Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Marines...

Πιστεψε με, τα Void Rays μπορει να σου φαινονται πολυ flashy αλλα αμα ο αλλος το καταλαβει οτι πας να το κανεις ειναι εντελως αχρηστα, ειναι τοσο ευκολα counterable που ειανι αναξια σχολιασμου.

Επισης το πιο overpowered Τ1 unit του παχνιδιου ειναι με μεγαλη διαφορα οι Marauders. Ειδικα Vs Protoss.

true true :-)

αφού είδα και απόειδα, έψαξα λίγο για void ray rush counter και από έναν EvilKilla είδα ότι μια χούφτα Marines με ή χωρίς steampack (το upgrade με την ένεση) στέλνουν τα void rays πίσω στο void :-D.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολλες φορες κατι αδυναμο μπορει να κανει μεγαλη καταστροφη σε κατι αλλο δυνατο φαινομενικα του αντιπαλου,τα εχουν ζυγισει πολυ καλα απο οτι φαινεται παρολο που στην πορεια ισως γινουν μερικες μικροδιορθωσεις οταν θα δουν ποιες φυλεσ νικανε πολυ και γιατι,με ποιο τροπο...

παντως το παιχνιδι θελει πολυ διαβασμα και πολυ μελετη,ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. μαθαινοντας μια φυλη δε σημαινει οτι αν τη μαθατε τελεια θα νικατε! μην πιανεστε κοροιδα...πρεπει να ξερει κανεις πολυ καλα γενικα και τις 3 ωστε να ειναι ετοιμος για ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ και να ξερει τι πρεπει να κανει γενικα περα απο τη γενικη στρατηγικη.

παντως ουσιαστικα απο οσα replay ειδα μεχρι τωρα οι νικες κρινονται στο εξης απλο.

"σχεδιαζεις μια επιθεση με μια δυναμη Α μεγαλη η με 2 δυναμεις Α+Β οπου Α π.χ μπορει να ειναι marines και Β ενα battlecruiser. αν κανεις επιθεση και δε σου πιασει και εχει ο αλλος μοναδες ακομα και σε παρει ειδηση οτι εισαι τσιτσος...τοτε αντε γεια!

Δημοσ.
Marines + Battlecruishers... LOL

Imba

Εντελως ομως. Βαζεις και καπου ποιο πισω κανα-δυο medevac και SCV και καθαρισες μιλαμε. Δεν θα αντισταθει τιποτα στο διαβα σου.

Δημοσ.

Έχω αγοράσει το DVD του StarCraft II®: Wings of Liberty πριν περίπου 15 ημέρες και αφού έπαιξα 10-15 λεπτά συνολικά, κατάλαβα ότι μάλλον δεν μου αρέσει και αποφάσισα να το πουλήσω.

Μήπως γνωρίζετε τι ισχύσει σε αυτές τις περιπτώσεις σχετικά με το account στο battle.net; Ψάχνοντας λίγο στο battle.net account μου είδα ότι δεν μπορώ να κάνω unregister το serial του DVD για να το βάλει το παιδί που θα αγοράσει το DVD στο δικό του account.

Τι πρέπει να κάνω για να πουλήσω το παιγνίδι;

Δημοσ.

Αν δεν παίζεις άλλα παιχνίδια της Blizzard όπου θα μπορούσε να σου χρησιμεύσει το battle.net account (δηλαδή WoW), άλλαξε το προφίλ σου και ειδικά το email που καταχώρησες σύμφωνα με τα στοιχεία που θα σου δώσει όποιος τυχών ενδιαφερθεί να αγοράσει από εσένα το παιχνίδι.

Δημοσ.
Marines + Battlecruishers... LOL

Imba

μερικοι δεν καταλαβαινουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν!

δεν ειπα εγω να συνδιασει κανεις αυτα τα 2. Δε με ενδιαφερει αν

συνδιαζονται και δεν ξερω ακομα και τι συνδιαζεται με τι αφου δεν εμαθα ακομα ΟΛΑ τα οπλα. Εγω ανεφερα 2 ΤΥΧΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ για να εξηγησω

πως γινονται οι επιθεσεις συνηθως. το εγραψα αλλωστε,ελεγα π.χ marines

αντι να κρινετε συνολικα το ποστ που αφορα στρατηγικη και επιθεση με 2 ειδη μοναδων κρινετε κατι το οποιο ποτε δεν ειπα. ημαρτον ρε παιδια.

φιλικα

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω πως το πιο σημαντικο πραμα που πρεπει οπωσδηποτε να κανεις ειναι το SCOUTING. Οπως ελεγε και ενα φιλος παραπανω, με μερικους marines τσαλακωνεις καμποσα void rays ..ΑΝ και μονο ΑΝ ομως εισαι υποψιασμενος πως σου ερχονται γιατι αλλιως μπορει να επενδυεις αλλου τα resourses και οταν θα σκασουν μυτη 2-3 VR ειναι gg.

Για καλο scouting βεβαια πρεπει να εισαι γνωστης ολων των φυλων και των πιο βασικων build order τους

Δημοσ.

Εντόπισα ένα bug στα achievements. Είμαι στην 11η αποστολή και έχω πάρει achievement "finish 25 missions on hard". lol

Προφανώς άμα κάνεις save και load και ξανατελειώσεις την αποστολή (όπως έκανα εγώ μέχρι να πετύχω κάποια achievements που ήθελα) τη μετράει σαν να τελείωσες καινούρια. :P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...