Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εισαι μεγαλος nab ομως, καλα ρε στο auto-shoot το ειχες? Ελεος? Βαρα εκει περα το space να σπασουν τα δαχτυλα σου.:P

0χα0χα:lol: αστειεύομαι ρε δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να εβαλε το starcraft για να παιξει το arcade mini game (η μηπως και υπαρχει:rolleyes:)

Δημοσ.

Επαιξα λιγο practice league.

Καπου στο 20κατι supply στελνω τον overlord που ειχα κοντα στην βαση του μεσα για scout και βλεπω μονο 2 stalkers. Ειχε προγηθει ηδη μια επιθεση με zealots αλλα τον απεκρουσα με καμποσα lings που ειχα (σταθηκα λιγο τυχερος βεβαια γιατι ειχε λιγους). Ειχε 2 gateways ομως και εφτιαχνε το κτιριο που δινει upgrades για τα ground units. Αφου ειχαν σπασει οι βραχοι που εκλειναν τις βασεις (ελεος με αυτους τους βραχους δεν μπορεις να κανεις scouting) δεν καθυστερησα (πολυ) και εστειλα αμεσως καμια 20αρια lings μαζι με καμποσα roaches στην βαση του πριν προλαβει και φτιαξει στρατο. Περιμενα βεβαια λιγο για να τελειωσει το "burrow" και μολις τελειωσε εβαλα μεσα πρωτα τα roaches ενω τα lings φυγαν στα πλαγια για να πανε μονα τους και γρηγορα στους probes. Τραγικα μικρος ο αριθμος zealots και stalkers και αυτο γιατι ο τυπος ειχε καμια 8αρια VOID RAYS!!!. Το καθαρμα ειχε βαλει 2 Stargates ψηλα στην γωνια και δεν τα ειχα δει με τον οverlord. Καταφερα να κανω μεγαλη ζημια βεβαια (να ναι καλα τα ligns) αλλα μου ειχαν μεινει 6 roaches τα οποια τα εκανα burrow και δεν μπορουσε να τα χτυπησει (προφανως δεν ειχει φτιαξει οτι επρεπε να φτιαξει). Αμεσως φτιαχνω Hydralisk den και εβγαζα ανα διαστηματα τα roaches απο το εδαφος για να κρατησει τα Void Rays στην βαση του για αμυνα. Οταν πια εφτιαξε την μαλακια αυτη που μπορεις να βλεπεις burrowed και clocked units, τα καημενα τα roaches ψοφησαν αλλα ηταν ηδη αργα. Τα Void Rays (τα οποια ειχαν γινει 10 τωρα) μου ηρθαν επισκεψη αλλα τους περιμεναν ηδη 18 hydras (και 10 να'χα βεβαια παλι θα νικαγα). :P

Απο'κει και περα ηταν ευκολο εργο γιατι το μονο που χρειαστηκε ηταν μαζικη παραγωγη lings. Ο τυπος βεβαια ειχε παρει σε μια φαση και το gold expansion (το δευτερο nexus τελειωσε λιγο πριν κανω επιθεση στην πρωτη βαση του) αλλα δεν τον βοηθησε καθολου γιατι του ειχα κανει ηδη πολυ μεγαλη ζημια και το gg ηταν αναποφευκτο.

Αν δεν καθυστερουσα τα void rays με τα burrowed roaches νομιζω πως θα ειχα χασει. Το αστειο ηταν οτι ο τυπος δεν μπορουσε να μου επιτεθει γιατι ετσι θα αφηνε την βαση του ερμαια στα roaches μου κατι το οποιο προσπαθησε μια φορα αλλα αναγκαστηκε να γυρισει πισω τα Rays γιατι του κατεστρεφα πυλωνες. :lol:

Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο και για το αλλο match εναντιον protoss. Ενα θα σας πω μονο. Roaches+Hydras ειναι πολυ κακο match-up εναντιον 5 Collossi και spam zealots/stalkers. :P

Μαλακια να μην ξερεις τι κανει counter σε τι. Ευτυχως τους terran τους ξερω πολυ καλα. Λιγο οι protoss θελουν εξασκηση και το'μαθα το rock/paper/scissors στυλ του παιχνιδου.

Δημοσ.
Το καθαρμα ειχε βαλει 2 Stargates ψηλα στην γωνια και δεν τα ειχα δει με τον οverlord.

Αυτό είναι κλασσικό κόλπο που κάνουν και οι pro, ώστε πχ. και terran να έχεις και να κάνεις scan να μη δεις τι σχεδιάζει (στην πραγματικότητα) ο άλλος!

Btw, είδα πριν κάτι βίντεο με TheLittleOne που παίζει Terrans (περιγραφή HuskyStarcraft) και παρόλο που ο τύπος κινείται σε άλλο επίπεδο, σίγουρα κάποιες ιδέες μπορούν να εφαρμοστούν και από noobs :-)

Δημοσ.

Το παιχνιδάκι που είδα και του έβγαλα το καπέλο ήταν αυτό με τον MadFrog. Νομίζω αξίζει να το δείτε, είναι ~20 λεπτά παιχνίδι άλλα όλο με ανατροπές.

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

PS: Στο 3.00 στο 2ο part ο MadFrοg έκανε λάθος που δεν άρχισε να καταστρέφει τη βάση του TLΟ με τα πετούμενα; Πολύ περίεργο μου φάνηκε που τα τράβηξε πίσω (χωρίς να απειλείται μάλιστα).

Δημοσ.

Για να παίξεις 2v2/3v3/4v4 στο league πρέπει να έχεις κάποια άτομα για να κάνετε ομάδα και να παίζετε μαζί ή γίνεται να παίζεις και με random παίκτες μαζί;Λογικά το πρώτο πρέπει να ισχύει ε;

Πάντως πιστεύω έχω βελτιωθεί αρκετά.Σήμερα έπαιξα 2 αγώνες στο hard και νίκησα άνετα και τους 2 και μετά έπαιξα 4(PvP,PvT,PvT,PvZ) custom games και πήρα τα 3(έχασα στο PvP).Γενικά έχω λίγο πρόβλημα εναντίον Protoss,με Terran είναι στο 50-50 και με Zerg συνήθως κάνω περίπατο.Ορίστε και 2 replay από τους τελευταίες αγώνες.Κάθε συμβουλή/σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο:-)

Agria Valley.zip

Void Rays.zip

Δημοσ.

Εντάξει οι Protoss μου φαίνονται overpowered, ειδικά το Void Ray rush, δλδ αν είσαι terran πρέπει να βγάλεις είτε 5-πλασια units (πχ. Vikings) είτε πολύ πιιο ακριβά units (πχ. Battlecruisers) και ΑΜΑ νικήσεις, ασχέτως micro που θα κάνεις. Και δεν πα να έχεις 3 expansions, αυτός και με το αρχικό του είναι κομπλέ!

Για αυτό άλλωστε οι περισσότεροι στην Gold παίζουν με Protoss. Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Συγχίστικα πάλι :mad:

Δημοσ.

Marines...

Πιστεψε με, τα Void Rays μπορει να σου φαινονται πολυ flashy αλλα αμα ο αλλος το καταλαβει οτι πας να το κανεις ειναι εντελως αχρηστα, ειναι τοσο ευκολα counterable που ειανι αναξια σχολιασμου.

Επισης το πιο overpowered Τ1 unit του παχνιδιου ειναι με μεγαλη διαφορα οι Marauders. Ειδικα Vs Protoss.

Δημοσ.

τελικα με τα replay paidia υπαρχει λυση?

δηλαδη να μπορεις αμεσως με το load να δεις οποιο σημειο θες και να μην περιμενεις να "τρεξει" σιγα σιγα,το λεω αυτο γιατι χτες ειδα μια μαχη 2 ωρων δε γινεται να περιμενεις 2 ωρες να τη δεις! θες να δεις κατα κοματια τι γινοταν. ευχαριστω.

τα replay απο utube δε βολευουν γιατι δε βλεπεις τα παντα οτι ωρα θες,για να κρινεις και να βγαλεις συμπερασματα!

εγω τα βλεπω με everyone για να τα βλεπω ολα εσεις πως τα βλεπετε ?

Δημοσ.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις x8 σε ταχύτητα.

thx αυτο το εκανα ηδη αλλα δε βολευει για μεγαλη διαρκεια...

κανα 32Χ ταχυτητα παιζει? χαχα σαν τα cd-rom!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...