ΤΟ ΑΙ ειναι επιεικώς απαράδεκτο Το pathfinding των μονάδων ειναι για κλωτσιές Οι επιλογές οσον αφορα την συμπεριφορά των μονάδων ειναι απλα ανύπαρκτες. Τα περισσότερα βίντεο ηταν απλα έτσι για να'ναι(το σταρ1 ειχε απίστευτα βιντεα) Οι περισσότερες μονάδες ειναι κλεμμένες απο άλλα παιγνιδια,εκτός του wh40k φυσικά που το έχει κατάκλέψει. Ακόμα και οι ατάκες των ηρώων ειναι κλεμμένες απο ταινίες(time to kick ass and chew bubble gum) Δεν εχει να προσφέρει κατι στον χωρο των παιγνιδιών στρατηγικής(όπως έκαναν τa coh,daw1/2). 7/10 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2010 από Aplostra
ultralisk Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 aplostra μάζεψε λίγο την spoiler-ια που πέταξες...θα ξενερώσει κόσμος
greeneye Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μιλαω για τους συμμαχους μου οι αντιπαλοι δε με ενδιαφερουν...Αρκει οι δικοι μου να παιζουν σωστα...κατι που στο random team ειναι σπανιο φαινομενο α συμμαχοι? ελεοςςςςςςςςςςςς αμα σε κρεμανε ετσι! δικιο εχεις...κανονικα πρεπει να βαλουν δικλιδα,οποιος εγκαταλειπει να χανει περισοτερες απο 1 νικες,η κατι αλλο να βρουν!
Myro Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Σιγά τα spoiler ρε παιδιά. Το 1 δεν το έπαιξα αλλά στο 2 ήξερα τί θα γίνει πριν ακόμη φτάσω το campaign στη μέση. Φαντάζομαι δηλαδή κάποιος που ασχολήθηκε πιο σοβαρά... Εντάξει, καλούτσικο παιχνιδάκι, έστω και παλαιομοδίτικο αλλά το σενάριό του εντελώς προβλέψιμο και κλισέ.
greeneye Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ρε μαγκες ειλικρινα τωρα! ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?!?!?! εγω σαν gamer γουσταρω ενα game για ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ και ειδικα μεσω Ιντερνετ. Το προσφερει και με το παραπανω. ολα τα αλλα περιττευουν!!!!!!
alexzzz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ρε μαγκες ειλικρινα τωρα! ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?!?!?! εγω σαν gamer γουσταρω ενα game για ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ και ειδικα μεσω Ιντερνετ. Το προσφερει και με το παραπανω. ολα τα αλλα περιττευουν!!!!!! είσαι πολύ λάθος κατ εμέ ... εμένα με ενδιαφέρει αρχικά το gameplay και μετά το σενάριο αλλά και πάλι το έχω πολύ ψηλά στις επιλογές μου.
Stean_202 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 είσαι πολύ λάθος κατ εμέ ... εμένα με ενδιαφέρει αρχικά το gameplay και μετά το σενάριο αλλά και πάλι το έχω πολύ ψηλά στις επιλογές μου. +1 για μένα τουλάχιστον είναι το μισό παιχνίδι Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
dark_banishing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το campaign είναι για να ζεσταθούμε, όλα τα λεφτά είναι στο multi
ikaruga24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ρε μαγκες ειλικρινα τωρα! ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?!?!?! εγω σαν gamer γουσταρω ενα game για ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ και ειδικα μεσω Ιντερνετ. Το προσφερει και με το παραπανω. ολα τα αλλα περιττευουν!!!!!! Αναλογα το παιχνιδι ενα σεναριο ειναι το Α και το Ω και στην περιπτωση του Starcraft ειναι το μισο παιχνιδι.
greeneye Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το campaign είναι για να ζεσταθούμε, όλα τα λεφτά είναι στο multi εσενα σε ενδιαφερει το σεναριο?! για να ακουσουμε γνωμες γιατι εγω προσωπικα το σεναριο το εχω χ*σμενο! οσο για αυτο που εγραψες καρασυμφωνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα